#پلو_خوشمزه
👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تاس_کباب_خودم_پز😍👇
👈تاس کباب و من این مدلی درست میکنم
گوشت گوسفند و ترجیحا با استخون باشه
تفت میدم با پیاز داغ و رب و ادویه و دو سه لیوان آبجوش و نصف لیوان الو خورشتی میزارم دوساعتی بپزه با حرارت ملایم .
بعد سیب زمینی.به .هویج .پیاز درشت فقط از وسط نصفش میکن.....سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم چهل دقیقه زمان میدم تا خوب جا بیفته نمکشم اخر سر بریزید .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71
#ﺣﻠﻮﺍﯼ_آرد_گندم_زعفرانی 🍮 😋
▫️آردگندم 300 گرم
▫️شکر 250گرم
▫️روغن مایع 150گرم
▫️کره 100گرم
▫️آب 300میلی لیتر
▫️هل 1/2قاشق سوپخوری
▫️محلول زعفران غلیظ 2قاشق سوپخوری
▫️گلاب 1/2پیمانه
🔸آب رو با شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شربت حاصل را سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید
روغن رو تو ظرفی( ترجیحا مسی )بریزید تا روغن ذوب شود سپس آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و رنگش طلایی بشه (میزان تفت آرد بدلخواه ) ،آرد رو از روی حرارت بردارید و شربت آماده را روی اون بریزید.بعد روی حرارت هم بزنیدو همزمان هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خودش رو بگیره و باصطلاح قنداقی بشه
درضمن استفاده ﺍﺯﺭﻭﻏﻦ جامد ویامایع ویاهردو کاملا اختیاریست
@shirini71
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا
مواد پیتزا بنا به سلیقه اتون اضافه کنید با گوشت یا مرغ و...
فقط بهتره همه ی مواد از قبل تفت داده باشه
ماست ترجیحا سفت ۵ قاشق غذاخوری
سس ۵ قاشق غ
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر نصف ق م
نمک مقداری
آرد هم ۵ قاشق
چون نوع ماست شما ممکنه متفاوت باشه شما همون پنج قاشق آرد و بزنید هم بزنید دگر غلظت مثل ویدیو ( مواد کیک کمی سفت تر) بود اکیه اگر نه یکم دیگه بزنید تا غلظتش اکی باشه
در فر با دمای ١٩٠ به مدت بیست دقیقه
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نون_برنجى
خوش عطر و خوش بافت بدون نیاز ب فر
آرد برنج ۲۵۰ گرم یا ۱ و ۲/۳ لیوان
تخم مرغ یک عدد زرده+نصف سفیده
پودر قند ۷۰ گرم یا نصف لیوان
گلاب ۲ ق غ
مخلوط مساوی روغن جامد و روغن صاف ۱۲۵ گرم
هل ۱ ق چ
زعفران ۱ ق م دمکرده
🌿روغنها رو روی بخار کتری ذوب کنید و خنک که شد استفاده کنید
خمير ٢٤ ساعت تو دماي محيط استراحت
كنه
شعله پخش کن حتما ۲۰ دقیقه از قبل گرم بشه
با تابه معمولی دمکنی بزارید و برای تابه رژیمی واشر رو در بیارید
مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه زیر شیرینی طلایی شد کافیه
تا سرد نشده به شیرینیا دست نزنید چون شکننده هستن
برای پخت فر طبقه وسط
با دمای ۱۵۰ درجه فر گازی و ۱۴۰ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه
@shirini71