eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
# روغن صاف _ خانگی سلام دوستای قشنگم حالتون چطوره امیدوارم حال دلتون خوب باشه دوست خوبم مرسی که لایک میکنی و ممنونم از کامنت پرمهرت بهم انرژی میدی بایه اموزش پر کاربردی اومدم خدمتتون صاف کردن روغن جامد شاید در ظاهر خیلی مهم به نظر نیاد ولی به شدت میتونه روی کیفیت شیرینی های سنتی تاثیر بذاره چرا باید روغن جامد رو قبل از استفاده صاف کرد ؟ چون وقتی شما در قوطی روغن رو باز و به دقت به بافت روغن نگاه کنید یک سری حباب های ریز هوا در بافت روغن مشاهده می کنید و بافت روغن به صورت دون دون دیده میشه همین حباب های هوا باعث ایجاد خطا در پیمانه کردن و اندازه گیری روغن میشن و روی بافت نهایی شیرینی اثر منفی میذارن بنابراین باید حتما برای تمام شیرینی هایی که با روغن جامد تهیه میشن اول روغن رو صاف و بعد با پیمانه وزن کنید این روزها روغن کاملا جامد به سختی در بازار پیدا میشه و اکثرا تبدیل به نیمه جامد شدن از بین روغن های نیمه جامد بهترین گزینه اونی هست که بافت سفت تری داره بنابراین از روغنهای نیمه جامد که خیلی شل یا ابکی هستن در تهیه شیرینی استفاده نکنید که شیرینی شما خراب میشه 🔴 مارکهای روغن نیمه جامد شامل ، روغن نیمه جامد لادن قوطی ابی رنگ و روغن نیمه جامد ورامین ، و روغن نیمه جامد افتاب هستن 🔴 روغن نیمه جامد لادن طلایی اصلا مناسب پخت شیرینی نیست ❌ من از روغن نیمه جامد لادن قوطی ابی رنگ استفاده میکنم❌ 🔴 طرز تهیه : روغن رو تو یه ظرف بریزید و به صورت حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری بذارید تا کاملا اب بشه چند بار با ملاقه یا قاشق خوب هم بزنید تا کاملا خوب اب بشه و حالت شیشه ای بشه بعد از اینکه کاملا اب شد بذارید خنک بشه بعد داخل شیشه بریزید سرش رو محکم ببندید بذارید تو یخچال مجددا ببندد و دوباره به حالت جامد در بیاد و در یخچال نگهداری کنید و قبل اینکه شیرینی میخواهید درست کنید بذارید به دمای محیط برسه بعد استفاده کنید به همین سادگی روغن صاف خانگی دارید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. مواد لازم: 1 بسته مارگارین یا کره نرم (یا هردو)در مجموع 250 گرم 1 استکان روغن مایع(80گرم یا کمی کمتر از نصف لیوان) 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری پودر شکر نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر 4 لیوان آرد (کم کم اضافه کنید) 4 قاشق غذاخوری پودر بادام (دلخواه) . برای تزئین: شکلات تیره وشکلات سفید یا سس شکلات طرز تهیه: ابتدا بجز آرد تمام مواد رادرون یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنیم (میتونید از همزن هم استفاده کنید) سپس آرد را کنترل شده وکم کم بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد وکمی روی میز کار خمیر را طبق ویدئو ورز دهید. سپس به شکل دلخواه ویا با سر ماسوره شکوفه(توی صفحه آخر شکل سر ماسوره شکوفه رو گذاشتم) شکل داده وبا فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه در فر گازی وبا توستر 150 درجه با هر دوالمنت بالا و پایین تا کمی تغییر رنگ دهد و پخته شود. (حدود 15دقیقه). بعد از اینکه پخته شد و کاملاً خنک شد ، میتونید آن را با شکلاتی که ذوب کرده اید به روش بن ماری به شکل دلخواه تزیین کنید. میتونید این شیرینی هارا حداقل 3 ماه در فریزر نگه دارید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفارش کیک نیمه شعبان مدیر کانال😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👈مواد لازم 500 گرم گندم 1 لیوان نخود 1لیوان لوبیا 7-8 قیسی (کوچک) 1 استکان کشمش سیاه 1 کیلو شکر (می توانید طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر اضافه کنید) 1 عدد سیب قرمز (اختیاری) 1 عدد پرتقال 100 گرم پسته و فندق بدون نمک 👈برای تزئین گردو ، انار ، دارچین ، کشمش ، میخک ، انجیر 👈طرز تهیه از شب قبل ابتدا گندم را تا زمانی که آب ان شفاف شود به خوبی بشویید .نخود و لوبیا را در قابلمه مورد نظرتون بریزید و به خوبی بشویید و گندم را نیز روی آنها بریزید و به اندازه ای که آب روی آنها را بگیرد روی آنها آب بریزید و روی اجاق گاز بزارید تا جوش بیاید .بعد از اینکه آب جوش آمد پنج دقیقه بجوشانید و سپس زیر گاز را خاموش کنید و با درب بسته و تا صبح بزارید حبوبات بمانند و خیس بخورد .بعضی ها نخود و لوبیا و گندم را جداگانه و در ظرفهای جداگانه میپزند تا رنگ آشوره سیاه نشود. آشوره رنگش را از مواد اولیه داخلش میگیرد و آشوره بیشتر به خاطر انجیر رنگش تیره میشود. صبح حبوبات را آبپز کنید و در این بین هر از گاهی هم بزنید تا آشوره ته نگیرد و لعاب بیاندازد .مقدار آبی که نیاز هست را نمیدم چون مقدار ثابتی ندارد و شما آب جوش کنار دست خود داشته باشید و هر زمان که سفت شد آب جوش اضافه کنید.آشوره نباید سفت و غلیظ باشد چون با ماندن خودش سفت میشود .من در آخر پخت حبوبات میخک ها را در سیب فرو کردم و پنج دقیقه در حبوبات جوشاندم تا آشوره بوی میخک را جذب کند و سپس آن را خارج کردم.شما میتوانید به مدت پنج دقیقه میخک را در حبوبات بجوشانید و سپس خارج کنید. وقتی حبوبات پختند قیسی ها و سیب را ریز خرد کنید و با کشمش ها و یک استکان شکر و مقداری آب به مدت 5دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و سپس به حبوبات ابپز شده اضافه کنید و 10نا12 دقیقه جوشانده و سپس پوست پرتقال رنده شده و چند قطره از آب پرتقال و شکر را نیز اضافه کنید و به این شکل 5تا10وقیقه دیگر بچوشانید تا تاتلی جابیفتد و سپس زیر گاز را خاموش کنید و ده دقیقه با درب بسته استراحت بدید و در آحر در ظرفهای پذیرایی بریزید و روی آن را با انار و دارجین و انجیر و مغزها تزیین کنید.نوش جان💖 ashpaziturki @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره 250 گرم یک قاشق چایخوری روغن 2 عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده را جدا کنید) 2 قاشق غذاخوری پودر قند 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری نمک 4.5 فنجان آرد شیرینی‌پزی زیره، کنجد و یا دانه سیاه طرز تهیه: کره هم‌دمای محیط، روغن مایع، سفیده تخم مرغ، پودر قند، بکینگ پودر، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را با الک کردن و ریختن به آرامی اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. بعد از لیوان چهارم به صورت کنترل شده و با احتیاط از آرد استفاده کنید. خمیر شیرینی ما باید نرم باشد. از خمیری که آماده شده تکه هایی به اندازه آلو جدا کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌ایم قرار دهید و زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و زیره سیاه یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. تا کمی قهوه ای شود. نکته: از این پیمانه 2 سینی پر شیرینی بدست می آید.اگر می خواهید 1 سینی درست کنید، می توانید مواد را نصف کنید. @shirini71