آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عاشوره
#آشوره_ترکیه
👈مواد لازم
500 گرم گندم
1 لیوان نخود
1لیوان لوبیا
7-8 قیسی (کوچک)
1 استکان کشمش سیاه
1 کیلو شکر (می توانید طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر اضافه کنید)
1 عدد سیب قرمز (اختیاری)
1 عدد پرتقال
100 گرم پسته و فندق بدون نمک
👈برای تزئین
گردو ، انار ، دارچین ، کشمش ، میخک ، انجیر
👈طرز تهیه
از شب قبل ابتدا گندم را تا زمانی که آب ان شفاف شود به خوبی بشویید .نخود و لوبیا را در قابلمه مورد نظرتون بریزید و به خوبی بشویید و گندم را نیز روی آنها بریزید و به اندازه ای که آب روی آنها را بگیرد روی آنها آب بریزید و روی اجاق گاز بزارید تا جوش بیاید .بعد از اینکه آب جوش آمد پنج دقیقه بجوشانید و سپس زیر گاز را خاموش کنید و با درب بسته و تا صبح بزارید حبوبات بمانند و خیس بخورد .بعضی ها نخود و لوبیا و گندم را جداگانه و در ظرفهای جداگانه میپزند تا رنگ آشوره سیاه نشود. آشوره رنگش را از مواد اولیه داخلش میگیرد و آشوره بیشتر به خاطر انجیر رنگش تیره میشود.
صبح حبوبات را آبپز کنید و در این بین هر از گاهی هم بزنید تا آشوره ته نگیرد و لعاب بیاندازد .مقدار آبی که نیاز هست را نمیدم چون مقدار ثابتی ندارد و شما آب جوش کنار دست خود داشته باشید و هر زمان که سفت شد آب جوش اضافه کنید.آشوره نباید سفت و غلیظ باشد چون با ماندن خودش سفت میشود .من در آخر پخت حبوبات میخک ها را در سیب فرو کردم و پنج دقیقه در حبوبات جوشاندم تا آشوره بوی میخک را جذب کند و سپس آن را خارج کردم.شما میتوانید به مدت پنج دقیقه میخک را در حبوبات بجوشانید و سپس خارج کنید.
وقتی حبوبات پختند قیسی ها و سیب را ریز خرد کنید و با کشمش ها و یک استکان شکر و مقداری آب به مدت 5دقیقه بجوشانید تا نرم شوند و سپس به حبوبات ابپز شده اضافه کنید و 10نا12 دقیقه جوشانده و سپس پوست پرتقال رنده شده و چند قطره از آب پرتقال و شکر را نیز اضافه کنید و به این شکل 5تا10وقیقه دیگر بچوشانید تا تاتلی جابیفتد و سپس زیر گاز را خاموش کنید و ده دقیقه با درب بسته استراحت بدید و در آحر در ظرفهای پذیرایی بریزید و روی آن را با انار و دارجین و انجیر و مغزها تزیین کنید.نوش جان💖
ashpaziturki
@shirini71
#شیرینی_آردی
کره 250 گرم
یک قاشق چایخوری روغن
2 عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده را جدا کنید)
2 قاشق غذاخوری پودر قند
2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
4.5 فنجان آرد شیرینیپزی
زیره، کنجد و یا دانه سیاه
طرز تهیه:
کره همدمای محیط، روغن مایع، سفیده تخم مرغ، پودر قند، بکینگ پودر، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را با الک کردن و ریختن به آرامی اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. بعد از لیوان چهارم به صورت کنترل شده و با احتیاط از آرد استفاده کنید. خمیر شیرینی ما باید نرم باشد.
از خمیری که آماده شده تکه هایی به اندازه آلو جدا کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختهایم قرار دهید و زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و زیره سیاه یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. تا کمی قهوه ای شود.
نکته: از این پیمانه 2 سینی پر شیرینی بدست می آید.اگر می خواهید 1 سینی درست کنید، می توانید مواد را نصف کنید.
@shirini71
21.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#شیرینی_شیری
خمیر:
2فنجان شیر
1فنجان روغن مایع
نمک
شکر
یک بسته مخمرفوری
آرد
داخل :
پودرپنیر
توجه کنید پس ازآماده شدن خمیر بذارید 3_4دقیقه ورز بیادوهمینطور پس ازپنیر گذاشتن هم باید 45 دقیقه دراون روببندید که کاملا ورز بیاد.ودرآخرهم زرده تخم مرغ روی شیرینی ها بزنید.
#بز_قرمه_غذای_محلی_کرمان
گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ میکنیم آخرای سرخ شدن سیر له شده حدود1الی1/5بوته روداخل گوشت ریخته یک کم تفت داده بعدزردچوبه وفلفل را اضافه کرده تفت داده مقداری آب ریخته میگذاریم گوشت خوب بپزد تاگوشت ازاستخوان جداشود بعدگوشتاروله کرده به انها کشک ترجیحامحلی اصافه کرده بعدنعناداغ میریزیم اما من بجای نعناداغ یه نوغ سبزی کوهی میریزم بنام پیازکوهی خیلی خوش عطرش میکنه.
بعصیها نخود وسیب زمینی روهم همراه گوشت میپزن اما اصل بز قرمه گوشت قلم وکشک وسیر هست
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71