eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گوسفند پرچرب همراه باقلم (خودمن ازقلم گاوم استفاده میکنم)راباپیازسرخ میکنیم آخرای سرخ شدن سیر له شده حدود1الی1/5بوته روداخل گوشت ریخته یک کم تفت داده بعدزردچوبه وفلفل را اضافه کرده تفت داده مقداری آب ریخته میگذاریم گوشت خوب بپزد تاگوشت ازاستخوان جداشود بعدگوشتاروله کرده به انها کشک ترجیحامحلی اصافه کرده بعدنعناداغ میریزیم اما من بجای نعناداغ یه نوغ سبزی کوهی میریزم بنام پیازکوهی خیلی خوش عطرش میکنه. بعصیها نخود وسیب زمینی روهم همراه گوشت میپزن اما اصل بز قرمه گوشت قلم وکشک وسیر هست ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ : ۴ عدد شکر : ۱ لیوان آرد: دو لیوان و نیم روغن مایع : سه چهارم لیوان ماست شیرین : ۱ لیوان (من از ماست سون استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری . . 🚫همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه آرد+بکینگ پودر رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه) تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل کاسه یی بریزید حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ماست را اضافه و یک دقیقه هم بزنید بعد سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زده در نهایت ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه. کف قالب را با روغن چرب کنید و اردپاشی کنید مایه کیک رو به داخل قالب ریخته و در فر که از قبل گرم کرده با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه بزارید تا بپزه. اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود. مایه کیک ماست کمی سفت تر از کیک شیر هست. 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ قارچ🍄 پیاز گوجه🍅 فلفل دلمه ای. رب. نمک. زعفران . یا زرد چوبه. سینه مرغ رو برش میزنیم مزه دارش میکنیم بعد لابه لای برش‌ها قارچ و گوجه میزاریم بعد از تمام شدن این کار توی مایتابه میچنیم کمی روغن یا کره میزنیم روی سینه مرغ رو نمک وزعفران میزنیم وبعد یه پیاز کنارش خورد میکنیم ویه دونه فلفل دلمه ای خورد میکنیم وبعد یک لیوان آب اصافه میکنیم جوش که اومد زیرش رو کم میکنیم و بعد جدا گونه یه قاشق رب رو تفت میدیم با نمک وزردچوبه توی آب مرغ میریزیم وکمی هم روی سینه مرغ ویه قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 بهش اضافه میکنیم....نکته اینکه فلفل دلمه ای رو بر حسب سینه مرغ اضافه کنید اگرم کم بود سینه مرغ یه نصفه کافیه اگر زیاد بود یک دونه کامل. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟 😋 مواد برای 100 عدد آرد برنج ۲۰۰ گرم  آرد نخودچی ۱۲۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد کوچک کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم  پودر قند ۱۵۰ گرم  هل ۱ ق س شیر ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ  پودر کاکائو و زعفران دم کرده به مقدار لازم  🔸همه ی مواد به دمای محیط برسه،  روغن یا کره نرم شده را با پودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن بشه، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با پودر هل، در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد برنج و آرد نخودچی رو اضافه میکنیم، قبلش الک کنید. با نوک انگشت ورز بدید به صورت خمیر دربیاد، کم کم گلاب و شیر رو اضافه تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه، خیلی ورز ندید چون خمیر کیفیتش رو از دست میده و بعد از پخت خشک میشه خمیر رو 3 قسمت کنید، یکی ساده بمونه و به 2 قسمت دیگه پودر کاکائو و زعفران اضافه کنید، نیم ساعت بزارید داخل یخچال، فر را ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید، از خمیر گلوله های نسبتا ریز درست کنید و بعد مُهر کنید، ‌یا میتونید قالب بزنید، داخل فر بزارید حدود ۱۵ دقیقه،‌ زیر شیرینی تغییر رنگ نده، اجازه بدید خنک بشه بعد از کاغذ جدا کنید. ‌‌ 👩‍🍳 یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 رستورانی _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾ @shirini71