eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳مواد لازم ماست سون ۱ ق غ پر تخم مرغ ۲ عدد کامل گلاب ۲ ق غ زعفران برنج آبکش به میزان لازم تخم مرغها را با گلاب و زعفران به وسیله قاشق خوب هم زده سپس ماست را مخلوط و در آخر برنج ها را اضافه می کنیم. برای این میزان ته دیگ تهچینی یک و نصف کاسه آبگوشت خوری برنج آبکش شده استفاده شده سپس کف قابلمه چرب شده و داغ شده ریخته با دست فشار داده و سپس مابقی برنجهای آبکش شده را ریخته و شعله زیاد تا بخارکند و بعد کم نموده تا کاملا زیرش گرفته و کناره ها جدا شود. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
⬅️ 🍲اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می‌توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ‌ها چربی‌های اضافی را به‌خود جذب کرده و شما می‌توانید براحتی کیسه یخ‌ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
بادمجون محلي ٦ عدد اب انار يك فنجان انار دون يك مشت نعناع خاليواش و چوچاق تازه(خرد شده) ١٠ ق غ سير يك بته متوسط گردو ٢٠٠ گرم نمك و كمي گلپر به ميزان لازم بادمجونارو كبابي كنيد و ٥ دقيقه داخل اب سرد بزاريد و بعد خوشگل پوستشو بكنيد بعد بكوبيدش سيرو به همراه سبزي به كمك مشت سنگ خوب بكوبيد و له كنيد و همچنين انار دون و گردو رو خوب بكوبيدش و لهش كنيد تمامي موادو مخلوط كنيد نمك و گلپرو تنظيم كنيد و در اخر اب انار هم بزنيد 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
@shirini71❤️ 🔷#فمواد لازم : شير ۳ لیوان آرد برنج ۳ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ خرما ۱۵ عدد دارچين ۱ ق م هسته خرماها رو درآورده و با كمي آب روي حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند وبعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روي حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید .سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين کنید
@shirini71❤️ 🔷#ژ😍 اول باید ژله بستنی درست کنیم به رنگ دلخواه و متضاد رنگ میوه مون این میوه در ایران موجود نیست و ما میتونیم بجاش ازانبه استفاده کنیم طرزتهیه یک بسته ژله رنگ دلخواهتون راداخل یک لیوان آبجوش خوب حل کنیدبزاریدخنک شه بعدنصف لیوان بستنی وانیلی شل شده بهش اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم کف قالب راچرب میکنیم ابتدا میوه ی خرد شده را با فاصله ته قالب میذاریم و یه کم از ژله بستنی رو در قالب میریزیم تا فاصله بین میوه های چیده شده گرفته بشه داخل یخچال میذاریم تا نیم بند شه و بعد بقیه ژله مون رو در قالب میریزیم تا پر بشه و ۵ساعت در یخچال میزاریم تا کامل ببنده.
🌶🌶🔥🔥 گوجه فرنگی یک کیلو فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو فلفل تند ۲۵۰ گرم طرز تهیه: پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید دانه های فلفل تند رو خارج کنید همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید داخل یخچال نگهداری کنید پ:ن: حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید از این رب برای انواع پلو و خورشت که داخلش رب گوجه و قرمز داره میتونین استفاده کنین یا تهیه انواع سس برای سس پاستا یا پیتزا بخاطر وجود پاپریکای کبابی بسیااار خوشعطره حتما امتحان کنید 😋👌 @shirini71❤️
حدود سه کیلو فلفل قرمز 8-10قاشق نمک دریا روغن زیتون ابتدا فلفل هارو به خوبی سسته و دانه های ان را کاملا جدا کنید.بریزید تو قابلمه و روشون آب جوش بریزید و اجازه بدید حدود نیم ساعتی جوش بخوره .بعد ابکش کنید. ربع ساعتی صبر کنید سپس میکس کرده و از صافی رد کنید تا تفاله گرفته بشه.ربمون رو دوباره میزاریم رو حرارت نمک بهش اضافه کرده و تا زمانیکه حسابی غلیظ بشه مدام هم میزنیم .بعد که سرد شد میریزیم تو شیشه و روش روغن زیتون میریزیم و در یخچال یا جای خنکی نگهداری میکنیم🌹🌹🌹🌹 @shirini71❤️
سیب زمینی ۵عدد متوسط تخم مرغ ۳عدد رب گوجه ۱قاشق نمک و دارچین مقداری سیب زمینی ها رو آبپز کردم و خوب له کردم میتونید رنده کنید که یکدست بشه ،تخم مرغ و رب و نمک و دارچین رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا مایع یکدست و روانی به غلظت ماست کیسه ای بدست بیاد برای سرخ کردنش میتونید توی تابه روغن بریزید و کامل پهنش کنید و با حرارت خییلی کم نیم ساعت یه طف و نیم ساعت طرف دیگه رو سرخ کنید یا اینکه به این شکل توی قیف بریزین و توی روغن شکوفه بزنید و سرخ کنید فقط تو سرخ کردن اینم اصلا عجله نکنید ۵دقیقه اول درب تابه رو بزاید بعد بردارید وتا طلایی شدن زیرش اصلا بهش دست نزنید بعد برگردنید و طرف دیگه رو سرخ کنید طعم این کوکو واقعا خوشمزه است ولی اگه رژیم دارین اصلا بهش فکر نکنید😁 @shirini71❤️
تزیین کیک شکلاتی با پشمک @shirini71❤️
👇 من این دستور رو از یه سرآشپز حرفه ای گرفتم. یک کاسه کلم خردشده(درشت خردبشه بهتره چون بعد کمی کوچیک میشه) یک ق غذاخوری شکر(سفیدیا قهوه ای) رو با کلمها رو حسابی ورز میدیم تا شکرحل بشه و به خورد کلمها بره. بعد اینکاررو با یک ق غذاخوری نمک انجام میدیم. بعد تقریبا یک استکان سرکه(هر سرکه ای)رو به کلمها اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم. میشه فوری خوردش،ولی بهتره یه روز بمونه. مناسب برای سالاد،دورچین و انواع ساندویچه😋😋 @shirini71❤️
😍😍😍 تخم مرغ : ۱ عدد ماست : نصف پیمانه آرد :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم. نکته: خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید. این نون رو میشه وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه و مربا پر کنید و میل نمایید😊 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️