#کلوچه_خرمایی #نون #خرمایی
موادلازم
تخم مرغ ۱عدد
شیر ولرم ۱۲۰میلی (نصف لیوان )
روغن مایع ۳۰میلی (۳ق غ)
شکر ۳۰گرم(۲ق غ)
پودرخمیر مایع ۶گرم (۱ق م)
آرد تقریبا ۲۲۵گرم (حدودا یک و نیم لیوان )
نمک نصف ق چ
مواد میانی خرما ۱۰عدد.گردو به دلخواه
پودردارچین ۱ق م
گلاب ۱ق غ
طرزتهیه
یه قاشق شکر با شیر ولرم مخلوط و پودر خمیر مایع رو اضافه کرده و ده دقیقه میزاریم عمل بیاد
توی ظرفی دیگر تخم مرغ وبقیه شکر و روغن و نمک رو ترکیب کردم
وبعد خمیر مایع رو اضافه کردم و بعد آرد کم کم اضافه کرده
وبعد خمیر قشنگ ورز دادم و صدبار رو صفحه کار کوبیدم
داخل ظرف تمیزی رو کمی چرب میکنیم و خمیر ۱ساعت میزاریم استراحت کنه
بعد استراحت پف خمیر رو گرفتم و خمیر به چونه های مساوی تقسیم کردم و از مواد میانی داخلش قراردادم و خمیر گرد کردم و با چاقو روش خط انداختم و گذاشتم ۲۰دقیقه دیگه استراحت کنه
بعد استراحت رومال زرده تخم مرغ و کمی زعفران و ۱ق م شیر اضافه کردم و روشو سیاه دانه ریختم
با دمای ۱۸۰درجه به مدت۲۰دقیقه
مواد میانی دلبخواهی من دونه و پوست خرماهارو گرفتم و له کردم و گردو هم نیم کوب کردم همراه گلاب و دارچین مخلوط کردم
وبین خمیر قراردادم
@shirini71
#ترش_تره ؛ غذایی شمالی
#غذای_محلی
🔹مواد لازم:
▫️سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو
▫️برنج نصف لیوان
▫️آرد برنج ۱۰۰ گرم
▫️سیرخام ۱ بوته
▫️تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
▫️ترشی (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه
▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
🍲طرز تهیه :
نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید. ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند. سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.
مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب دار شدن خورشت میشود. در پایان تخممرغ ها را اضافه نمایید. غذا آماده ی سرو است. #غذا_گیلانی 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کباب_قفقازی 🍢 😋
▫️راسته یا فیله گوساله ۳۰۰ گرم
▫️سینه مرغ ۳۰۰ گرم
▫️ماست یا خامه ۱/۳ لیوان
▫️روغن زیتون ۱/۶ لیوان
▫️پیاز ۲ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۳ عدد
▫️نمک و فلفل مقدار لازم
🔸ماست، روغن زیتون و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
گوشت گوساله و سینه مرغ را به تکه های درشت و یک اندازه برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید، سس ماست را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان گوشت و مرغ را به سیخ بکشید و بین آنها تکه های فلفل دلمه ای و پیاز قرار قرار دهید سپس سیخ ها را روی کباب پز بگذارید و کباب کنید (در طول پخت روی کباب را با کره برس بکشید و نمک بپاشید)، میتوانید داخل فر با حرارت بالا نیز کباب ها را آماده کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 #کباب 🦊
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
@shirini71
♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
#کیک_تیرامیسو 🍰
.
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
آرد 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
برای کرم تیرامیسو :
شیر 3 لیوان
آرد 1 لیوان
1 زرده تخم مرغ
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
وانيل نصف قاشق چایخوری
پودر شکر نصف لیوان
.
.
طرز تهیه کیک:
● تخم مرغ و شکر رو به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط و الک شده رو اضافه کرده و در آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه. مواد رو داخل قالب و توی فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد میپزیم و میذاریم خنک بشه.
.
طرز تهیه کرم:
● شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ و آرد رو خنک استفاده کنید و داخل قابلمه بریزید تا بجوشن و خوب مخلوط بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنید ، بذارید چند دقیقه دیگه بجوشه و از روی حرارت بردارید. پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.
● کیک رو از وسط نصف کرده و از مواد پنیری وسط کیک و روی کیک پهن میکنیم و میذاریم کیک دو سه ساعت تو یخچال استراحت کنه. حالا با پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان 😉
🍔 @shirini71