آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوا سه آرد 🍣
.
مواد لازم :
آرد سفید 125 گرم معادل یک لیوان
آرد برنج 125 گرم
آرد نخود چی 125 گرم
روغن مایع 1 لیوان
آب 3 پیمانه
شکر 3 پیمانه
هل 2 عدد درسته و نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
زعفران دمکرده 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا شکر و آب رو داخل ظرفی میریزیم، روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و بعد بهش گلاب، هل و زعفران دمکرده اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش میکنیم تا شربت از داغی بیوفته.
توی تابه ای آرد گندم رو الک کرده و میریزیم و بیست دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره و رنگش کمی عوض بشه، بعد آرد برنج رو الک کرده و اضافه میکنیم باز ده دقیقه تفت میدیم و آرد نخودچی رو به مخلوط آردها اضافه میکنیم و هشت دقیقه تفت میدیم و از روی حرارت برداشته و الک میکنیم.
.
● دوباره داخل تابه میریزیم و روغن رو اضافه میکنیم و تفت داده و پودر هل رو اضافه میکنیم و با شعله ملایم حلوا رو هم میزنیم و بعد کره رو اضافه میکنیم و در آخر شربت رو آروم آروم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و انقدر هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره و حلوا از کف تابه جمع بشه و از روی حرارت برمیداریم. 😊
.
🔴 نکات طلایی :
_نباید آرد نخودچی رو بیشتر تفت بدین چون به سرعت میسوزه
_برای تهیه شربت لازم نیس آبجوش باشه همین که شکر درون آب حل بشه کافیه. 😉
🍔 @shirini71
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# مرغ سرخ کرده _سه سوته
🌙🌸رژیم روز سی ام ماه رمضان🌙🌸
یکم اردیبهشت 1402
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + یک قوطی کبریت پنیر 🧀+ یک عدد گردو + سبزی 🍀
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
5-4 قاشق حلیم + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری
🌗شام تا سحر:
4 عدد میوه🍉 + 2 عدد گوجه فرنگی🍅🍅
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب نارنج🍊
🌔سحری:
10 قاشق برنج🍚 + 3 قاشق خورشت آلو + 3 عدد آلو + یک عدد ران🍗 مرغ + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
#مانتی_بشناک
مواد مورد نیاز :
۱) ۳ بسته خمیر میلفوی
۲) گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
۳) ۲ عدد پیاز
۴) نمک
۵) یک ق.چ فلفل سیاه
۶) یک ق.چ پول بیبر
۷) یک ق.چ پودرفلفل قرمز
برای روش :
۱) یک کاسه ی بزرگ ماست سیردار
۲) ۳ ق.غ روغن زیتون
۳) یک ق.م پودرفلفل
۴) یک ق.چ پول بیبر
۵) نعنا خشک
طرز تهیه :
گوشت رو داخل ظرفی بریزید ، پیاز رو رنده کنید آبش رو بگیرید به گوشت اضافه کنید نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر ، پودر فلفل قرمز رو هم اضافه کنید خوب ورز بدید خمیر رو مربعی برش بدید داخلش از مواد گوشتی بذارید و ببندید داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید وقتی روش کمی برشته شد دمای فر رو روی ۱۸۰ درجه بذارید تا روش برشته بشه بپزید روغن زیتون ، پول بیبر ، پودرفلفل روی شعله بذارید تا گرم بشه روی مانتی ها ماست سیردار بریزید و از روغن روش بریزید و در آخر نعنا بپاشید .
@shirini71
#جغور_بغور
دوتاپيازبزرگ رو تفت ميديم و بعدجگر رو اضافه كنيدو نمك و فلفل و زردچوبه وگوجه رو پوره مى كنيم و اضافه مى كنيم،در اخر سيب زمينى كه خرد كرديم رو مى ريزيم و ميذاريم تابپزه.
@shirini71