آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مافین_دابل_چاکلت
یه بار درست کنید عاشقش میشید. مخصوصا اگه یه روز، توی یخچال بمونه دیگه محشر میشه
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
مواد لازم:
کره نرم و همدمای محیط ۹۰ گرم (گیاهی یا حیوانی)؛
شکر ۱۲۰ گرم؛
تخم مرغ درشت ۲ عدد؛
وانیل نوک ق چ؛
آرد قنادی ۱۶۰ گرم؛
پودر کاکائو ۳۵ گرم؛
بیکینگ پودر ۱ ق چ (قاشق استاندارد با گنجایش پنج میل)؛
نشاسته ذرت ۱ ق س (قاشق استاندارد با گنجایش پانزده میل)؛
شیر تازه همدمای محیط یک دوم پیمانه؛
شکلات چیپسی ترجیحا نسوز یک دوم پیمانه (بعلاوه مقداری برای رویه ی مافین ها)؛
طرز تهیه:
کره و شکر رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. تخم مرغهای زده شده با چنگال را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و هر دفعه حدود بیست الی سی ثانیه بزنید. در اولین مرحله وانیل را نیز اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم الک و مخلوط کنید و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. نیمی از شیر را اضافه و با لیسک با مواد مخلوط کنید. مابقی آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد مابقی شیر را اضافه اضافه کنید. در نهایت شکلات چیپسی را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. کمی بیشتر از نصفِ کپسولها را با مایه مافین پر کنید. حدود نه الی ده عدد مافین خواهیم داشت. قالب را در طبقه وسطِ فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبیِ ۲۵ دقیقه قرار دهید. از فر خارج و روی توریِ سیمی خنک کنید.
نوش جانتون
@shirini71
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این غذای مجلسی وخوشمزه روبه همراه چیپس ترد خونگی ش یاد دادم
مواد لازم براي دو نفر:
سينه مرغ نصف يك عدد
قارچ ٥ عدد
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
کره ۳۰ گرم
شیر یک لیوان
آرد دو ق غ
سیب زمینی یک عدد
نمک و فلفل و آویشن
پیاز و تفت بدین تا سبک شه مرغ رو اضافه کنید یکم که تفت خورد ادویه ها رو بریزید بعد هم قارچ و اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید که اب نندازه یکم لیمو بریزید حالا گوشه ی تابه سیر و در حدی تفت بدین که عطرش بلند بشه و با باقی مواد ترکیب کنید میتونید کره رو تو این مرحله اضافه کنید که عطرش بیشتر حفظ بشه بعد آرد و اضافه کنید و شبر بریزید و تند هم بزنید تا کامل یکدست بشه و قوام بیاد
واسه سیب زمینی هم من با رنده آلمانی خلال کردم شما میتونید با چاقو برش بزنید
بعد نیم ساعت داخل ترکیب اب و یخ و نمک بریزیدبعد بذارید رو دستمال خشک بشه
روغن زیاد بریزید میتونید مث من از یه ظرف کوچیک استفاده کنید وقتی داغ داغ شد با حرارت کم سیب زمینی ها رو کم کم اضافه کنید در حدی که یک لایه نازک روی روغن سیب زمینی باشه بهو نریزید که میسوزه وقتی طلایی شد از روغن خارج کنید و روی چیکن استروگانف بریزد☺️
@mivhe71
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کاپ_کیک_پلنگی 😍😋
بدون نیاز بکینگ پودر
اول نکات مهم رو خدمتتون میگم:
همه مواد بایدهم دمای محیط باشن
زرده و سفیده باید جدا بشه
به هیچ عنوان در فر نباید باز بشه حتی بعد از پخت
اول باید اجازه بدین پنج شش دقیقه داخل فر خاموش بمونه بعد در فر رو باز کنید بذارید ده دقیقه بمونه بعد میتونید از فر خارج کنید در غیر اینصورت پف کیک کامل از بین میره
اجازه بدین کامل خنک بشه بعد بذارید داخل ظرف در دار.
آب داخل سینی فر حتما جوش باشه این آب برای حفظ رطوبت کیک هستش
این کیک به بکینگ پودر نیاز نداره
مواد لازم
آرد ۸۵ گرم
وانیل
تخم مرغ سه عدد
شکر برای زرده ۲۰ گرم
شکر برای سفیده ۵۰ گرم
آبلیمو چند قطره
شیر ۴۵ گرم
روغن۳۵ گرم
نشاسته یک قاشق سوپخوری
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نون #نان_محلی #نون_محلی #نان
مواد لازم👇
مخمر خشک : ۷ گرم
آب گرم : ۱.۵ پیمانه
شکر : 2 قاشق مرباخوری
آرد گندم : 4 و 1/2 پیمانه
نمک : ۱.۵ قاشق مرباخوری
روغن زیتون : مقداری برای چرب کردن
دانه کنجد : 1 قاشق غذاخوری( اختیاری)
تخم خشخاش : 1 قاشق غذاخوری ( اختیاری)
طرز تهیه👇
ابتدا مواد اولیه رو آماده کنید. می تونید بجای روغن زیتون از هر روغن مایع دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
یک کاسه بزرگ را با روغن زیتون چرب کنید سپس کنار بگذارید. دریک کاسه متوسط 7 گرم مخمر، 1/5 پیمانه آب گرم و 2 قاشق مرباخوری شکر را با هم مخلوط کنید تا مخمر حل شود سپس کنار بگذارید و صبر کنید تا مخمر فعال بشه و کف کنه.
۴.5 پیمانه آرد گندم و 1/5 قاشق مرباخوری نمک را درون کاسه مخصوص همزن خود بریزید و با هم ترکیب کنید. البته اگه همزن پایه دار ندارید مهم نیست یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و درون اون بریزید. مخلوط مخمر، آب و شکر را درون کاسه آرد بریزید.
کاسه مواد را روی دستگاه تنظیم کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه با استفاده از خمیر زن دستگاه خمیر را مخلوط کنید و یا برای مدت 10 تا 15 دقیقه با دست خمیر را ورز بدین.
پس از ورز دادن خمیر را به شکل یک توب فرم دهید و توپ خمیر را در کاسه روغنی شده بذارید. خمیر را دور کاسه بچرخانید تا روی خمیر کمی چرب شود.
روی کاسه خمیر را با سلفون بپوشانید و بعد برای 1 تا 1 ساعت و نیم بگذارید تا خمیر استراحت کند یا تا زمانی که اندازه خمیر دو برابر شود.
هنگامی که خمیر دو برابر شد، آن را به سمت داخل فشار دهید تا هوای آن آزاد شود.
حدود 5 دقیقه به ورز دادن ادامه دهید
خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید
روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بذارید تا استراحت کند. سپس فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فر گرم شود. بعد سینی فر را با یک کاغذ روغنی بپوشانید.
هنگامی که توپ های خمیر حجیم شدند، آنها را با کمک وردنه به شکل مستطیل های نازک به اندازه 15 در 20 سانتی متر پهن کنید. اگر میخواهید اندازه نان تان بزرگ باشد وقتی دارید خمیر را پهن میکنید اندازه مستطیل باید در حدود 25 تا 30 سانتی متر باشد. حواست تان باشد که خمیر باید مثل یک خمیر پیتزا نازک باشند.
خمیر را به درون سینی فر منتقل کنید. سپس به کمک یک چنگال، کل سطح خمیر را سوراخ کنید.
به کمک یک قلمو روی خمیر را کمی با آب مرطوب کنید🦊
♡@shirini71