eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســـلام روزتـان بخیر 🌸 لبخند بزنید 😊 چیزی کـه هزینه ای ندارد 🌸 اماگرانبهاترین هدیه خداست🌸 ان شاءالله روزی پرازلبخندداشته باشید🌸 و سایه ی پر مهر خــدا در زندگیتان جـاری باشـد🌸 ‌: @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چای سبز را چه زمانی بنوشیم و چه زمانی از نوشیدن آن خودداری کنیم؟ 🍵 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 هفدهم خرداد 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 250 گرم میگو 100 گرم گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون (یا پوره گوجه فرنگی غلیظ شده) 4/1 قاشق چای خوری پاپریکا 4 حبه سیر خرد شده 1 قاشق پیازچه خرد شده (قسمت سبز) 1 فنجان شیر 1 قاشق چای خوری ریحان خشک 4/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده دانه درشت 1 فنجان پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن 2/1 بسته فتوچینی به میزان لازم نمک طرز تهیه در یک ماهیتابه سیر و گوجه فرنگی را در 2 قاشق غذاخوری روغن برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیرخارج شود. میگو را اضافه کنید، مقدار کمی نمک و پاپریکا را بپاشید و برای حدود 2 دقیقه حرارت دهید. شیر، ریحان و فلفل قرمز خرد شده را به میگو اضافه کنید تا جوش بیاید. پنیر پارمسان را بریزید، حرارت را کم کنید وتا زمانی که پنیر ذوب شود، هم بزنید و از روی شعله بردارید. فتوچینی ها را طبق دستورالعمل آماده کرده، با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل فلفل قرمز بیشتر و در آخر پیازچه خرد شده اضافه کنید. saligheironi @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بدون گوشت اما سرشار از پروتئین 😍 🔻لپه: ۲۵۰ گرم 🔻نمک و دانه فلفل سفید به مقدار لازم 🔻پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد 🔻روغن زیتون (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم 🔻سیر (کوبیده‌شده): ۲ حبه 🔻هویج (مکعبی ریز خردشده): ۲ عدد 🔻فلفل چیلی خشک (پودرشده): ۱/۸ قاشق چای‌خوری 🔻گوجه‌فرنگی (مکعبی خردشده): ۳ عدد 🔻استاک سبزیجات: ۱ لیتر 🔻بادام (پرك‌شده): مقداري براي تزيين 🔻جعفري (پاك و خردشده): مقداري براي تزيين . ۱- لپه خیس و آبکش‌شده را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۳ ساعت بپزد. در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید ۲- پیاز را در قابلمه‌ای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود. هویج، فلفل چیلی، مقداری نمک و فلفل سفید را به قابلمه بیافزایید و ۲ دقیقه تفت دهید. لپه پخته‌شده را همراه گوجه‌فرنگی و استاک سبزیجات به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید تا سوپ ۴۰ دقیقه بپزد ۳- پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود سپس آن را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود ۴- سوپ را مجدداً به قابلمه برگردانيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. سوپ لپه را در ظرف مورد نظر بریزید، پرک بادام و جعفري را روي آن بپاشيد و سرو کنید 📌در صورت تمايل، ميتوانيد به جاي استاک سبزيجات از يك عدد قرص عصاره سبزيجات به همراه همان ميزان آب استفاده کنيد sanazsania 🆔 @shirini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا