ســـلام روزتـان بخیر 🌸
لبخند بزنید 😊
چیزی کـه هزینه ای ندارد 🌸
اماگرانبهاترین هدیه خداست🌸
ان شاءالله
روزی پرازلبخندداشته باشید🌸
و سایه ی پر مهر خــدا
در زندگیتان جـاری باشـد🌸
: @shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چای سبز را چه زمانی بنوشیم و چه زمانی از نوشیدن آن خودداری کنیم؟ 🍵
@MajalePezeshki71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
هفدهم خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#پاستافتوچینی_میگو
مواد لازم
250 گرم میگو
100 گرم گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون (یا پوره گوجه فرنگی غلیظ شده)
4/1 قاشق چای خوری پاپریکا
4 حبه سیر خرد شده
1 قاشق پیازچه خرد شده (قسمت سبز)
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
4/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده دانه درشت
1 فنجان پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری کره یا روغن
2/1 بسته فتوچینی
به میزان لازم نمک
طرز تهیه
در یک ماهیتابه سیر و گوجه فرنگی را در 2 قاشق غذاخوری روغن برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیرخارج شود.
میگو را اضافه کنید، مقدار کمی نمک و پاپریکا را بپاشید و برای حدود 2 دقیقه حرارت دهید.
شیر، ریحان و فلفل قرمز خرد شده را به میگو اضافه کنید تا جوش بیاید. پنیر پارمسان را بریزید، حرارت را کم کنید وتا زمانی که پنیر ذوب شود، هم بزنید و از روی شعله بردارید. فتوچینی ها را طبق دستورالعمل آماده کرده، با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل فلفل قرمز بیشتر و در آخر پیازچه خرد شده اضافه کنید.
saligheironi
@shirini71
#سوپ_لپه
#پیش_غذا
بدون گوشت اما سرشار از پروتئین 😍
🔻لپه: ۲۵۰ گرم
🔻نمک و دانه فلفل سفید به مقدار لازم
🔻پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
🔻روغن زیتون (مخصوص سرخکردن): به مقدار لازم
🔻سیر (کوبیدهشده): ۲ حبه
🔻هویج (مکعبی ریز خردشده): ۲ عدد
🔻فلفل چیلی خشک (پودرشده): ۱/۸ قاشق چایخوری
🔻گوجهفرنگی (مکعبی خردشده): ۳ عدد
🔻استاک سبزیجات: ۱ لیتر
🔻بادام (پركشده): مقداري براي تزيين
🔻جعفري (پاك و خردشده): مقداري براي تزيين
.
۱- لپه خیس و آبکششده را در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۳ ساعت بپزد. در اواسط پخت، مقداری نمک به آن بیافزایید و آبکش کنید
۲- پیاز را در قابلمهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلاییرنگ شود. هویج، فلفل چیلی، مقداری نمک و فلفل سفید را به قابلمه بیافزایید و ۲ دقیقه تفت دهید. لپه پختهشده را همراه گوجهفرنگی و استاک سبزیجات به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید تا سوپ ۴۰ دقیقه بپزد
۳- پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود سپس آن را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود
۴- سوپ را مجدداً به قابلمه برگردانيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. سوپ لپه را در ظرف مورد نظر بریزید، پرک بادام و جعفري را روي آن بپاشيد و سرو کنید
📌در صورت تمايل، ميتوانيد به جاي استاک سبزيجات از يك عدد قرص عصاره سبزيجات به همراه همان ميزان آب استفاده کنيد
sanazsania
🆔 @shirini