eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
لوبیا چیتی رو چند ساعت در آب خیس میکنیم وآبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه بعد با آب میزاریم تا خوب بپزه بعد یک پیاز درشت رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه میکنیم وبه لوبیا چیتی اضافه میکنیم جداگانه نصف قاشق غذاخوری آرد رو هم باکره تفت میدیم وبهش آب اضافه میکنیم وبه لوبیا مون اضافه میکنیم تالعاب بندازه چندتا قارچ هم به صورت طولی برش میدیم وبهش آبلیمومیز نیم وتفت میدیم وداخل لوبیا میریزبم گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وزردچوبه روباهم ورز میدیم بعد قلقلی گردمیکنیم ودر روغن سرخ میکنیم بعد که لوبیا چیتی پخت و داخل ظرف ریختیم کوفته ها رو هم روش میزاریم ونوش جان boshrach1234 🆔 @shirini71 👩‍🍳🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ مواد لازم: لوبیا چیتی دو لیوان قارچ دو عدد پیاز یک عدد رب گوجه فرنگی دو ق غ سیب زمینی یک عدد متوسط آب قلم نمک فلفل ادویه زیره وابلیمو به مقدار لازم طرز تهیه خوراک لوبیا: لوبیا رو چند ساعت توی آب خیس کنید و یکی دوبار ابشو عوض کنید به این ترتیب سبک تر میشه.پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت دهید ادویه و رب رو اضافه کنید وسرخ کنید سپس لوبیا را بریزید داخل قابلمه و اب بریزید زیرش رو کم کنید نیم پز که شد بهش نمک بزنید اگه از اول نمک بزنید دیر پز میشه نمک که زدیدآب قلم و سیب زمینی رو که نگینی خورد کردید رو اضافه کنید یک ربع مانده به آخر پخت قارچ هارو خرد کنید و تفت دهید به خوراک اضافه کنید. موقع سرو می تونید از فلفل سیاه آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتون استفاده کنید. نان چاپاتی هندی توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روعن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید،ماهیتابه نچسب را بذارین رو حرارت ملاین تا داغ بشه و خمیر باز شده را بذاریت روش وقتی حباب زد با قاشق روی نان فشارهایی مختصر وارد کنین و همزمان بچرخونین،یکطرفش که طلایی شد برگردونین تا سمت دیگه هم بپزه واسه هر طرف تقریبا دو سه دقیقه کافیه. khoshmazehjat97 ‍ @shurini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ میتونید به مواد اولیه مقداری سس کچاپ هم بزنید. ✅ تو بعضی از دستورها برای چسبندگی بیشتر از یه دونه تخم مرغ هم استفاده شده، بهتره اول برای امتحان بدون تخم مرغ توی روغن سرخ کنید، اگر احیانا چسبندگی لازم رو نداشت تخم مرغ رو اضافه کنید. ✅ بعضی ها به جای سیب زمینی از آرد یا سویق استفاده میکنند که در این صورت باید حتما حدود دو تا تخم مرغ و کمی آب هم اضافه بشه تا چسبندگی پیدا کنه و بعد داخل قیف میریزن و با کمک قیچی چرب شده تو روغن داغ میریزن ✅ میتونید خمیر رو با چاقو به شکل مستطیل برش بزنید. ✅ انتظار طعم کاملا مشابه پفک های بیرون رو‌ نداشته باشید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳🍳😍😋 میدونم خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره ‌ ‌خب بریم سراغ مواد اولیه👇 ‌ ‌گوجه فرنگی ۱کیلو تخم مرغ ۵ عدد، پیازچه۱۰ بوته، ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ، روغن به مقدار نیاز، آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر ‌ در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درون‌تابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم ‌    ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 اسپرسو آماده: 1/4 فنجان آب جوش : 2 فنجان خامه: 1/2 فنجان پودر دارچین: برای تزیین 👈قهوه را در آب جوش حل کنید (به روش اسپرسو ) و آن را در فنجان بریزید به نحوی که تا نصف آن پر شود. سپس به اندازه دلخواه شکر ریخته و روی آن نیز خامه و پودر دارچین بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌀يه عدد سينه مرغ رو بصورن نوارهاي باريك خرد كردم. دوتا پياز متوسط رنده كردم،داخل تابه اي كمي روغن و كره ريختم و پياز اضافه كردم،كمي كه تفت خورد،مرغ خورد شده رو اضافه كردم ،نمك و فلفل سياه و زردچوبه رو هم ريختم و به تفت دادن ادامه دادم.هيچ آبي اضافه نكردم و اجازه دادم مرغ ها بپزن. تو تابه ديگي كمي روغن و كره ريختم ،قارچ هاي اسلايس شده رو اضافه كردم و تفت دادم،يه ليوان شير،دوقاشق ارد،دوقاشق پودر پنير پارمسان اضافه كردم،يكم كه جوشيدو غليظ شد خاموش كردم و دوقاشق غذاخوري خامه صبحانه اضافه كردم و خوب مخلوط كردم! مخلوط قارچ رو به مرغ اضافه كردم. دوتا سيب زميني رو بصورت خلال هاي باريك و نازك خورد و سرخ كنيد. @shirini71
🍰☕️ تخم مرغ ٢عدد/ يك و نیم پيمانه شكر /دو سوم پيمانه روغن /يك دوم پيمانه ماست/ يك دوم پيمانه وانيل/ و ـودر هل كمي/ زعفران غليظ دو ق غ/ بيكينگ پودر/ دو ق چ ارد / بيكينگ پودر را الك كنيد و بذاريد كنارتخم مرغ و شكر را با وانيل خوب هم بزنيد حدود پنج شش دقيقه تا خوب كش دار و كرمي رنگ بشه روغن و هل را اضافه كنيد و باز هم بزنيدتا مخلوط بشه ماست را كمي با قاشق هم بزنيد و به مواد اضافه كنيد و با همزن بزنيد در اخر زعفران را اضافه كنيد و همزن رو بذاريد كنار. ارد را كه از قبل الك كرده ايد در چند مرحله به مواد اضافه كنيد و با ليسك اهسته بصورت زيرو رو هم بزنيد تا مخلوط بشن و بعد بريزيد داخل قالب. حتما حتما يك سوم قالب مواد بريزيد من بيشتر ريختم و كيك از اطراف بيشتر اومد بالاروي كاپ كيك ها را كمي كنجد ريختم و بعد گذاشتم توي فر @shirini71