9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه نخود یزدی
#قیمه_نخود_یزدی
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
پنیرهای خامه ای دشمن کبد و قلب !🧀
▫️پنیرهای خامه ای به علت دارا بودن نمک و چربی بالا باعث آسیب به کبد و قلب می شوند.
@MajalePezeshki71
17.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین_دنده_بادمجان😍😋
مواد لازم:
۱ کیلو دنده گوسفندی🍖
۱/۴ پیمونه روغن🥃
۱/۳ پیمونه اب💧
نمک وفلفل سیاه و زردچوبه🌶🧂
۱ دونه چوب دارچین🪵
۲ تا برگ بو🍃
۱ دونه پیاز🧅
۳ حبه سیر🧄
۱ دونه تخم مرغ کامل+۲ تا زرده🥚
۳ پیمونه برنج🍙
۱/۲ پیمونه ماست چکیده🍶
۲۰ گرم کره اب شده🧈
۱ ق.چ عرق هل
۱/۲ ق.چ پودر دارچین🪵
۱ ق.غ زعفران
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
💫 #رولت تخم مرغ با مغز سیب زمینی
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش شیر کاکائو بازاری😋
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رسپی کامل وعالی شیرینی دانمارکی بسیارخوش عطروخوش طعم وخوش بافت بدون لارفتن 😋😋😋
ب سبک مژگان بانو😍😍
آرددونیم تا۳لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایع ۴ق غ
کره ۲ق غ
پودرخمیرمایه ۱ق غ سرپر
ابلیمویک چهارم ق چ
زعفرون کمی
وانیل وگلاب وپودرهل کمی
تخم مرغ ۲عددکامل
موادرومال :تخم مرغ کامل یک عدد
زعفرون دم کرده کمی
شیر۱ق غ
نمک ی پنس
موادکرمفیل:اردنصف پ
شیر۱پ
شکریک سوم پ
وانیل وهل وگلاب کمی
کره یک ق غ
رومال بعدازپخت:کره ۱ق غ
عسل یاشربت بار۲ق غ
زعفرون دم کرده کمی
اول یک ق غ شکر+یک ق غ پودرمایه خمیر+نصف لیوان شیرگرم +نصف ق چ آردرومخلوط کرده روی ظرف پوشونده درجای گرم یک ربع استراحت تاخوب عمل بیاد
درظرف موردنظرتخم مرغ+ابلیمو+ روغن مایع+وانیل وهل وگلاب+شکر+همزده خمیرمایه عمل اومده اضافه همزده سپس اردب تدریج اضافه شود(واسه من دولیوان ونصفی ارداستفاده شد)بسته ب نوع اردوقوی بوداردداره......خوب هم زده تاخمیرجمع شودسپس نمک اضافه دوباره ورزمیدهیم وسطهای ورزکره اضافه وخوب ورزداده صدبارب میزکارخمیرراکوبیده تاحسابی لطیف بشه اگه خمیرچسبنده بادست روآغشته ب روغن مایع کرده تاخمیرزودجمع بشه
روی ظرف خمیرروسلفون پیچ کرده درجای گرم یکساعت استراحت میدهیم تاخوب حجیم بشه...درحین عمل اومدن خمیرکرمفیل رواماده میکنیم...تمام موادکرمفیل بجزکره داخل ظرف ریخته روی شعله متوسط باهمزن دستی میزنیم تاگلوله نشه وقتی بصورت فرنی دراومدکره اضافه میکنیم روی ظرف روباسلفون یانایلون پوشونده تاکرم خنک بشع
بعدازعمل اومدن خمیر...روی سطح صاف اردپاشی کرده خمیرروخیلی نازک پهن میکنیم ازکرمفیل روی خمیرصافع باقیف میریزیم یاباقاشق خمیرروچندلالوله میکنیم تابعدازپخت حالت چندلایع رفتن داشته باشه شیرینیمون(ترفندمژگان بانو😁)درسینی کاغذروغنی انداخته خمیراماده شده وبرش خورده داخل سینی میچینیم دوبارع درجای گرم بیست دقیقه استراحت میدهیم تا خمیردوبرابربشه سپس موادرومال رومخلوط کرده بافرچه اروم روی شیرینی زده ب دلخواه کنجدیاتخم خرفه ریخته ب دلخواه کمی شکرمیپاچیم روی شیرینی ها...درفرازقبل گرم شده بمدت ده دقیقه باالمنت پایین بادمای ۲۰۰درجه اجازه پخت میدهیم سپس ۵دقیقه باالمنت بالاتاخوشرنگ بشه.
ازفردرمیاریم رومال بعدازپخت مخلوط کرده تاوقتی شیرینی داغه روی شیرینی رومال کرده اجازه میدهیم شیرینی خنک بشه
نوش جونتون😋😋
راه دیگه برای لایی رفتن ...خمیروبه چهارقسمت مساوی تقسیم میکنیم هرخمیرووردنه میکشیم تانازک بشه کمی روی هرخمیرصاف شده روکره مالی میکنیم همینجورخمیرهارودرست میکنیم روی هم میزاریم خمیراخرودیگه روش کره نمیزنیم میزاریم یکربعی استراحت کنه سپس روی خمیررووردنه میزنیم تاخمیرپهن بشه بعدب اندازه دلخواه برش زده وکرمفیل زده دوطرف خمیروبهم میبندیم سپس رومال وکنجدپاشی وبرش زدن وداخل سینی چیده نهایت استراحت اخریکربع یابیست دقیقه
بعدداخل فربادرجه ۲۲۰درجه بمدت ۲۰دقیقه پخت نهایت اگررنگ نگرفت چنددقیقه گریل زده بعدپخت سریع رومال عسل زعفرون زده
اگه درست کردیدوخوشتون اومدواسه شادی روح پدرم صلوات بفرستین
@shirini71