18.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
بيسکوئيت پتی بور ۲۰۰ گرم
کره آب شده ۶۵ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ خوری
پودر قند ۳۵ گرم
خامه قنادی فرم گرفته ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
پوره موز ۲ ق غ
آب سرد ¼ پیمانه
تو میتونی بهترین ها رو برای خودت و خانوادت درست کنی و با عشق تقدیمشون کنی
بزن بریم برای چیز کیک موزی خوشمزه
.
بيسکوئيت ها رو پودر کن
کره رو آب کن بریز روش و مخلوط کن
توی قالب رینگی بریز فشرده کن و بزار یخچال
بریم بعدی
خامه قنادی رو فرم بده
خامه صبحانه رو اضاف کن پودر قند
و مخلوط کن حالا موز رو پوره کن و بش اضاف کن
ژلاتین رو با آب سرد اسفنجی کن
و بعد توی ماکروویو یا روی بخار آب بنماری کن
من ۳۰ ثانیه زمان دادم بش و یه لیوان آب خوردم آخه هوا خیلی گرمه
حالا یه قاشق از خامه رو بش اضاف کن
و بعد به مابقی مواد اضاف کن
حالا میتونی یه کم سس شکلاتی بش اضاف کنی
که خوشمزه ترش میکنه
و روی بيسکوئيت بریز و بزار توی یخچال ۲ الی ۳ ساعت بمونه
و موز رو به دلخواه برش بزن و بچین روی دسر
دوستداشتی یه کم هم خامه پایپ کن و نوش جانتون
#ژله_هندوانه 😋
لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده.
توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید.
#ژله_هندوانه #شب_یلدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوتوس ۳ دقیقه ای
موادلازم:
1 بوته کاهو
نصف مرغ سینه
نصف بسته نان تست
روغن زیتون مقداری
1 حبه سیر
نصف پیمانه زیتون
2 قاشق غذاخوری سس هزار جزیره
2 قاشق غداخوری ماست
1 قاشق غداخوری سس سیر
8 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری
2 قاشق غذاخوری سس سویا
#سالادسزار
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
زن ۷۰ ساله اوگاندایی دوقلو به دنیا آورد!
◽️به گزارش بیبی سی، سفینه ناموکوایا که از طریق فرایند لقاح مصنوعی باردار شده بود روز چهارشنبه در یک بیمارستان زنان در کامپالا، پایتخت اوگاندا پسر و دختر خود را طی یک عمل سزارین به دنیا آورد.
◽️بیمارستان در بیانیهای تولد این نوزادان را فراتر از «موفقیت پزشکی» خوانده و آن را نشانه «قدرت و استقامت روح بشری» دانسته است.
@MajalePezeshki71
#مربای_سیب
1 کیلو سیب زرد
1 کیلو شکر
2 لیوان اب
1 قاشق مربا خوری اب لیمو
آب وشکر رو روی حرارت گذاشتم تا شکر قوام بیاد.
سیب ها رو پس از شستن پوست کندم وبه قطعات مکعبی خرد کردم ووقتی شکر قوام گرفت به اون اضافه کردم.حدود نیم ساعت طول کشید تا مربا قوام گرفت وسیب ها پخته شد.بعد شعله رو خاموش کردم ووقتی مربا سرد شد اب لیمو رو اضافه کردم و به ظرف مربا منتقل کردم ودر یخچال گذاشتم
@shirini71
#نان_جوی_کامل
#نان_رژیمی
آرد جـو ۲۵۰ گرم
آب ۲۲۰ گرم
مخمر ۶ گرم
شیره انگور ۱۰ گرم
نمک ۵ گرم
شویدخشک ۵ گرم
پودر مالت تیره ۲ گرم (اختیاری)
آرد، آب، مخمر و پودر مالت رو باهم مخلوط کنین. شیره انگو، نمک و شوید رو اضافه کنین و برای ۵ دقیقه ورز بدین. خمیر رو در ظرف مناسب بزارین و به مدت ۱/۵ ساعت استراحت بدین.
بعد از استراحت روی سطح میز آرد بپاشین و خمیر رو به قطر ۴ تا ۵ میلیمتر پهن کنین، با چنگال تا هر وسیلهای روی خمیر رو سوراخ کنین و قالب بزنین، مجدد به خمیرها یک ساعت دیگه استراحت بدین.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه از قبل گرم کنین، سینی رو در فر قرار بدین و همزمان بخار ایجاد کنین (میتونین یک قالب کوچک یخ کف فر بزارین) و برای ۱۰ دقیقه نانها را بپزین.
نکته بسیار مهم: آرد جو به دلیل پایین بودن میزان گلوتناش نسبت به آرد گندم، بافت نانهای تهیه شده مقداری حالت فشرده داره که البته باید اجازه بدین قرص نانها کاملا خنک بشه تا بافتش بهتر بشه و بعد میل کنین.
نکته دوم: میتونین ۵۰ درصد از آرد فانتزی استفاده کنین و باید در این صورت مقدار آب رو هم کم کم اضافه کنین.
@shirini71
#دسر_دانه_چیا_و_انبه
#دسر رژیمی
حدود ٢ ق غ دانه چيارو با ١ ق غ عسل و نصف ليوان شير گرم مخلوط كنيد و اجازه بدين حدود ٢٠ دقيقه بمونه
١ ق چ پودر ژلاتين رو روى ٣ ق غ آب سرد پاشيدم و بن ماريش كردم تا شفاف بشه و بعد به بقيه مواد اضافه كردم و توى ظرف دلخواهم ريختم و گذاشتم توى يخچال تا ببنده
توى ظرف ديگه اى يدونه انبه رو خرد كردم و با گوشتكوب برقى پورش كردم و بهش ١/٥ ق چ پودر ژلاتين بنمارى شده اضافه كردم و وقتى خنك شد و چياى توى يخچال خودش رو گرفت روى اون ریختم
دوباره گذاشتم يخچال تا خودش رو بگيره و بعدم كه انبه خرد شده ريختم روش و تماام
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین ایده یلدایی 😍😋
#چيزكيك_آجيلي😋
يه كيك شكلاتي با ارتفاع كم تو قالب گرد درست كردم.با كمك رينگ به شكل گل قالب زدم و لايه كيك كف رينگ فيكس ميشه. مايه چيز كيك انار رو روش ريختم و بعد از اينكه تو يخچال خودشو گرفت،،آجيل و دونه هاي انار رو چيدم و روش ژله بيرنگ آلورا رو ريختم و تو يخچال گذاشتم تا ببنده. .بعد به آرامي از رو فشار دادم تا چيز كيك از ته قالب تو ظرف مورد نظر خارج بشه.
مايه چيز كيك انار::يك بسته پنير ماسكار پونه و يك بسته خامه صبحانه رو كمي با همزن زدم تا يكنواخت بشه .سه قاشق مربا خوري پودر ژلاتين و يك سوم پيمانه شير رو بن ماري كردم و بعد از خنك شدن مخلوط كردم .هشت قاشق سوپخوري پودر قند و يك دوم پيمانه اب انار طبيعي رو هم اصافه كردم و يك قطره رنگ خوراكي (دلخواه)يك دور با همزن زدم
#کیک_یخچالے_هویج_پرتقال
_هویج نیم کیلو پختہ و میکس شده
_آب پرتقال ترجیحا طبیعے نصف لیوان
_آرد قنادے 3 ق غ
_نشاستہ ذرت 1 ق غ
_شکر نصف پیمانہ
_بیسکویت پتے بور یا هر بیسکویتے کہ دوسدارین
_آب نصف لیوان
_رنده پوست پرتقال 1 ق چ
آب، آرد، نشاستہ ذرت، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال باهم مخلوط کرده و سپس پوره هویج اضافہ کرده و روی حرارت بزارید و حسابے مخلوط و هم زده و تا غلیظ شود مثل فرنے
بعد تو هر قالبے کہ دوسدارین اول سلفون بکشبد بعد مواد فرنے و داغ بریزید و یک ردیف بیسکویت و دوباره فرنی و بیسکویت تا موادتون تموم شه فقط لایه اخر باید فرنی باشه.بعد بزارین یخچال چهار پنج ساعت بعدشم برگردونید به ارومی و روشو تزئین کنید خیلے خیلے خوشمزس مزش مثل شیرینے تر پرتقالے میمونه
واسہ خامہ ام خدمتون عرض کنم کہ خامه شیرین شده کالہ استفاده کردم واقعا ازش راضے ام