گداخته
مغزیجات که تو عکس هس با کنجد چرخ کردم پسته هم باشه خوبه ما میگیم هفت مغز باشه
بعد سه قاشق آرد یکمی تفت دادم معزیچات نرم شده را داخل آرد ریختم تا نصف قابلمه آب کردم چند تا تیکه نبات هم اضافه کردم وسط پخت زعفران هل گلاب زنجبیل زدم و یه تیکه کره بومی و دو ساعتی گداخته پخته شد کافیه بعد نوش جان ما برای موقع صبح عروسی مادرعروس برای عروس میبرن و برای موقع زایمان و موقعی که الان من یکم حالم خراب😃جاتون خالی دوستان درست کنید حتما مقویه
@shirini71
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_لپه😍😋
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋
حتما سیوش کن که امتحانش کنی
بفرست واسه اون دوستت ک عاشق شامیه😍
شامی لپه
لپه ۱پیمانه
گوشت ۲۰۰گرم
سیب زمینی ۱عدد
پیاز ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ
لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید.
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
بوی بد دهان:
بیماری های معده و ریه میتواند موجب ایجاد بوی بد دهان شود
انجیر خشک با درمان این بیماری ها دهان را خوش بو می کند
@MajalePezeshki71
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_فوری
#قرابیه_ارده
#شیرینی_با_روغن_مایع
یه شیرینی سه سوته و فوق خوشمزه👌
این شیرینی یه کم حالت پودری داره بنابراین وقتی داغه دست نزنید تا خنک بشه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
پودر قند یک پیمانه
ارده نصف پیمانه
بکینگ پودر نصف بسته یا ۵ گرم
روغن مایع یک پیمانه
leyli_food
@shirini71
کوکوی مرغ برزیلی
کدوم کوکو رو بیشتر دوست دارید؟🤔
مواد لازم واسه کوکوی مرغ🔻
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
طرز تهیه👇
۱.اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.
(نمیدونین چه مرغ نرم و و لطیف و خوش عطر و خوشمزه ای میشه با این روش)
۲.بعد ریش ریش کردم.
۳.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
۴.کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم.
۵.روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم.
۶.پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم.
۷.دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز.
۸.یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
نوش جان♥️
🌟@shirini71