هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
بوی بد دهان:
بیماری های معده و ریه میتواند موجب ایجاد بوی بد دهان شود
انجیر خشک با درمان این بیماری ها دهان را خوش بو می کند
@MajalePezeshki71
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_فوری
#قرابیه_ارده
#شیرینی_با_روغن_مایع
یه شیرینی سه سوته و فوق خوشمزه👌
این شیرینی یه کم حالت پودری داره بنابراین وقتی داغه دست نزنید تا خنک بشه
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد
پودر قند یک پیمانه
ارده نصف پیمانه
بکینگ پودر نصف بسته یا ۵ گرم
روغن مایع یک پیمانه
leyli_food
@shirini71
کوکوی مرغ برزیلی
کدوم کوکو رو بیشتر دوست دارید؟🤔
مواد لازم واسه کوکوی مرغ🔻
سیب زمینی خام رنده شده : ۵۰۰ گرم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده : یک عدد
پنیر موزرلا
پیاز و سیر
ادویه : فلفل، پاپریکا، نمک، زعفرون، برگ بو، رزماری
طرز تهیه👇
۱.اول سینه مرغم رو با یک لیوان زعفرون دم کرده و نمک و برگ بوی آسیاب شده و کمی رز ماری و پیاز و سیر گذاشتم تو فر به مدت یک ساعت.
(نمیدونین چه مرغ نرم و و لطیف و خوش عطر و خوشمزه ای میشه با این روش)
۲.بعد ریش ریش کردم.
۳.سیب زمینی ها رو به همراه دو تا پیاز و چهار حبه سیر ریز رنده کردم و آبش رو کامل گرفتم با فلفل و پاپریکا و کمی زعفرون و نمک حسابی مخلوط کردم.
۴.کف ماهیتابه رو چرب کردم و سیب زمینی رو چیدم کف اش و با قاشق فشرده کردم.
۵.روی سیب زمینی ها مرغِ ریش ریش شده ریختم.
۶.پنیر پیتزا روی مرغ ها ریختم.
۷.دوبار روشو از سیب زمینی رنده شده ریختم و با قاشق فشرده کرده و گذاشتم روی شعله ملایم گاز.
۸.یک طرفش که سرخ شد توی یه ظرف برگردوندم و دوباره آروم سُر داد داخل ماهیتابه تا اونورشم سرخ شه.
نوش جان♥️
🌟@shirini71
✅ کشک بادمجان 😋
بلدمجونارو سرخ کردم .. روی دستمال پهن کردم روغن اضافیشون گرفته شه بعد دوسه تا پیاز متوسط رو خلالی خرد کردم و سرخ کردم .. کمی زردچوبه زدم .. اواسط سرخ شدنشونم چند حبه سیر خرد یا رنده شده اضافه کردم و باهاشون تفت دادم . آخر کارم یک قاشق نعنا خشک اضافه کردم و تا نعنا نسوخته خاموش میکنم .
بادمجونای سرخ شده رو رشته رشته میکنم نصفه از پیاز داغمو بهشون اضافه میکنم بهمراه یک سوم لیوان گردوی سرخ شده .. نصف لیوانم آب جوشیده میریزم روشون و روی حرارت ملایم میذارم تا بادمجون و پیازا نرم و مغز پخت بشن .. آبشون ک کشیده شد دوقاشق زعفرون آبکرده هم میزنم و مخلوط میکنم یکم هم میکوبمشون ک یکدست شن . دست آخرم کشک رو ب میزان لازم میریزم و هم میزنم میذارم یه ربعی با حرارت ملایم جابیفته و ب هم مزه بدن . خود بادمجونا وقتی میخوام سرخ کنم بانمکن .. پس نمک غذا رو بعد از اضافه کردن کشک تنظیم میکنم چون کشک هم خودش شوره .
#کشک_بادمجان
@shirini71
#کیک_نسکافه_کافیشاپی
مواد لازم برای کیک نسکافه:
شیر ولرم نصف پ (۱۲۵ سی سی)
نسکافه گلد ۲ ق غ
تخممرغ درشت ۴ عدد
عصاره وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ پ (۲۰۰ گرم)
روغن۲/۳ پ (۱۴۰ سی سی)
آرد ۲ پ (۲۵۰ گرم)
بکینگ پودر ۲ ق م
خامه قنادی ۹۰۰-۸۰۰ گرم
نسکافه گلد ۳-۲ ق غ
سس کارامل مقداری
شکلات سکه ای ۷۰-۶۰ گرم
شیر برای مرطوب کردن مقداری
نکات مهم:
✅منظور از پیمانه لیوان فرانسویه
✅بذارید همه مواد به دمای محیط برسند
✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه میباشد میتونید با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن شوید
✅بهتره نسکافه گلد رو کاملا پودر کنید و به خامه قنادی اضافه کنید و فرم بدید یا تو دو سه قاشق آب جوش حل کنید و بعد به خامه اصافه کنید
✅من از قالب بیست و سه سانت استفاده کردم
✅میتونید از موز و گردو هم برای فیلینگ استفاده کنید
✅کیک های کافیشاپی اگه چند ساعت تو یخچال بمونن جا افتاده تر وخوشمزه تر میشن