eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 در مصرف عدس افراط نکنید ! 💠 عدس خون سوداوی يعنی خون غليظ توليد می كند. همان طور که عدس برای افرادی که فعالیت بدنی دارند باعث استحکام می شود، افراط در مصرف برای عموم می تواند مضر باشد. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۳۰۰ گرم گوشت ۱/۵ کیلو بادمجان ۱ پیمانه گندم ۱ پیمانه برنج ۱ شیشه کوچک کشک نمک.زردچوبه.فلفل پیازداغ ونعناداغ گندم وبرنج راازقبل خیس کنید جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه. بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید. گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید. پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید. گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید. سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه. برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید. بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید. بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید. گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته. نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرابیه کَره ای✨💛 قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌 کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 400 گرم گوشت چرخ شده 1 پیاز 1 سیب زمینی (بزرگ) 3 عدد فلفل سبز 1 پیمانه جعفری نصف قاشق چای خوری روغن 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی