eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ سفارشی😎 مواد لازم : سینه مرغ سس دیپ سالسا پنیر موزارلا پپرونی پاپریکا نمک
شيرينى گردو كاراملى🍪 مواد لازم : آرد ٢٥٠ گرم_كره ١٥٠ گرم شكر قهوه اى ١٠٠ گرم_زرده تخم مرغ ٢ عدد پودر گردو ٥٠ گرم وانيل ١ بسته شكرى دكتر اتكر يا ١/٢ ق چ وانيل ايرانى طرز تهیه : كره و شكر رو با دور تند همزن ميزنيم تا كرمى رنگ بشه بعد زرده و وانيل رو اضافه و اخر سر پودر گردو ٢/٣ آرد رو اضافه و با دور كند همزن دو سه دور ميزنيم باقى آرد رو كم كم اضافه و خمير رو جمع ميكنيم و يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم.بقيه مطابق ويديو…. شكر قهوه اى اگه سفت باشه و يا درشت دانه بهتره اول اسياب كنينخمير رو حتما ١ ساعت داخل يخچال استراحت بديد اندازه كاتر : قطر ٥/٥ سانت و ٢/٥ سانت فر برقى ١٥٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه فر گازى ١٦٥ درجه به مدت ١٥_٢٠ دقيقه
شيرينى گردو كاراملى🍪 مواد لازم : آرد ٢٥٠ گرم_كره ١٥٠ گرم شكر قهوه اى ١٠٠ گرم_زرده تخم مرغ ٢ عدد پودر گردو ٥٠ گرم وانيل ١ بسته شكرى دكتر اتكر يا ١/٢ ق چ وانيل ايرانى طرز تهیه : كره و شكر رو با دور تند همزن ميزنيم تا كرمى رنگ بشه بعد زرده و وانيل رو اضافه و اخر سر پودر گردو ٢/٣ آرد رو اضافه و با دور كند همزن دو سه دور ميزنيم باقى آرد رو كم كم اضافه و خمير رو جمع ميكنيم و يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم.بقيه مطابق ويديو…. شكر قهوه اى اگه سفت باشه و يا درشت دانه بهتره اول اسياب كنينخمير رو حتما ١ ساعت داخل يخچال استراحت بديد اندازه كاتر : قطر ٥/٥ سانت و ٢/٥ سانت فر برقى ١٥٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه فر گازى ١٦٥ درجه به مدت ١٥_٢٠ دقيقه #
شیرینی تَر بدون خامه 😋🍪 🛎 مواد لازم : یه بسته خمیر هزارلا_شیر:یک و نیم لیوان نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر_آرد:۱ق،غ شکر:یک سوم لیوان_کره:۱ق،چ وانیل:نصف ق،چ 🛎 نکات خمیر هزارلا : ‌▫️برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین ‌▫️خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنین و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه ‌▫️دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ▫️فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ‌▫️فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک بدون فر و همزن🍰 مواد لازم : خامه ۳۵۰ گرم ساقه طلائی ۲۰۰ گرم شکلات تخته‌ای ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ آب سرد ۱ استکان پودر قند ۴ ق غ نسکافه ۱ ق غ کره ۱۰۰ گرم
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک بدون تخم مرغ🧁😍😋 (مقدار مواد برای ۱۰نفر) کرامبل: ۳/۴پیمانه(۱۵۰گرم) شکر قهوه ای ۱پیمانه(۱۲۵گرم) آرد قنادی ۲ ق غ دارچین ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم) کره ذوب شده . فیلینگ: دوعدد سیب مکعبی خرد شده ۲ق چ دارچین کیک : ۳پیمانه(۳۷۵گرم)آرد قنادی ۲ق چ بکینگ پودر ۱و ۱/۴پیمانه (۲۵۰گرم)شکر قهوه ای(یا سفید) ۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم)کره ذوب شده ۲/۳پیمانه شیر که با ۱ق غ سرکه سفید ترکیب شده ۱ ق چ وانیل