7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗مرغ_عسلی🍯
تکه های مرغ به تعداد نفرات
زعفران غلیظ ۲ق
یه شاخه رزماری
۲تابرگ بو یا یهدونه بزرگ
نمک وفلفل قرمزوزردچوبه
عسل ۲قاشق
روغن به میزان لازم
۱عدد پیازبزرگ خردشده
تکه های مرغ رو با کمی روغنو زعفران هردوطرفشو سرخ میکنیم ازتابه برمیداریم وتابه رو تمیزمیکنیم بعد پیازوباکمی زردچوبه تفت میدیم رزماری وبرگ بو وفلفل رو هم ریخته تفت داده وتکه های مرغ رو توتابه میچینیم ۳لیوان آبجوش ریخته درشو میزاریم تامرغها بپزن بزارین آبش کامل کشیده بشه وطرف زیرین مرغا کمی طلایی بشه تقریبا وقتی آبش کامل کشیده شدمرغهارو برگردونین و۲قاشق عسل و۱لیوان آب ریخته ومیزاریم تا مرغهاطعم عسلو بگیرن وخورش جا بیوفته
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی تو ۱۵ دقیقه⏲
مواد لازم :
شکر ۳ ق
ماست ۵ ق
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن ۳ ق غ
آرد ۲ لیوان
مواد میانی :
دارچین
عسل
شکر
16.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شيريني هل وانيلي
آرد ٥٥٠ گرم
پودر قند ١٦٠ گرم
كره ٢٠٠ گرم
روغن مايع ٢٠ گرم
گلاب ٨٠ گرم
زرده ي تخم مرغ ٦٠ گرم
نشاسته ي ذرت ٥٠ گرم
وانيل نصف قاشق چاي خوري
شربت بار ٦٠ گرم ( ٥٠ گرم شكر با ١٠ گرم آب يه جوش خورد خاموش كنيد )
بكينگ پودر يك قاشق چاي خوري
فيلينگ پسته يا مغزي دلخواه :
آب ٢٥٠ گرم
آرد ٥٠ گرم
پودر هل ١ قاشق چاي خوري
روغن مايع ٢٥ گرم
شكر ١٢٠ گرم
نشاسته ذرت ٢٠ گرم
پودر پسته يا مغزي دلخواه ٥٠ گرم
براي فيلينگ پسته، آب و آرد و نشاسته رو تركيب كنيد تا يك دست بشه . بعد بگذاريد روي اجاق و بقيه مواد به غير از روغن رو اضافه كنيد تا قوام دار بشه . سپس بيرون حرارت روغن رو اضافه كنيد .
براي رومال يك زرده ي تخم مرغ رو با يك قاشق غذاخوري شير تركيب كنيد و روي شيريني ها قبل از پخت بزنيد
✅ اين مقدار مواد حدود ٥٠ عدد شيريني به شما ميده. ميتونيد بسته به مصرف مقدار مواد رو نصف يا چند برابر كنيد .
✅برگ گل محمدي براي تزيين
✅خلال پسته و يا بادوم براي روي شيريني قبل پخت
✅دماي فر ١٧٠ درجه به مدت ١٠-١٥ دقيقه
✅ قالب فشاري رو قبل از استفاده داخل آرد برنج يا آرد سفيد قرار بديد
نوش جان ❤️
.