13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا دمپختی با سس خامه ای ایرانی 🥳🌱
#آشنایی_با_غذاهای_استانها۷۸
(استان کرمان)
موجور کدو
موجور کدو یکی از بهترین و اصیل ترین غذاهای محلی کرمان با دستور پخت آسان است. موجور کادو یکی از غذاهای سالم و خوش طعم کرمان است که علاوه بر آسان بودن تهیه، از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک ماش
مواد لازم:
ماش يك پيمانه
سيب زميني🥔 ٢عدد متوسط
آب دوليوان
پياز🧅 يك عدد بزرگ
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_نخود😋
~❤️مواد لازم :
مرغ پخته ۱۵۰گرم
نخود ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد
رب گوجه ۲قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری برای تزئین فلفل شیرین و کنجد روغن نمک و آب
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپاشید روی اونها و با چای سرو کنید .. 😋😊
#نان_رول_کره_ای 🥐🥯
آرد سفید ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۶ گرم
شکر ۴۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۵ گرم
آب ۱۳۰ گرم
کره برای رومال خمیر ۵۰ گرم
ادامه پست بعدی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپا
🍴
آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه رو مخلوط کنید ، اگر از سلامت خمیر مایه تون مطمئن نیستید ، قبلش با یک ق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب عمل بیارید .
آرد رو هم یکبار الک کنید .
مواد آرد رو مخلوط کنید و آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه ، پنج دقیقه آخر ۵۰ گرم کره رو کم کم به خمیرتون اضافه کنید و دوباره ورز بدین . با دست حدود یک ربع ورز بدین و با دستگاه ۸ الی ۱۰ دقیقه کافیه ، خوب که خمیر یکدست و لطیف شد روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه توی دمای محیط استراحت کنه .
بعد پف خمیر رو بگیرین و گرد کنید و به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز کنید ، و ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو روی خمیر بمالید .
سپس با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا ، خمیر رو به صورت نوار های ۲ سانتی متری برش بدین .
هر یک از نوارها رو رول کنید ، هم میتونید توی سینی فر با فاصله بچینید و هم توی قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته و رول ها رو درون کاغذ بزارید . روی رول ها رو با سلفون بپوشانید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر شه .
و بعد درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید تا طلایی بشن .
وقتی خنک شدن روی رول ها رو پودر قند بپاشید .
حتما یک ظرف آب گرم کوچک کف فر قرار بدین .
نوش جان 🥰😋
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️طرز تهیه سرکه سیب خونگی
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبگوشت اصیل ایرانی😍😍
چی لازم داری :
گوشت گردن با دنبه ۳۵۰ گرم
گوجه ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۱عدد
لیمو عمانی ۲عدد
لوبیا سفید نصف پیمانه
نخود نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر چند حبه
دونه های غوره به دلخواه
ادویه ها:
دارچین و زردچوبه و پودر سیر و فلفل سیاه نمک به میزان لازم
زمان پخت بین ۳ تا ۴ ساعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شارلوت_الویه
پیش_غذا
اول از همه یک ظرف گود انتخاب میکنیم و کف ظرف سلفون یا پلاستیک فریزر ک با قیچی گوشه هاش رو بریدیم و بغل هاشو آزاد کردیم رو میزاریم. بعد رول ژامبونمون رو کف ظرف و دیوارهای ظرف میچینیم و یکم بهم فشرده و نزدیک میکنیم ک الویه از درزش خارج نشه. بعد توی ظرف رو با الویه پر میکنیم و ب مدت ۲_۳ ساعت توی یخچال میزاریم تا الویه و رول ها فیکس بشن. بعد توی ظرف برمیگردونیم و تزیین میکنیم.