هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
بفرمایید چای سیاه و پرتقال
دمنوش نیم ساعت قبل از صبحانه 😍
@MajalePezeshki71
#اسفناج_پلو
۳ قاشق روغن زیتون را در قابلمه با حرارت متوسط گرم کنید یک عدد پیازها را حدود 5-7 دقیقه در روغن تفت دهید ,سیر 2 قاشق غذا خوری شوید و 2 قاشق غذاخوری پیازچه را اضافه کنید. یک دقیقه یا دو دقیقه دیگراسفناج را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه بپزیدنمک ، فلفل ، برنج و آب را اضافه کرده و هم بزنید تا آب جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا 20 دقیقه دیگر زمان بدهید در کره ، آب لیمو و پوست و مواد باقیمانده شوید و پیازچه را هم بزنید و قبل از سرو به مخلوط برنج اضافه کنید و هم بزنید
@shirini71
@mivhe71
#_دسر_پرتقالی_دو_رنگ
موادلازم برای قسمت ژله ای:
3 لیوان آب پرتقال
نصف استکان شکر
5-3 ق.غ نشاسته
✍طرز تهیه ژله:
هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه.
مواد لازم برای دسر پرتقال
1 لیتر شیر
1لیوان شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین(کره)
✍طرز تهیه:
همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
@shirini71
@mivhe71
#_کیک_زعفرانی
مواد لازم:
آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
آرد معمولی: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
خلال بادام: نصف پیمانه
نمک: کمی
✍طرز تهیه:
آردها، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط میکنیم و نمک را نیز به آنها اضافه میکنیم.
روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
زعفران آب شده را نیز به مواد میافزاییم.
قالب کیک را از قبل چرب میکنیم و کف آن، خلال بادام میریزیم. مواد کیک را روی خلال بادامها ریخته و کیک را در فری که از قبل روشن کردهایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
پس از آن، اجازه میدهیم تا کیک سرد شود و بعد آن را به شکلهای دلخواه، برش میدهیم.
@shirini71
@mivhe71
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک_انار😋❤
مواد لازم
پتی بور ۲۵۰ گرم (۲ بسته)
کره ۱۲۵ گرم
پنیر خامه ای ۵۰۰گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
آب جوش ۱/۴ لیوان
ژلاتین ۱۰ تا ۱۲ گرم
پودر وانیل ۱ ق چ
قالب ۲۵ سانتی کمربندی
پودر ژله انار ۱ بسته
1️⃣ بیسکوییت و پودر کن و با کره خوب قاطیش کن کف قالب کاغذ روغنی بذار و بیسکوییت هارو بریز و فشرده کن و ۳۰ دقیقه بذار فریزر
2️⃣ خامه بزن تا پف کنه و ژلاتین و با آب جوش قاطی کن بعد پنیر، پودر وانیل و ژلاتین به خانه ها اضافه کن و خوب مخلوط کن بریز رو بيسکوئيت ها و ۷-۸ ساعت بذار یخچال
3️⃣ یه بسته پودر ژله انار با یه لیوان آب جوش خوب قاطی کن بذار یکم خنک شه و ۲ ساعت آخر بریز رو چیز کیک و بذار تو یخچال تا ژله بگیره
4️⃣ راستی میتونی با خامه زده شده تزئین کنی
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا رو با ساندویچ ساز درست کن
🧇🧇🧇