فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمی_قلم
مواد لازم برای ۴ نفر:
قلم گوساله ۱ عدد
برنج ۶۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ ق.غ
زیره ۱ ق.چ
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین ۲ تیکه
برگ بو ۲ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی راحتترین کیک دنیا😋
بدون هیچ آردی
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات تلخ ۷۰ گرم
شکلات آب شده
میوه دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جا ادویهای بساز
#ایده
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزی به شب یلدا و مهمونی نمونده🥺
#یلدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کوفته
گوشت چرخ کرده 1 کیلوگرم
1 بسته گوشت (می توانید از پودر سوخاری یا نان استفاده کنید)
1 عدد پیاز بزرگ
1 عدد تخم مرغ
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ادویه کوفته
2 قاشق غذاخوری زیره فلفل سیاه پاپریکا (طبق ذائقه خود ادویه اضافه کنید)
یک دسته جعفری، اختیاری
1 قاشق چایخوری نمک
20.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه نثار قزوینی به شدت اصالت داره🥳🍟
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورانی پلو برای وقتای عجله عالیه😌🍱
مواد لازم:
برنج خیس خورده ۲ پیمانه
کدوه ۱/۳ کدوی متوسط
کره ۳۰ گرم
زردچوبه ۱ ق چ
شکر ۳ ق غ
نمک ۱ ق چ
شیر تقریبا ۲ لیوان
نان تاتمیس
ارد ۵۰۰گرم (۳۵۰گرم ارد نون فانتزی ۱۵۰ گرم ارد کامل )
شیر یا اب ۲۵۰ (من شیر استفاده کردم)
مخمر فوری ۶ گرم
نمک یک قاشق مربا خوری
شکر یک قاشق مربا خوری
شیر خشک ۴قاشق غذا خوری
تره یا پیازچه یک لیوان
تخم مرغ کامل و کمی شیر برای رومال
اولین کاری که انجام میدید ارد را الک کنید مواد خشک را با هم ترکیب کنید اب یا شیر را کم کم اضافه کنید شیر را همیشه با احتیاط بریزید ابخور ارد ها باهم فرق داره امکان داره کل مایعات استفاده بشه از طرفی امکان داره اضافه بیاد
گاهی برای من پیش امده بیشترم ریختم پس احتیاط کنید.
خمیر را خوب ورز بدید یه خمیر لطیف بدست میاد بعد تره یا پیازچه یا ترکیب هر دو را به خمیر اضافه کنید خوب مخلوط کنید خمیر را چونه کنید
تو یه ظرف چرب شده قرارش بدید ۴۰الی ۶۰ دقیقه نیاز به استراحت ( چک کنید چون ارد کامل داره ارد کاملم خمیر زودتر دو برابر میشه) بعد پفش را بگیرید
فرم را هم از قبل گرم کنید دمای ۲۰۰درجه مدت زمان پخت نون ۵الی ۸ دقیقه روی نون طلایی بشه
خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید
چونه کنید. تقریبا ۳۳۵گرم بعد روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پهن کنید
.
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قارچ_سوخاری😋😍
کافیه یکبار امتحانش کنی تا عاشقش بشی