هدایت شده از یاد مرگ و قیامت
💕آدم ها فقط آدمند
نه کمتر، نه بیشتر
اگر کمتر از آن چیزی که هستند
نگاهشان کنی آنها را شکسته ای
و اگر بیشتر حسابشان کنی
آنها تو را می شکنند
میان آدم ها
باید عاقلانه زندگی کرد...
@zahnearamsh71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 توصیه های دکتر سمیعی برای پیشگیری از سکته و درمان آن
@MajalePezeshki71
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واویشکا یکی از محبوبترین غذاهای گیلانیه که هم با دل و جگر، هم با گوشت چرخکرده، هم با گوشت تکه ای و هم با مرغ میشه درستش کرد. این غذا یکی از آسونترین غذاهای محلی گیلانه که خیلی سریع میتونین درستش کنین. پیاز فراوان، کم آب بودن، سرخ شدن مرغ ها، و محلی بودن گوجه ها که طعم ترش خیلی خوبی به واویشکا میده از نکات مهم برای درست کردن این غذای شمالیه👌
شما کدوم واویشکا رو بیشتر دوست دارین❓
مقدار مواد لازم برای ۴ الی پنج نفر: مرغ نیم کیلو
پیاز دو عدد
گوجه نیم کیلو
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
آبغوره: نصف فنجان
نمک و فلفل و زدرچوبه
و سیب زمینی برای سرخ کردن اختیاری.
@shirini71
@mivhe71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پای_سیب_قنادی
#پای_سیب_قنادی
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه)
پودر قند 180 گرم(1 پیمانه)
شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
سیب 2 عدد
قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید
مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر)
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید
زرده و سفیده ها را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند.
(میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید)
کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود.
زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود
با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید
در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید
داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید
یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید
دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است
قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه
اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید
بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست
@shirini71
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#کیک هویج 👩🍳
هر چی رسپی کیک هویج تا حالا دیدی فراموش کن چون این بهترینشه😎😁
موادلازم برای قالب ۲۴ سانت:
-تخم مرغ ۴ عدد
-شکر ۱۸۰ گرم (یه لیوان سرخالی)
-روغن مایع ۱۱۰ گرم (سه چهارم لیوان)
-آرد ۲۲۵ گرم (یه لیوان کاملا پر و یه سرخالی)
-هویج ۲۰۰ گرم(۲ تا متوسط)
-دارچین ۱ق غ پر
-بکینگ پودر ۱ق چ
-پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
-خامه صورتی ۷۰ گرم
-پودر قند یا پودر شکر یه قاشق(میتونید کمتر یا بیشترش کنید)