#شیرینی_شانه_ای_مغزدار
رسپی از pari
آرد ۲پیمانه
کره ۱۶۰ گرم
عسل ۱ ق غ خ سر پر
پودرقند۲/۳پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست ۳ ق غ خوری
وانیل ۱/۳ق چای خ
پودر کاکائو ۲/۵ ق غ خ
روغن مایع ۲ ق غ خوری
مواد میانه شیرینی 👇🏻
پودر نارگیل ۳ ق غ خ
گردو خرد شده ۳ ق غ خ
پودر هل مقداری
شکلات نوتلا و یا صبحانه ۲ق غ خ
مواد گفته شده برای میانه شیرینی رو همه رو با هم مخلوط کردم با قاشق هم زدم تا تمام مواد مخلوط هم بشه وقتی حالت خمیری شد آماده ست
من اول کره رو اب کردم تا دوغ کره از کره جدا بشه و بعد خنک شد پودر قند رو بهش اضافه کردم و ۵ دقیقه با همزن هم زدم🔴 نگران نباشید مواد کره با پودر قند هم زده شد ابکی هستش وکشدارنشده چون کشدار نمیشه ادامه کار زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم ۳ الی ۴ دقیقه هم زدم و بعد ماست رو بهش اضافه کردم و یک قاشق عسل رو اضافه کردم و با همزن هم زدم به محض هم زدن کشدار و غلیظ شد مواد شیرینی رو ۲ الی ۳ دقیقه هم زدم و همزن رو گذاشتم کنار ارد رو ۲ بار الک کردم و کم کم به مواد ارد اضافه کردم و با قاشق هم زدم کمی که خمیر از اون شلی در اومد میتونید با دست خمیر رو ورز بدید حالا قاشق رو کنار گذاشتم و ارد رو اضافه کردم وبا دست خمیر رو ورز دادم حدودا ۳ قاشق ارد سفید رو گذاشتم کنار بمونه نصف خمیر رو برداشتم برای پودر کاکائو کنار گذاشتم تا خمیر رو شکلاتی درست کنم حالا یک قاشق روغن مایع به خمیر سفید و یک قاشق روغن مایع به خمیر شکلاتی اضافه کردم الباقی ارد سفید که مونده به خمیر ساده اضافه کردم و خمیر رو ۲ دقیقه ورز دادم و بعد داخل نایلون گذاشتم و داخل یخچال نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه استراحت کنه حالا خمیر بعدی رو پودر کاکائو اضافه کردم و ورز دادم و توی نایلون و داخل یخچال گذاشتم تا استراحت کنه
بعداز استراحت خمیر رو با کف دست گرد کردم به اندازه گردو های کوچیک گردش کردم از هر کدوم ۲۰ تا شد و بعد شانه ساده رو گذاشتم خمیر شکلاتی رو کمی باریک کردم تو دستم و روی شانه گذاشتم کمی روی شانه خمیر رو پهن کردم و بعد خمیر ساده رو هم باریک کردم لای دو تا دستم و گذاشتم روی خمیر شکلاتی با کف دست خمیر رو پهن کردم و بعد موادی که برای میانه شیرینی اماده کرده بودم رو کمی گذاشتم داخل خمیر و خمیر رو با کمک شانه جمع کردم و طرح حلال یا کروسان جمعش کردم و روی کاغذ روغنی گذاشتم یکی یکی همین جوری انجام دادم تا به آخر این مواد داده شده به شما عزیزانم ۲۰ عدد شیرینی درست میشه
فر رو ۱۵ دقیقه جلو تر گرم کردم و داخل فر ۱۶۰ درجه مدت زمان ۲۰ دقیقه این شیرینی اماده شد البته به گرمایی فرتون مربوط میشه پخت شیرینی
بعد با پودر قند تزیین کردم
یادتون باشه عزیزانم اگر از دستور استفاده میکنید برای سلامتی و فرج آقا و اربابمون حضرت مهدی (عج) صلوات بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
برای درست کردن این سبزه که بیشتر به درخت شبیه😂به این وسایل نیازمندیم: بطری خالی نوشابه خانواده ،پنبه،هر بذری که میخاید سبز کنید مثل گندم عدس ویا هر چیز دیگه ای و توری،از این آوریهای جای سیب زمینی پیاز منظورمه
ابتدا باید بذارید بذرتون به مرحله ی جوونه زدن برسه.یعنی اول چند روز توی آب خیس کنید ومدام ابشو عوض کنید و بعدش توی ی دستمال مرطوب بپیچید بذارید جای گرم بعد که جوونه زد و جوونه ها بلندیشون به یکی دوسانت رسید آماده اند برای مرحله بعد. که باید دور بطری رو با پنبه بپیچیونید حدود دوسه دور تا اینکه بطری حدودا از هر طرف چهار سانت دورش پنبه باشه بعد پنبه هارو خیس میکنیم و بطری رو وسط توری میداریم و دور تا دورش با جوونه ها پر میکنیم اولش شاید بریزه اما همینکه دور تا دور پر از جوونه بشه دیگه نمیریزه بعد توری رو با ی نخ محکم میبندیم و توی ظرف اصلیمون میذاریم از این به بعد باید جوونه ها مرتبا با اسپری آب پاشی بشن و خوب نگاه کنیم و هر روز جوونه های خراب رو جمع کنیم بعد از چهار پنج روز که کمی جوونه ها بلندتر شدن فقط به آبپاشی نیاز داره و سبزه درختیمون امادست.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#اسلایس_نارگیل
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
بیسکوییت ساده پودر شده 250 گرم
کره آب شده 125 گرم
برای رویه
کره 30 گرم
کره بادام زمینی 2 ق س
عسل یک دوم پیمانه
شکر 1 ق س
کورن فلکس 3 پیمانه
پودر نارگیل یک دوم پیمانه
زردآلوی خشک یک چهارم پیمانه
بادام زمینی تست شده یک چهارم پیمانه خرد شده
بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده و کف قالب 20 در 30 سانتی متری پرس کنید. قالب را در یخچال قراردهید تا رویه آماده شود.
برای رویه
کره و کره بادام زمینی و عسل و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قراردهید تا ذوب شوند سپس کورن فلکس و پودر نارگیل و زردآلو و بادام زمینی را داخل مواد ریخته و کاملا مخلوط کنید. رویه را داخل قالب پهن کرده و کاملا پرس کنید قالب را مجددا داخل یخچال گذاشته سپس برش زده و داخل ظرف بچینید.
شکلات-مغزدار _خونگی
ابتدا پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کردم (من شیر عسلی رو خودم درست کردم) و به شکل خمیر درآوردم بعد تو قالب کمی شکلات ذوب شده ریختم بعد اینکه گرفت از اون خمیر نارگیل ریختم و بعد دوباره روش شکلات ریختم گذاشتم یخچال تا بگیره (میتونید وقتی شکلات زیرش ریختین همون موقع هم خمیر رو هم بریزین مشکلی پیش نمیاد).
پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#بلغورپلو_بارشته
بلغور درشت ۳ لیوان
رشته یک لیوان
گوشت 300 گرم(یا مرغ,یا سویا)
پیاز ۲عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده یک لیوان
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
اب،گوشت
روغن مایع
پیازهار ا خرد میکنیم در قابلمه روغن مایع میریزم کمی تفت میدیم سرخ بشه و بعد گوشت پخته شده را میریزم تفت میدیم و بعد رشته ها و کره را میریزیم تفت میدیم و بعد گوجه و رب را میریزیم تفت میدیم بلغور را ریخته هم میزنیم آب،گوشت و آبجوش را میریزیم نمک و زرد چوبه ریخته درش را گذاشته و میگذاریم بپزد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#پیتزا_فینگر_فودی
برای نونش میتونید از نون تافتون یا پیتا یا نون تست و یا حتی خمیر های آماده پیتزا استفاده کنید.
فر 175 درجه ، 10 دقیقه کافیه، فقظ پنیر ذوب بشه. سس از خشکی نون جلوگیری میکنه.😋
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#فینگرفود
#لقمه
این لقمه هاهم یکی ترکیب پنیر خامه روی نون تستی که قالب زدیم وخیاروگوجه هست ویکی دیگه هم اول دوعدد تخم مرغ وهم بزنین بانمک. تابه رو با کمی روغن داغ کنین تخم مرغ بریزین وخوب پهن کنین دوطرفش که پخت از تابه خارج کنین وگرد قالب بزنین.اول نون تست وقالب بزنین بعد تخم مرغ وبزارین روش بعد پنیر گودارو قالب بزنین بزارین روی تخم مرغ بعد هم برش خیار شور وگوجه بزارین روش
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#بلغورپلو_بارشته
بلغور درشت ۳ لیوان
رشته یک لیوان
گوشت 300 گرم(یا مرغ,یا سویا)
پیاز ۲عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده یک لیوان
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
اب،گوشت
روغن مایع
پیازهار ا خرد میکنیم در قابلمه روغن مایع میریزم کمی تفت میدیم سرخ بشه و بعد گوشت پخته شده را میریزم تفت میدیم و بعد رشته ها و کره را میریزیم تفت میدیم و بعد گوجه و رب را میریزیم تفت میدیم بلغور را ریخته هم میزنیم آب،گوشت و آبجوش را میریزیم نمک و زرد چوبه ریخته درش را گذاشته و میگذاریم بپزد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
پنکیک موزی😍😍
✍موادلازم
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
🍜طرزتهیه
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا ایده جالب برای نقش زدن روی کوکی یا همون کلوچه و بیسکویت های خودمون 👌
با وسایل دم دستی، واقعا عالین 😍http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شلز _سوخاری (گوشت و قارچ)
جامبو شلز یک بسته
گوشت چرخکرده 500 گرم
قارچ 500 گرم
پیاز بزرگ 1عدد
پنیر پیتزا 2 پیمانه
آرد سفید. آرد سوخاری نمک. فلفل پودر سیر آویشن. به میزان لازم
تخم مرغ سه عدد
طرز تهیه
ابتدا پیاز رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد زردچوبه رو اضافه و گوشت چرخکرده رو داخلش تفت میدیم. در همین موقع جامبو هامون رو میزاریم تا بپزه مدت زمان روی بسته هست نزارید زیاد له بشه مراقب باشید میخوایم ظاهرشو قشنگ حفظ کنه خوب حالا قارچ ورقه ای رو به گوشت اضافه میکنیم بعد خوب مخلوط میکنیم تا تا آبشون کشیده بشه در نهایت ادویه جات را اضافه میکنیم. جامبو ها رو آبکشی میکینم. بعد مواد گوشتی روغن از رو حرارت برميداريم پنیر رو اضافه میکنیم.حالا ظرف مناسبی آرد سفید و سوخاری رو بریزید. تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی دربیاد. حالا جامبو رو برداشته از مواد گوشتی داخلش بریزید و فشار بدید اول داخل آرد سفید بزنید کمی
با این روش قشنگ فیکس میشن
حالا ظرف گودی رو از روغن پر کنید تا داغ بشه جامبو های خوشگلمون رو یکی یکی داخل روغن میندازیم تا سرخ بشه.
بعد شلزمون رو داخل ظرف سرو بزارین
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006