#بلغورپلو_بارشته
بلغور درشت ۳ لیوان
رشته یک لیوان
گوشت 300 گرم(یا مرغ,یا سویا)
پیاز ۲عدد
کره ۲ قاشق غذا خوری
گوجه رنده شده یک لیوان
رب یک قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
اب،گوشت
روغن مایع
پیازهار ا خرد میکنیم در قابلمه روغن مایع میریزم کمی تفت میدیم سرخ بشه و بعد گوشت پخته شده را میریزم تفت میدیم و بعد رشته ها و کره را میریزیم تفت میدیم و بعد گوجه و رب را میریزیم تفت میدیم بلغور را ریخته هم میزنیم آب،گوشت و آبجوش را میریزیم نمک و زرد چوبه ریخته درش را گذاشته و میگذاریم بپزد
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
پنکیک موزی😍😍
✍موادلازم
تخم مرغ 1عدد
شکر4ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر یک پیمانه
روغن مایع 3ق غ
موز2عدد
بکینگ پودر2ق چ
آردیک پیمانه و1ق غ
نمک نوک ق چ
دارچین1 ق چ
🍜طرزتهیه
تخم مرغ،وانیل و شکر رو باهمزن خوب میزنیم،سپس شیر وروغن رو اضافه وهم میزنیم وبعد موز رو کاملا پوره میکنیم و اضافه میکنیم،درآخر هم آرد،بکینگ پودر،دارچین ونمک رو که باهم سه بار الک کردیم اضافه میکنیم وهم میزنیم در حد مخلوط ویکدست شدن
تابه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم شه،بدون ریختن روغن و چرب کردن،مایه ی پنکیک رو توی تابه میریزیم ووقتی حباب زد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم بپزه،بعد از پخت روی توری میذاریم تا خنک شه وخمیر نشه،بعد با هرچی دوست داشتین سروش کنین
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا ایده جالب برای نقش زدن روی کوکی یا همون کلوچه و بیسکویت های خودمون 👌
با وسایل دم دستی، واقعا عالین 😍http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شلز _سوخاری (گوشت و قارچ)
جامبو شلز یک بسته
گوشت چرخکرده 500 گرم
قارچ 500 گرم
پیاز بزرگ 1عدد
پنیر پیتزا 2 پیمانه
آرد سفید. آرد سوخاری نمک. فلفل پودر سیر آویشن. به میزان لازم
تخم مرغ سه عدد
طرز تهیه
ابتدا پیاز رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد زردچوبه رو اضافه و گوشت چرخکرده رو داخلش تفت میدیم. در همین موقع جامبو هامون رو میزاریم تا بپزه مدت زمان روی بسته هست نزارید زیاد له بشه مراقب باشید میخوایم ظاهرشو قشنگ حفظ کنه خوب حالا قارچ ورقه ای رو به گوشت اضافه میکنیم بعد خوب مخلوط میکنیم تا تا آبشون کشیده بشه در نهایت ادویه جات را اضافه میکنیم. جامبو ها رو آبکشی میکینم. بعد مواد گوشتی روغن از رو حرارت برميداريم پنیر رو اضافه میکنیم.حالا ظرف مناسبی آرد سفید و سوخاری رو بریزید. تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی دربیاد. حالا جامبو رو برداشته از مواد گوشتی داخلش بریزید و فشار بدید اول داخل آرد سفید بزنید کمی
با این روش قشنگ فیکس میشن
حالا ظرف گودی رو از روغن پر کنید تا داغ بشه جامبو های خوشگلمون رو یکی یکی داخل روغن میندازیم تا سرخ بشه.
بعد شلزمون رو داخل ظرف سرو بزارین
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم
به خانمها
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﺎﻏﻬﺎﯼﺁﺭﺯﻭ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﻌﻤﺘﯽﺩﺭﭘﯿﺶﺭﻭ
ﺯﻥیعنی:ﺑﻨﺪﻩ ﯼﺧﻮﺏﺧﺪﺍ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻧﯿﻤﯽﺍﺯﻣﺮﺩﺍﻥﺟﺪﺍ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﻫﻤﺴﺮﯼﺧﻮﺏﻭﺷﻔﯿﻖ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺑﻬﺘﺮﯾﻦﯾﺎﺭ ﻭﺭﻓﯿﻖ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:ﺍﻧﻔﺠﺎﺭﻧﻮﺭﻫﺎ
ﺯﻥﯾﻌﻨﯽ:مرهم هرخستگی
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شیر ۳لیوان شکر ۱لیوان زعفران۱/۲ق چ پودر ژلاتین ۲قاشق غذاخوری خامه۱۰۰گرم گلاب ۳قاشق غذا خوری وانیل۱/۴ق چ آب سرد نصف لیوان.ژلاتین رو روی آب سرد بریزین و روی بخارآب بذارین تا ذوب بشه،شیر وشکروزعفران رو توی قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا بجوشه بعدش خاموش کنید و گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ژلاتین آب شده رو بذارین کنار تا خوب از حرارت بیفته بعد که خنک شدخامه رو با چند قاشق از مایع خنک شده مخلوط کنید تا کمی رقیق بشه وبعد به کل کرم اضافه کنید تا راحت حل بشه توی قالب بریزین ۴الی ۵ ساعت توی یخچال بذارید.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#آش_انار
نصف استکان گندم پوست کنده(یا بلغور گندم)رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه میکنیم( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را میریزیم......جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ میکنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه میکنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بیافتد(میتونید کوفته نریزین) ..وسطای پخت چند لیوان آب انار(آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )،کمی رب انار(ترش)و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر ومزه عالی به آش انار میده.....موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه تره👌🏻
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دسر _شانامو
پنير ماسكارپونه٢٠٠گرم،(یا پنیر خامه ای) خامه صبحانه٢٠٠گرم،بستني وانيلي١/٢پ،شير عسلي١قوطي،پودر ژلاتين٣ق غ،ژله و (رنگ خوراکی
به دلخواه)،من از ژله آلبالو استفاده كردم،آب سرد١/٢پ
.اول ژله رادر يه ليوان ابجوش حل ميكنيم وميزاريم خنك شه نصف پ آب سرد رو با پودر ژلاتين مخلوط كرده وقتي اسفنجي شد بن ماري كرده ميزاريم كنار پنير ماسكاپونه رو با همزن ميزنيم يه دست كه شد خامه رو اضافه ميكنيم دوباره هم ميزنيم تا يكنواخت شه بستني وشير عسل رو هم به مواد قبل اضافه ميكنيم هم ميزنيم وقتي كاملا يه دست شد بعد ژله سرد شده رو میریزیم و ژلاتين حل شده را اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم داخل قالب ميريزيم٤تا٥ساعت زمان ميبره تا كاملا بينده از قالب درمياريد .اين دسر خيليييي خوشمزس وفوق العاده هس.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#دلمه_بادمجان
#غذا
#پیش_غذا
نکته اش اینه که مدل برش وخالی کردنش با دلمه های ایرانی فرق میکنه یعنی کلاهک بادمجون ومیبرین بعد راه راه پوست میکنین بعد از سمت ته بادمجون یه برش میزنین وداخلشو خالی میکنین وبادمجون از سمت کلاهک که صاف برش زدین رو سطح ظرف قرار میگیره این کار واسه اینکه دلمه ها کاملا صاف واستن وداخلش هم راحت تر پر بشه می کنم .بعد از خالی کردن بادمجون بیست دقیقه تو آب نمک میزاریم بعد آبکشی وخشک می کنیم ودر یک قابلمه کوچیک وگوددر روغن سرخ میکنیم بعد با مواد داخلشو پرمیکنیم داخل ظرف مناسب فر مثل پیرکس می چینیم وکمی رب و تف میدیم با آب جوش مخلوط میکنیم روی بادمجون ها میریزیم. روش فویل میکشیم در فردویست درجه طبقه وسط بیست دقیقه میزاریم تا بپزه بعد فویل وبرمیداریم روی هر بادمجون کمی پنیر پیتزا میذاریم دوباره تو فر تا پنیر آب بشه. زمان به فرتون بستگی داره باید چک کنین.
مواد داخل دلمه :سینه ی مرغ ونگینی ریز میکنیم با یه پیاز نگینی تف میدیم قارچ ریز شده وفلفل دلمه ای ریز شده هم اضافه میکنیم کمی رب و ادویه دلخواه ونمک می زنیم ودر قابلمه رو میزاریم تا بپزه .میتونین به جای مرغ از گوشت گوساله ویا گوسفند استفاده کرد ولی چرخ کرده نباشه قیمه ای ریز کنین.ولی زمان بیشتری واسه پخت لازم داره قارچ ودیرتر اضافه کنین.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#عصرونه
#رنگینک
مواد لازم :
آردالک شده 250 گرم
پودرقند 75 گرم
کره 75 روغن مایع 25 گرم هل دارچین
پودر نسکافه کمی در صورت دلخواه
200 گرم خرما ی پوست و هسته گرفته
گردوی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه :
آرد را روی شعله ی ملایم تفت میدیم تا بوی خامی آن از بین بره و تغییر رنگ دهد ، کره و روغن را اضافه کرده و دوباره روی حرارت قراردهید تا کره ذوب شود ، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند ، از حرارت برداشته هل و دارچین و پودر قند و نسکافه رااضافه کرده ، کمی که از حرارت افتاد ، از مواد آردی داخل قالب ریخته ، خرما هسته گرفته و گردو را که قبلا با هم مخلوط کرده اید روی سطح مواد ریخته تا تمام سطح پرشود ،بعد اضافه آردو روش بریزید و پشت قاشق خوب فشاربدید تا مواد خوب به هم بچسبد و صاف شود ، ظرف را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت و قابل برش زدن شود . نوش جان 💕
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006