eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.4هزار عکس
11.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
من پلوهای سبزی دار رو خیلی دوست دارم. عاشق عطر سبزی و برنج در حال پختم. یکی از این پلوها همین شوید پلوی خوشمزه است. من کلاً خیلی وقتا به جای سبزی پلو_شوید پلو درست میکنم چون راحت تره  این  شوید پلو با تن_ماهی جز غذاهای راحت و سریعه. خوشمزه هم هست. اگه دوست ندارید تن ماهی مصرف کنید میتونید با ماهی تازه جایگزینش کنید.😊 برای ۲ نفر: ‌ ‌ 2 پیمانه برنج شوید خشک به اندازه دلخواه 1 کنسرو_تن_ماهی 1 عدد پیاز 3 حبه سیر نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و زنجبیل ‌ طرز تهیه: ‌ بعد از شستن برنج و اندازه کردن آب و نمک، شوید خشک رو هم به آب برنج اضافه کنید و بذارید دم بکشه. ‌ پیاز و سیر رو خرد کنید توی روغن زیتون تفت بدید. تن ماهی (ترجیحا مخلوط با آب نه روغن) رو هم اضافه کنید. ‌ ادویه هم هر چی که دوست دارید. من نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و یه کم زنجبیل استفاده می کنم. ‌ قبل از صرف غذا می تونید یه کم آب لیموترش تازه هم اضافه کنید. ‌@shirini71
بامرغ  ✏مواد لازم برای۶ نفر 🔸سس گوجه تند  ۱ قاشق غذا خوری 🔸سس گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری 🔸مرغ پخته و ریش ریش شده   ۲ پیمانه 🔸پنیر پیتزا رنده شده  ۲ پیمانه 🔸قارچ خرد شده   ۲ پیمانه 🔸آویشن   ۱ قاشق چای خوری 🔸پیاز خرد شده  ۱ عدد 🔸روغن برای سرخ کردن    به مقدار لازم 🔸پیاز حلقه شده گشنیز یا جعفری خرد شده برای تزئین   به مقدار لازم ♨طرز تهیه 🔹روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید. 🔹سُس‌ تند ‌و سُس گوجه ‌فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. 🔹لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید. وقتی ورقه ‌های لازانیا نرم شدند ، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج و آبکشی کنید. 🔹روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود. فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185درجه ی سانتی ‌گراد روشن کنید تا داغ شود. 🔹یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه ‌فرنگی بمالید. برای هر رولت یک ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه‌ ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید . سپس لازانیا‌ها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود. 🔹رولت‌ ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید. ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود. رولت ‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید. @shirin
♥️مواد لازم آرد 1 و 1/2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه ماست 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 ق م وانیل 1/2 ق چ نمک 1 پنس پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ نوتلا به میزان لازم ♥️طرز تهیه آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود. روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد را دو قسمت کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. صفحات دستگاه ساندویچ ساز را برای 5 دقیقه گرم کنید و سپس آنها را با برس چرب کنید. سپس داخل هر خانه دستگاه 1 ق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز 1 ق نوتلا قرار دهید و دوباره 1 ق از مواد کیک روی آن بریزید و صاف کنید. در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید بپزند. سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید. بهتر است هر بار صفحات را چرب کنید تا کوکی راحت جدا شود. 🍇 @shirini71
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد گندم 350 گرم ▫️پودر قند 250 گرم ▫️روغن مایع 100 گرم ▫️کره 30 گرم ▫️پودر زنجبیل 10 گرم ▫️ارده در صورت تمایل نصف پیمانه 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸پودر شکر . روغن و پودر زنجبیل را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود آرد را در تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ولی رنگ آن تغییر نکند سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط روغن و پودر قند را به آرد اضافه کرده و هم بزنید کره را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا وقتیکه مواد قابلیت فرم دهی داشته باشد دوسوم از حلوا را بین دوورق کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید روی حلوای قالب زده مقداری پودر قند الک شده بریزید @shirini71
ی بدون فر که هم گفته میشه... فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه و بافتی نرم و سبک داره... آرد سفید :دو پیمانه شکر:یک پیمانه روغن:یک پیمانه ماست شیرین:یک پیمانه تخم مرغ:چهار عدد هل:ربع ق چ بکینگ پودر:دو ق چ . مواد شربت : آب:یک لیوان شکر:یک لیوان زعفرون:یک ق غ گلاب:یک چهارم لیوان هل:یک چهارم ق چ پودر پسته و نارگیل:برای تزیین تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم می زنیم... هل و بعد هم ماست شیرین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم... ماست باید شیرین و بدون آب باشه وگرنه کیکتون پودر میشه... خوب هم زدن توی بافت کیکتون خیلی تاثیر داره به همین خاطر چند بار تکرار کردم... حالا آرد و بکینگ پودر رو خوب الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم... در این مرحله نباید زیاد هم بزنیم چون بافت کیک زبر میشه... دقت کنید گوله آرد نمونه که زیر دندون بیاد و تلخ بشه... تابه ای پهن رو انتخاب میکنیم و چربش میکنیم بعد یه کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو توی اون میریزیم و دمکش و دمکنی میزاریم حدود ۴۰دقیقه با شعله کم بپزه... یه تستر فرو میبریم اگه تمیز دراومد آماده است... برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه یه زرده ی تخم مرغ رو با یه قاشق ماست و یه کوچولو زعفرون مخلوط کنید و رومال کنید و بعد ۵دقیقه دیگه زمان بدین برای پختش... شربت: تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم... اب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه میزاریم بجوشه... لازم نیست غلیظ بشه. در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب میریزیم.... کیک و شربت هر دو بایدکاملا خنک باشند... چند ساعت هم استراحت بدین ،باید دو سه ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره و بعد تزیین کنید... @shirini71 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  مواد لازم:  شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ طرز تهیه: ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.  در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم. * این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید. @shirini71
👉 @shirini71 ✏مواد لازم: 🔸کتف مرغ 🔸پیازچه باریک و مورب خرد شده 🔸2قاشق غذاخوری دانه کنجد بو داده ✏مواد سس خواب کتف ها: 🔸1/4 ربع فنجان سویا سس 🔸3قاشق عذاخوری عسل 🔸یک بند انگشت زنجبیل پوست گرفته و رنده شده 🔸3حبه سیر کامل خرد شده 🔸سر قاشق چایخوری سس فلفلی تند(هات) 👉 @shirini71 ♨طرز تهیه 🔹فر یا آون رو در دمای 220 درجه سلسیوس یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید، سینی فر یا تابه را با فویل بپوشانید و با روغن زیتون یا کانولا کمی سطح فویل را چرب میکنیم تا بال ها نچسبند. 🔹سویاسس،عسل،زنجبیل رنده شده، سیر و سس تند را در یک کاسه خوب به هم میزنیم و کمی از سس را برای پایان کار کنار میگذاریم 🔹بال ها را داخل مواد طعم دهنده میریزیم و بعد اونها رو به سمتی که پوستشون به فویل باشه میچینیم روی سینس فر و یادمون باشه خیلی متراکم نشند 🔹برای حدود 15 دقیقه میگذاریم بپزند و بعد از فر بیرون میاریم و بالها رو زیرورو میکنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه تا طلایی (مایل به قهوه ای) شدن میپزیم و حواسمون باشه تیره نشن و اگه پخت کامل نشده روی بالها رو با فویل میپوشونیم تا تیره نشن و باز میپزیم 🔹بالهای پخته شده رو توی کاسه میریزیم و سسی که نگه داشتیم رو روش میریزیم و خوب مخلوط می کنیم بالها رو توی ظرف میچینیم و با دانه کنجد و پیازچه نازک بریده شده تکمیل می کنیم 💡نکات 🔸اگر در فر میپزید از شعله بالای فر استفاده کنید
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
دوستم همیشه لباسهای شیک ولی پوشیده میپوشه👌👌 توی هر مجلسی همه با نگاه تحسین بهش نگاه میکنن😒😒 منم دوست داشتم مثل اون باشم😜😜 دیروز ازش پرسیدم فاطی این لباسها رو از کجا میخری آدرس این کانالو داد بهم و گفت📣📣 حتما حتما عضو شو http://eitaa.com/joinchat/3393519629C63cd96c3c6
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی) سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم) تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم. با این مقدار بیست تا شامی درست شد. میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین. @shirini71
   مواد لازم: تل کادایف تر ۲۵۰ گرم کره گیاهی من از حیوانی اصل استفاده كردم ١٥٠ گرم پنير موزارلا ١٥٠ گرم پنير پيتزا براي كش دار شدن ب ميزان دلخواه در صورت دلخواه مواد لازم براي شربت: اب دو پيمانه شكر يك و نيم پيمانه گلاب يك چهارم پيمانه ابليمو يك ق چ هل يك ق چ طرز تهيه: ابتدا رشته هاي كادايف رو با چاقو خرد كنيد و ١٥٠ گرم کره مذاب روبهش اضافه کنید و‌خوب مخلوط کنید کف یک تابه نچسب یا ظرف مخصوص کونفه رو با کره و مقداری روغن مایع چرب کنید و نصف رشته های کادایف رو کف تابه ریخته و خوب فیکس کنید و یکدست پخش کنید،پنیر موزارلا رو ریز کنید و روی سطح کادایف ریخته و برای اینکه کشدار شود یک لایه پنیر پیتزا هم روی موزارلا بریزید و همه جا پخش کنید میتونید استفاده نکنید اختیاریه اگر دوست دارید گرم سرو کنید پنیرپیتزا اضافه کنید اگر نه زیاد مهم نیست،سپس لایه ی اخر نصف دیگر کادایف رو اضافه کنید و همه جا پخش کنید و با گوشتکوب کمی فشرده کنید،داخل فر از قبل گرم شده با درجه ٢٠٠ به مدت ٤٠ دقيقه بذاريد خوب برشته و طلايي بشه و بعد طرف ديگه رو داخل تابه برگردونيد تا طلايي بشه... براي تهيه شربت اب شكر ابليمو رو مخلوط كنيد روي حرارت بذاريد كمي غليظ بشه و در اخر هل اضافه كنيد كونفه از فر بيرون اومد شربت ولرم رو روي كونفه داغ بديد و پودر پسته بريزيد و با بستني يا ساده سرو كنيد @shirini71