#شوید_پلو_باتن_ماهی
من پلوهای سبزی دار رو خیلی دوست دارم. عاشق عطر سبزی و برنج در حال پختم. یکی از این پلوها همین شوید پلوی خوشمزه است. من کلاً خیلی وقتا به جای سبزی پلو_شوید پلو درست میکنم چون راحت تره این شوید پلو با تن_ماهی جز غذاهای راحت و سریعه. خوشمزه هم هست. اگه دوست ندارید تن ماهی مصرف کنید میتونید با ماهی تازه جایگزینش کنید.😊
برای ۲ نفر:
2 پیمانه برنج
شوید خشک به اندازه دلخواه
1 کنسرو_تن_ماهی
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و زنجبیل
طرز تهیه:
بعد از شستن برنج و اندازه کردن آب و نمک، شوید خشک رو هم به آب برنج اضافه کنید و بذارید دم بکشه.
پیاز و سیر رو خرد کنید توی روغن زیتون تفت بدید. تن ماهی (ترجیحا مخلوط با آب نه روغن) رو هم اضافه کنید.
ادویه هم هر چی که دوست دارید. من نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن و یه کم زنجبیل استفاده می کنم.
قبل از صرف غذا می تونید یه کم آب لیموترش تازه هم اضافه کنید.
@shirini71
#رولت_لازانیا بامرغ
✏مواد لازم برای۶ نفر
🔸سس گوجه تند ۱ قاشق غذا خوری
🔸سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
🔸مرغ پخته و ریش ریش شده ۲ پیمانه
🔸پنیر پیتزا رنده شده ۲ پیمانه
🔸قارچ خرد شده ۲ پیمانه
🔸آویشن ۱ قاشق چای خوری
🔸پیاز خرد شده ۱ عدد
🔸روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
🔸پیاز حلقه شده گشنیز یا جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود. مرغ را نیز به آن بیافزایید و کمی تفت دهید.
🔹سُس تند و سُس گوجه فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
🔹لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید. وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند ، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج و آبکشی کنید.
🔹روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود. فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185درجه ی سانتی گراد روشن کنید تا داغ شود.
🔹یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه فرنگی بمالید. برای هر رولت یک ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید . سپس لازانیاها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.
🔹رولت ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید. ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود. رولت ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.
@shirin
#کوکی_میکری_مغزدار
♥️مواد لازم
آرد 1 و 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 ق م
وانیل 1/2 ق چ
نمک 1 پنس
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
نوتلا به میزان لازم
♥️طرز تهیه
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را 5 دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.
روغن و ماست را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.
سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد را دو قسمت کنید.
به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید.
صفحات دستگاه ساندویچ ساز را برای 5 دقیقه گرم کنید و سپس آنها را با برس چرب کنید.
سپس داخل هر خانه دستگاه 1 ق از مواد بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید و در مرکز 1 ق نوتلا قرار دهید و دوباره 1 ق از مواد کیک روی آن بریزید و صاف کنید.
در صورت تمایل برای طرح دار کردن کوکی مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید و درب دستگاه را بسته و برای 5 تا 6 دقیقه اجازه دهید بپزند.
سپس چک کنید و در صورت پخته بودن از دستگاه خارج و سرو کنید.
بهتر است هر بار صفحات را چرب کنید تا کوکی راحت جدا شود.
🍇 @shirini71
#حلوا_زنجبیلی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد گندم 350 گرم
▫️پودر قند 250 گرم
▫️روغن مایع 100 گرم
▫️کره 30 گرم
▫️پودر زنجبیل 10 گرم
▫️ارده در صورت تمایل نصف پیمانه
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸پودر شکر . روغن و پودر زنجبیل را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود آرد را در تابه ریخته روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ولی رنگ آن تغییر نکند سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط روغن و پودر قند را به آرد اضافه کرده و هم بزنید کره را به تدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا وقتیکه مواد قابلیت فرم دهی داشته باشد دوسوم از حلوا را بین دوورق کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و با قالب دلخواه قالب بزنید روی حلوای قالب زده مقداری پودر قند الک شده بریزید
@shirini71
#کیک_باقلوا ی بدون فر
که #کیک_شربتی هم گفته میشه... فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه و بافتی نرم و سبک داره...
آرد سفید :دو پیمانه شکر:یک پیمانه
روغن:یک پیمانه
ماست شیرین:یک پیمانه
تخم مرغ:چهار عدد
هل:ربع ق چ
بکینگ پودر:دو ق چ
.
مواد شربت :
آب:یک لیوان
شکر:یک لیوان
زعفرون:یک ق غ
گلاب:یک چهارم لیوان
هل:یک چهارم ق چ
پودر پسته و نارگیل:برای تزیین
تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و خوب هم می زنیم...
هل و بعد هم ماست شیرین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم...
ماست باید شیرین و بدون آب باشه وگرنه کیکتون پودر میشه...
خوب هم زدن توی بافت کیکتون خیلی تاثیر داره به همین خاطر چند بار تکرار کردم...
حالا آرد و بکینگ پودر رو خوب الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم... در این مرحله نباید زیاد هم بزنیم چون بافت کیک زبر میشه... دقت کنید گوله آرد نمونه که زیر دندون بیاد و تلخ بشه...
تابه ای پهن رو انتخاب میکنیم و چربش میکنیم بعد یه کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو توی اون میریزیم و دمکش و دمکنی میزاریم حدود ۴۰دقیقه با شعله کم بپزه...
یه تستر فرو میبریم اگه تمیز دراومد آماده است...
برای اینکه روی کیک خوشرنگ بشه یه زرده ی تخم مرغ رو با یه قاشق ماست و یه کوچولو زعفرون مخلوط کنید و رومال کنید و بعد ۵دقیقه دیگه زمان بدین برای پختش...
شربت: تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم... اب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه میزاریم بجوشه...
لازم نیست غلیظ بشه.
در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب میریزیم....
کیک و شربت هر دو بایدکاملا خنک باشند... چند ساعت هم استراحت بدین ،باید دو سه ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره و بعد تزیین کنید...
@shirini71
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#محلبی_توت_فرنگی
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ
طرز تهیه:
ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم.
در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
* این دسر اگر زیاد روی حرارت بمونه و غلیظ بشه میتونید توی قالب بریزید ، سه تا چهارساعت داخل یخچال قرار بدید و از قالب برگردونید.
@shirini71
#کتف_و_بال_کبابی_با_عسل_و_زنجبیل
👉 @shirini71
✏مواد لازم:
🔸کتف مرغ
🔸پیازچه باریک و مورب خرد شده
🔸2قاشق غذاخوری دانه کنجد بو داده
✏مواد سس خواب کتف ها:
🔸1/4 ربع فنجان سویا سس
🔸3قاشق عذاخوری عسل
🔸یک بند انگشت زنجبیل پوست گرفته و رنده شده
🔸3حبه سیر کامل خرد شده
🔸سر قاشق چایخوری سس فلفلی تند(هات)
👉 @shirini71
♨طرز تهیه
🔹فر یا آون رو در دمای 220 درجه سلسیوس یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید، سینی فر یا تابه را با فویل بپوشانید و با روغن زیتون یا کانولا کمی سطح فویل را چرب میکنیم تا بال ها نچسبند.
🔹سویاسس،عسل،زنجبیل رنده شده، سیر و سس تند را در یک کاسه خوب به هم میزنیم و کمی از سس را برای پایان کار کنار میگذاریم
🔹بال ها را داخل مواد طعم دهنده میریزیم و بعد اونها رو به سمتی که پوستشون به فویل باشه میچینیم روی سینس فر و یادمون باشه خیلی متراکم نشند
🔹برای حدود 15 دقیقه میگذاریم بپزند و بعد از فر بیرون میاریم و بالها رو زیرورو میکنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه تا طلایی (مایل به قهوه ای) شدن میپزیم و حواسمون باشه تیره نشن و اگه پخت کامل نشده روی بالها رو با فویل میپوشونیم تا تیره نشن و باز میپزیم
🔹بالهای پخته شده رو توی کاسه میریزیم و سسی که نگه داشتیم رو روش میریزیم و خوب مخلوط می کنیم
بالها رو توی ظرف میچینیم و با دانه کنجد و پیازچه نازک بریده شده تکمیل می کنیم
💡نکات
🔸اگر در فر میپزید از شعله بالای فر استفاده کنید
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
دوستم همیشه لباسهای شیک ولی پوشیده میپوشه👌👌
توی هر مجلسی همه با نگاه تحسین بهش نگاه میکنن😒😒
منم دوست داشتم مثل اون باشم😜😜
دیروز ازش پرسیدم فاطی این لباسها رو از کجا میخری آدرس این کانالو داد بهم و گفت📣📣
حتما حتما عضو شو
http://eitaa.com/joinchat/3393519629C63cd96c3c6
#شامی_لپه
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس دادم چند بار آبش رو عوض کردم لپه و سیب زمینی را گذاشتم تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کردم سیب زمینی و پیاز را رنده کردم حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت دادم و بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل روغن سرخ کردم.
با این مقدار بیست تا شامی درست شد.
میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
@shirini71
#_باقلوا_کونفه
مواد لازم:
تل کادایف تر ۲۵۰ گرم
کره گیاهی من از حیوانی اصل استفاده كردم ١٥٠ گرم
پنير موزارلا ١٥٠ گرم
پنير پيتزا براي كش دار شدن ب ميزان دلخواه در صورت دلخواه
مواد لازم براي شربت:
اب دو پيمانه
شكر يك و نيم پيمانه
گلاب يك چهارم پيمانه
ابليمو يك ق چ
هل يك ق چ
طرز تهيه:
ابتدا رشته هاي كادايف رو با چاقو خرد كنيد و ١٥٠ گرم کره مذاب روبهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید کف یک تابه نچسب یا ظرف مخصوص کونفه رو با کره و مقداری روغن مایع چرب کنید و نصف رشته های کادایف رو کف تابه ریخته و خوب فیکس کنید و یکدست پخش کنید،پنیر موزارلا رو ریز کنید و روی سطح کادایف ریخته و برای اینکه کشدار شود یک لایه پنیر پیتزا هم روی موزارلا بریزید و همه جا پخش کنید میتونید استفاده نکنید اختیاریه اگر دوست دارید گرم سرو کنید پنیرپیتزا اضافه کنید اگر نه زیاد مهم نیست،سپس لایه ی اخر نصف دیگر کادایف رو اضافه کنید و همه جا پخش کنید و با گوشتکوب کمی فشرده کنید،داخل فر از قبل گرم شده با درجه ٢٠٠ به مدت ٤٠ دقيقه بذاريد خوب برشته و طلايي بشه و بعد طرف ديگه رو داخل تابه برگردونيد تا طلايي بشه... براي تهيه شربت اب شكر ابليمو رو مخلوط كنيد روي حرارت بذاريد كمي غليظ بشه و در اخر هل اضافه كنيد كونفه از فر بيرون اومد شربت ولرم رو روي كونفه داغ بديد و پودر پسته بريزيد و با بستني يا ساده سرو كنيد
@shirini71