eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اون کیک هاست که عطر بوی گذشته رو کاملا برات قابل لمس میکنه،بوی زعفرون و گلاب در کنار عطر هل هوش آدم و از سر میبره👌🏻 مواد لازم شربت :شکر ۱ لیوان ،آب ۳/۴ لیوان،زعفران ۱ ق غ،عسل ۱ ق غ 🔺تخم مرغ و شکر و پنج دقیقه بزنید تا کامل کرمی شود. 🔺فر رو از قبل گرم کنید،و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. 🔺کیک که از داغی افتاد و هنوز گرم هست ،شربت گرم (نه داغ )رو بریزید روش و بزارید خنک بشه بعد برش بزنید. 🔺برای درست کردن شربت ،آب و شکر که به جوش آمد حدود ده دقیقه با شعله ی ملایم بحوشونید کافیه نیاز نیست آب شربت کم شود. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه راحت ترین دنیا 😋🍫 شکلات شیرین : ۱۰۰ گرم آرد قنادی : ۷۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نحوه چرب کردن و آردپاشی قالب کیک 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده فقط با دو قلم مواد 🍦🍪 بیسکوییت مادر بستنی وانیلی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این های سوپرایز نارگیلی عشقه🥰 مواد لازم کیک: یک پیمانه آرد،دو عدد تخم مرغ، نصف پیمانه شکر،یک سوم پیمانه شیر، یک سوم پیمانه روغن مایع، یک ق م بکینگ پودر، یک چهارم ق چ وانیل، دو ق م پودر کاکائو مواد نارگیلی: یه عدد سفیده تخم مرغ، نصف پیمانه پودر قند، یک پیمانه پودر نارگیل 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد سفید : ۳۰۰ گرم روغن نیمه جامد : ۱۰۰ گرم پسته پودر شده : ۵۰ گرم شیر حدوداً : ۱ لیوان رنگ سبز خوراکی : ۲-۳ قطره خرما : ۲۵۰ گرم پودر پسته : به میزان دلخواه پودر دارچین میخک هل ابتدا ارد و پودر پسته و روغن نیمه جامد را باهم مخلوط کنید وشیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد داخل نایلون در دمای محیط بیست دقیقه استراحت می‌دیم و بعد مانند کلیپ بهش شکل می دیم و از گلوله های خرما وسطش قرار میدیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
آموزش بیسکوییت گردویی سه سوته بدون نیاز ب فر با مواد در دسترس و بدون نیاز به ابزار خاص هم میشه بهترین شیرینی ها رو پخت این بیسکوییت خودشه مواد لازم بیسکوییت گردویی کره 100گرم یک قالب پودر قند 90گرم (3چهارم پیمانه) پودر هل ۱ق چ تخم مرغ 1عدد آرد 250گرم (2پیمانه) بکینگ پودر نصف ق چ گردو خردشده نصف پیمانه در ابتدا کره و پودر قند رو حدودا ۴-۵ دقیقه بزنید. تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر و در آخر پودر گردو رو اضافه و با نوک انگشت خمیر رو جمع میکنیم خمیر رو داخل نایلون و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد اونو به ضخامت چهار سانت بصورت یکسان پهن کنید کاتر دلخواه بزنید و بچینید داخل تابه روی شعله پخش کن از قبل گرم شده 10دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره دمای پخت فر گازی ۱۷۰ و فر برقی۱۵۰ به مدت ۱۰ دقیقه بیش از حد حرارت نبینه چون خود شیرینی تردِ حرارت زیاد باعث سفت شدن اون میشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۷۵ گرم آرد نخودچی ۳۷۵ گرم آرد سفید ۴۵۰ گرم خاک قند ۳۷۵ گرم روغن صاف ۵۰ زعفران دل خواه وانیل نصف قاشق چایخوری هل نصف قاشق چایخوری رسپی کارگاهی 👇 ۱کیلو نیم آرد ۱کیلو نیم آرد نخودچی ۱کیلو ۸۰۰ گرم خاک قند ۱کیلو نیم روغن صاف ۵۰ زعفران یا رنگ زرد دلخواه رسپی شکلات بنماری 100 گرم شکلات تخته ای برند ما 10 گرم روغن مایع 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات خمیر هزارلا: ‌ برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین ‌ خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنید و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه ‌ دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ‌ فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه یه بسته خمیر هزارلا شیر:یک و نیم لیوان نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر آرد:۱ق،غ شکر:یک سوم لیوان کره:۱ق،چ وانیل:نصف ق،چ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم ۱_آرد نخودچی الک شده ۸۰ گرم (من از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم شما میتونید از آرد نخودچی ساده استفاده کنید ). ۲_روغن جامد اصیل یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (البته از هر روغن جامدی میتوانید استفاده کنید به شرطی که کاملا جامد باشد ونیمه جامد نباشد ، روغن نیمه جامد خمیررو شل میکند . (من از روغن جامد اصیل استفاده کردم ) 👈👈روغن جامد اصیل یا هر برند دیگری رو حتما به روش بن ماری ذوب کنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود سپس ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید تا کاملا جامد شود و بعد وزن کنید وبه دمای محیط،برسانید و استفاده کنید . ۳_پودر پسته یا پودر گردو و پودر بادام زمینی ........ ۱۰۰ گرم (فقط مراقب باشید در هنگام پودر کردن به روغن نیفتند ) ۴_کنجد تفت داده شده (بوداده شده) ۳۰ گرم ۵_پودر هل یک قاشق چایخوری سرپر ۶_پودر قند الک شده ۵۰ گرم دمای فر 👇👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 👈👈بعداز پخت کامل به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید اجازه دهید یک یا دو ساعت در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود و خودش را بگیرد بعد میتوانید در ظرف سرو بچینید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆