eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️🏻مواد لازم: اب یک لیوان شکر دو لیوان هل ۳ الی ۴ عدد‌ گلاب یک چهارم لیوان‌ زعفران دم کرده غلیظ ۳ ق غ جوهر لیمو نصف ق چ‌‌ گلوکز ۲ ق غ ✍️🏻دستور: 🔹️اب و شکر رو روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه(بدون اینکه بهم بزنید) 🔸️شکر قبل از به جوش اومدن اب باید حل شده باشه 🔹️اگه شکر حل نشده ای کف ظرف بود به ارومی با قاشق از کف ظرف جدا کنید تا حل بشه‌ 🔸️گلاب و زعفرون و هل رو بهش اضافه کنید و بزارید ۱۵ دقیقه بجوشه‌ 🔹️خیلی کم جوهر لیمو در حد یک چهارم قاشق چ با دو ق غ اب سرد مخلوط کنید و با قلمو به دیواره قابلمه بکشید(دقت کنید قلمو به داخل شربت نزنید و اگه به شربت آغشته شد با اب تمیز کنید‌) ✍️🏻️اگه قلمو ندارید میتونید با دستمال مرطوب دیواره قابلمه تمیز کنید ✍️🏻این مرحله به شدت مهمه و باید مداوم تکرار کنید که شربت شکرک نزنه‌ 🔸️گلوکز و نصف ق چ جوهرلیمو به شربت اضافه کنید و بزارید به قوام بیاد‌ 🔹️وقتی قوام اومد بین دوانگشت تست کنید باید چسبنده باشه و مقداری شربت داخل نلبعکی بریزید و اجازه بدین تا خنک بشه،بعد خنک شدن باید مثل عسل باشه و به کندی حرکت کنه‌ 🔸️وقتی شربت قوام اومد حرارتو خاموش کنید و با دستمال مرطوب دیواره قابلمه رو تمیز کنید و اصلا قابلمه رو تکون ندین تا شربت خنک بشه اگه دیواره رو به درستی تمیز نکردین باشین وشربت به دیواره بخوره چون شربت داغ هست باعث میشه شکرک بزنه پس بزارید شربت کاامل خنک بشه و بعد داخل ظرف تمیزی بریزید و داخل محیط یا یخچال ازش نگهداری کنید‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت‌ و کم هزینه‌ترین عید😋 مواد لازم : شیر عسلی پتی بور ۲-۱ بسته شکلات آب شده 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیوش کن که از رگ گردن بهت نزدیک‌تره😋 مواد لازم : شکر ۱ ق چ آب ولرم ½ پیمانه نشاسته گل ½ پیمانه روغن جامد نصف ق غ خمیر مایه فوری ۱ ق چ ماست ۵ ق غ پرچرب آرد قنادی ½ پیمانه مواد شربت بار : زعفران ۲-۳ ق غ گلاب ۲ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی🍪 مواد لازم : کره ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱۵ گ شکلات ۶۰٪ ۸۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق چ شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم شکر سفید ۵۰ گرم نمک ۱ پینچ آرد ۷۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
خرماپیچ مخصوص خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد 🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا نثار یه حلوای خوشمزه جدید پیشنهاد مناسب برای نذری آرد سفید : ۲/۵ لیوان پودر قند : ۱ لیوان کره : ۶۵ گرم روغن مایع : ۱/۳ لیوان پودر هل : ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : ۳ قاشق غذاخوری گلاب : ۳ قاشق غذاخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد اولیه ۱ کیلو آب ۲ کیلو شکر ۲۵۰ گرم کلوگوز ۱۰۰ گرم گلاب هل دلخواه و زعفران دلخواه 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: یک قاشق چای خوری عسل ۲ زرده تخم مرغ یک قاشق چای خوری بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری وانیل یک لیوان شکر آرد حدود دو لیوان (کم کم اضافه شود) ۱۰۰گرم کره یک پنس نمک پودر کاکائو به مقدار لازم مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه در فر ۱۶۰ درجه حدود بیست دقیقه می پزیم. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه با روش قنادیا🍎 مواد لازم : ◗ ۱۴۰ گرم آرد ◗ ۱۱۰ گرم شکر ◗ ۳ عدد تخم مرغ ◗ ۶۵ گرم روغن ◗ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ◗ ۱/۳ قاشق چایخوری وانیل ◗ ۱-۲ عدد سیب ◗ ۱ قاشق غذاخوری دارچین ◗ ۱ قاشق غذاخوری شکر ◗ پودر قند و پودر پسته 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی و خوشمزه سیوش کن که خودت درست کنی 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
اگر ندارید 🍪 @shirinipazoon 🍪 میتوانید خمیر را با کاترهای مختلف قالب بزنید یا داخل شکل دهید یا با انتهای ماسوره روی آن خطوط دایره ای ایجاد کنید. ‌ ‌‌ به هیچ وجه گلاب رو تو رو حذف نکنید چون فقط طعم نیست که بهش میده بلکه انسجام هم میده، اگر گلاب حذف شه شیرینی در حین پخت ولو میشه واگر زیاد هم ریخته شه شیرینی خشک میشه 🔹اگه خواستید شیرینی برنجی زعفرونی داشته باشید باید زعفرونی که درست می کنید حالت خمیری داشته و یعنی با چند قطره آب دم بدید رنگ که باز کرد به خمیر اضافه کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : تخم مرغ ۱ عدد پودر کاکائو ۱ ق غ بیکینگ پودر ۱ ق چ کره ذوب شده ۷۰ گرم چیپس شکلات ۸۴ عدد شکلات برای مغز کوکی آرد کیک ۱۲۰ گرم شکر ⅗ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما ۱۵ عدد بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد پودر نارگیل یک تا دو قاشق غذاخوری کنجد بو داده یا هر مغزیجاتی 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لگیمات عربی 😋 شیرینی مخصوص 👈 شیرینی پزون 👉 کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
برای تهیه این شیرینی کافیست یک لیوان پودربادام بادام درختی بدون پوست اسیاب شده رابه همراه نصف لیوان پودرقند وکمی پودرهل ،خوب مخلوط کنید سپس کم کم به ان گلاب اضافه کنیدتاجایی که مخلوط حالت خمیری شودوقابل فرم دادن دردست گلاب زیادنریزین باقاشق مرباخوری کم کم اضافه کنید تاخمیرزیادازحدشل نشه ودوباره نیازبه پودربادام پیداکنه_بعدازمواد کم کم به اندازه یک فندق،بردارید ودردست به شکل دلخواه مثلا توت شکل دهیدودرشکربغلطانید، برای زدن این شیرینی به رنگها وطعمهای مختلف کافیست به مخلوط کمی رنگ واسانس دلخواه بیفزایید مثلا رنگ قرمزواسانس توت فرنگی بزنیدوبه این شکل فرم دهیدیااسانس لیمووکمی رنگ سبزوبه شکل لیموویابه شکل سیب و..... من کمی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کردم ودرقالبهای شکلات خوب فشرده کردم وحدودنیم ساعت درفریزرگذاشتم پس ازیخ زدن ازقالب جداکردم ودرشکرغلطاندم، *برای تهیه پودربادام،مغزبادام درختی راحدودیک تادوساعت دراب ولرم خیس کنید سپس پوست انهارابگیرید،اجازه دهیدچندساعتی درهوای ازادبمانندوخشک شوند تارطوبت انها گرفته شود سپس دراسیاب یاغذاسازپودرکنید، 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 برای کیک: 180 گرم آرد 00 25 گرم پودر کاکائو 200 گرم شکر 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری نمک 80 میلی لیتر روغن ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل 240 میلی لیتر آب گرم 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید برای شربت کاکائو: 80 میلی لیتر آب گرم 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 2 قاشق شکر ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل برای کرم: 45 گرم پودر شکر 2 قاشق پودر کاکائو 240 گرم کره بادام زمینی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆