eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
🍪 @shirinipazoon 🍪 ▫️۱۲۵ گرم کره همدمای اتاق ▫️۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت ▫️۱ تخم مرغ همدمای اتاق ▫️۱ ق چ بیکینگ پودر ▫️۱ ق غ نسکافه ▫️۱ پیمانه پودر شکر، الک شده ▫️۲ ق غ پودر کاکائو ▫️نزدیک ۲ پیمانه آرد 🔸نسکافه رو با یک قاشق غذاخوری آب ولرم مخلوط کنین و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. از خمیر توپهای به اندازه گردو بردارین و شکل بدین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: 6 عدد تخم مرغ🥚 150 گرم شکر🍚 ( 3/4لیوان ) 20 گرم بیکینگ پودر(1قاشق غذاخوری سر صاف ) 60 پودرکاکائو🍫 (3قاشق غذاخوری ) 150 گرم آرد🥡(1لیوان ) مواد لازم کرم: پنیر خامه ای🧀 500 گرم خامه 🧁33 تا35 درصد 100 میلی لیتر پودر قند🍚 100 گرم 1/4قاشق چایخوری وانیل🌸 مواد مياني کیک: 1قوطی شیر تغلیظ شده آب پز(دلسه دلچه ) 100-150 گرم بادام زمینی شور🥜 برای کاور: کاکائو🍫 -3 قاشق غذاخوری شکر🍚-3 قاشق غذاخوری خامه ترش 4 قاشق غذاخوری یا ( 1 لیوان ماست  یونانی‌ ) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 اگر کیک‌یزدی رو دوست داری بی شک عاشق این‌کلوچه هم میشی طعمی‌شبیه کیک‌یزدی رو داره اما در قالب کلوچه تخم‌مرغ شکر وانیل هل رو در حدی ک مخلوط بشن هم‌میزنیم‌بعد عسل و سپس‌مایعات رو اضافه میکنیم و یک‌دقیقه هم‌میزنیم..در انتها هم‌آرد و بکینگ پودر ک‌قبلا سه بار الک‌کردیم رو اضافه میکنیم مواد رو توی قیف میریزیم و توی سینی روی کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی پایپ‌میکنیم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار میدیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 موادلازم ؛ ارد. ٢ پيمانه ٢٥٠ گرم كره ١٠٠ گرم (٨٠ گرم روغن جامد زدم) پودرقند ١/٢ ليوان (٨٠ گرم) تخم مرغ ١ عدد زرده ي تخم مرغ براي رومال ١ عدد وانيل ١/٤ ق چ روغن مايع درصورت نياز. ٢ ق غ طرزتهيه ؛ كره وپودرقندرودودقيقه بزنين،سپس تخم مرغ ووانيل رواضافه ودرحدمخلوط شدن بزنين،ارد(يك بارالك شده) رركم كم اضافه وبادوركندهمزن مخلوط كنين،بهتره ازاول دوقاشق ازاردروكناربذارين واخرسراگرنيازبوداضافه كنين،اگرخميرتون پودري شد،يك تادوقاشق روغن مايع اضافه كنين وخميروجمع كنين،زيادورزندين،زيادورزدادن خميرباعث به روغن افتادن خميروسفت شدن شيريني ميشه،خميروبين دوكاغذروغني بازكنين،كاتردلخواه بزنين وبذارين داخل سيني،سيني روبذارين يخچال،حالافرروروشن كنين تايك ربع به دماي ١٨٠ برسه(گازي) فربرقي رورودماي ١٦٠ روشن كنين. سيني روازيخچال خارج ورومال زرده وزعفران بزنين،بره داخل فربه مدت ١٢ تا١٥ دقيقه،دودقيقه ي اخروگريل زدم. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🍪 @shirinipazoon 🍪 موادلازم ؛ 125 گرم کره یا مارگارین 1 عدد تخم مرغ 1/4 پیمانه روغن مایع 1/4 پیمانه نشاسته گندم/ذرت 1 قاشق غذاخوری سرکه انگور نصف پیمانه دانه کنجد بوداده نصف پیمانه گردوی پودر شده نصف پیمانه شکر نصف قاشق چایخوری وانیل 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 3 الی 3/5 پیمانه آرد (کنترل شده) -,✎مواد تزیین؛ 80 گرم شکلات شیری پسته و گردوی خرد شده -`,✎طرز تهیه ؛ _ابتدا مارگارین یا کره نرم شده در دمای محیط رو در ظرفی بریز و هم بزن، سپس همه مواد(به جز کنجد و گردو) رو اضافه کن و ورز بده تا خمیری نرم حاصل بشه، در آخر گردو و کنجد رو اضافه و مخلوط کن. _خمیر اماده شده رو به شکل دلخواه فرم بده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته با فاصله بچین (تکه ای از خمیر جدا کن، به شکل بیضی یا مستطیل یا گرد فرم بده و با چنگال خط بنداز، میتونی خمیرُ با اسکوپ بستنی شکل بدی) و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 20 دقیقه بپز. _زمانی که قرابیه ها پختن، سینی رو از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه بده تا کاملا خنک بشن. _پس از پخت و سرد شدن، یک سر قرابیه هارو داخل شکلات بن ماری شده فرو کرده و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته ای بچین، قبل از اینکه شکلات سفت بشه روش فندق یا گردو یا پسته خردشده بریز. اجازه بده تا شکلات خودشُ بگیره سپس سرو کن. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدایی بزن 😋 😃 ┈~•••☆••🍥••☆•••~┈ ↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG ┈~•••☆••🍱••☆•••~┈
50.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 خوشمزه و جذاب : ارد ۲ پیمانه، شکر ۲ ق غ، کره ۱۵۰ گرم کاملا سرد،اب یخ 1/4 پیمانه، نمک نوک ق چ : توت فرنگی ۲ پیمانه،شکر 1/3 پیمانه، نشاسته ذرت 1 ق غ : زردآلو ۱۵ عدد،شکر 1/4 پیمانه،نشاسته ذرت 1 ق غ : البالو 1 پیمانه هسته گرفته، شکر 1/3 پیمانه،نشاسته ذرت 1 ق غ : زرده تخم مرغ1 عدد، شیر 1ق غ، خلال بادام برای تزیین 🍀اب را کم کم و به تدریج اضافه کنید بسته به کیفیت ارد امکان داره یک قاشق اضافه باشه یا یک قاشق کم بیاد. 🍀خمیر رو نباید ورز بدید وگرنه روغن میندازه و گلت سفت و خشک میشه. 🍀خمیر رو به ضخامت ۳ تا ۴ میل باز کنید. 🍀ابتدا نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد به میوه ها اضافه کنید در غیر اینصورت نشاسته گوله گوله میشه. 🍀مواد فیلینگ رو وسط خمیر با فاصله ۳ سانت از کناره هاریخته و خمیر گلت را روی میوه ها بیاورید. 🍀اگه خواستید با سیب درست کنید مقداری دارچین اضافه کنید . 🍀من خمیر رو به ۳ قسمت تقسیم کردم، فیلینگ رو کمتر درست کردم و۳ مدل گلت درست کردم. 🍀فر ۱۸۰ درجه، ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا پخته و طلایی رنگ بشه. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
15.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : شیر ۴ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق غ وانیل و زعفران شکر ۱ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
هدایت شده از امین اخبار (مرکز)
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخصوص 😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته اما ... بزن 😋 😃 ┈~•••☆••🍥••☆•••~┈ ↝𝐉𝐨𝐢𝐧⇝︎ @TahDiiG ┈~•••☆••🍱••☆•••~┈