eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
~مواد لازم: خمیر فیلو ۴۰ برگ ۹×۱۴ پسته خام یا گردو ۱/۵ پیمانه کره ۲۲۶ گرم روغن نباتی ۶۰ گرم ~🧡مواد لازم شربت: اب ۲ لیوان شکر ۲ لیوان یک برش لیمو کمی نمک 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋قیساوا خرما تبریزی قیساوای خرما یک خوراک خوشمزه و مقوی که مخصوص استان های آذری زبان است و خود کلمه قیساوا یک کلمه آذری است که ترکیبی از خرما کره و تخم‌مرغ است. این غذا کاملا مقوی و بسیار گرم است و می‌توانید به عنوان یک صبحانه پر انرژی برای یک روز خوب باشه. مواد لازم برای قیساوا: خرما 1 بسته تخم مرغ 2 عدد پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری پودر هل ½ قاشق چای خوری پودر دارچین 1/8 قاشق چای خوری پودر گل سرخ ½ قاشق چای خوری کره 150 گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
همسرم با دلبری هاش دیوونه ام کرده🤤 هر روز کلی عشـــــوه برام میریزه خونه از تمیزی برق✨ میرنه اصلا انگار یه نفر دیگه شده😳 میگه اینا رو از مدرسه زندگی یاد گرفته😇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/295633207Cebe0a3f1db تو هم میخوای اینجوری دل همسرت رو ببری؟؟؟ 😏 بیا بهت یاد بدم☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیرینی خرمایی😍😋 مواد لازم👇 بیسکوئیت_پتی_بور :حدود دو بسته عسل:یک قاشق غذاخوری سرپر کره آب شده: حدود صدگرم خرما:حدود یک لیوان(پوست بگیرید و له کنید) هل و دارچین و پودر زنجبیل هرکدام یک قاشق چایخوری آب دو قاشق چایخوری ابتدا بيسکوئيت پتی بور و خرد کنید با هر دستگاهی‌که‌ دارین(اگه دستگاه ندارین با گوشتکوب خرد کنید) بعد کره آب شده ویک قاشق عسل و اضافه کنید و خوب ترکیب کنید هسته های خرما را بگیرید و خوب له کنید هل ودارچین و پودرزنجبیل وبهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. حالا کف یک ظرف پلاستیک پهن کنید و نصف ترکیب بیسکوئیتی رو کف ظرف پهن کنید و با پشت قاشق یا گوشتکوب خوب پهن و فشرده کنید بعد خرمای له شده رو اضافه ک خوب پخش کنید.ومجدد روی خرما رو با باقیمانده بيسکوئيت کاور کنید و حسابی پهن کنید.بمدت ۲ساعت بزارید یخچال بعددوساعت خارج و برش بزنید.نوشجان عشقا💙 ✅اگر بجای عسل شیر عسلی بریزید هم عالی میشه. ✅این شیرینی خوشمزه و مقوی برای صبحانه عالیه و برای کودکان هم پیشنهادمیشه💙 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این خمیر برای این شیرینی بسیار راحت ومناسبه به هر شکلی هم می تونید تهیش کنید اسلایسی،ساده ،تارت و.... فقط کافیه مغزیش از مواد خرمایی بگذارید دستورش کمی پودر قند هم داره می تونید حدف کنید ولی این دستور با این میزان مواد مناسبه، طرز تهیه: کره یا مارگارین نرم شده در دمای محیط ۱۰۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم (۱/۴ پیمانه یا لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱عدد آرد ۲۰۰ گرم (یک ویک سوم پیمانه)می تونید مقداری از ارد را با نشاسته ذرت جایگزین کنید،مثلا ۵۰ گرم اون را باعث تردتر شدن بافت تارت میشه بیکینگ پودر ۱/۴ق چ مواد میانی: خرما ۱۵۰ گرم (۲۰عدد) دارچین ۱/۴ق چ پودر هل ۱/۲ق چ کره ۲۰ گرم گردوی خرد شده به مقدار دلخواه کره +پودر قند +وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ وسبک شود سپس تخم مرغ را اضافه کنید وهم بزنید (تخم مرغ حتما همدمای محیط بشه اگر سرد باشه کره میبره) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید وبا نوک انگشتان ورز دهید تا جایی که خمیر جمع شود 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
شیرینی ارده و شیره انگور😍😋 مواد شربت: سه لیوان شکر سه لیوان آب یک قاشق سوپخوری شیره انگور 2_3 قطره آبلیمو مواد خمیر: 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط یک استکان روغن مایع دو عدد تخم مرغ دو قاشق سوپخوری ارده یک لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) حدود سه لیوان آرد یک بسته‌ی 5 گرمی وانیل یک پاکت 10 گرمی بیکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری) پودر پسته برای تزئین طرز تهیه: ابتدا شکر و آب و آبلیمو را داخل قابلمه ریخته و هم می‌زنیم تا شکر حل شود روی حرارت می‌گذاریم بعد از به جوش آمدن 7_8 دقیقه با حرارت ملایم جوشانده و در آخر شیره‌ی انگور اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. همه‌ی مواد خمیر به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود به دلخواه شکل داده و در سینی فر می‌چینیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی‌ها حدود 30 دقیقه می‌پزیم. بعد از خارج کردن از فر وقتی از داغی افتاد شربت سرد را روی شیرینی‌ها می‌ریزیم و بعد از اینکه شربت به خورد شیرینی رفت با پودر پسته تزئین کرده و سرو می‌کنیم. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 ویدئوصداداره لطفاگوش کنید مواد لازم: ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه طرز تهیه: پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم. مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید. میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره. قالب ها را حتما با روغن چرب کنید. از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید. در صورت علاقه به طعم ماست های میوه ای شیرین، این پاستیل را درست کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆