eitaa logo
شیرینی پزون
4هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردویی: 🍪🍪🍪🍪🍪 مواد لازم: کره: 110 گرم شکر: یک سوم پیمانه تخم مرغ: دو عدد وانیل: یک دوم ق چ آرد : یک و یک چهارم پیمانه بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری شیر : هفت قاشق غذاخوری مواد رویه: تخم مرغ : دو عدد شکر قهوه ای : نصف پیمانه آرد : دو قاشق غذاخوری پودر نارگیل : نصف پیمانه پودر گردو : نصف پیمانه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ ساده که با نوتلا عالی میشه 🥞🍫 آرد : ۱۲۵ گرم شکر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری شیر : ۳۰۰ میلی‌ لیتر تخم مرغ : ۲ عدد وانیل : ۱ قاشق چایخوری کره : ۳۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وافل میوه ای با موز و توت فرنگی 🧇🍡 آرد بدون گلوتن موز تخم مرغ شکلات تکه ای توت فرنگی خرد شده 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد شیرینی پزی ۲۰۰ گرم که حدودا میشه یک و یک سوم لیوان آرد برنج ۱۰۰ گرم که حدودا میشه یک لیوان سر خالی پودر قند ۱۵۰ گرم حدودا دو سوم لیوان روغن جامد صاف قنادی ۱۴۰ گرم حدودا دو سوم لیوان ۱ ق چ پودر هل تخم خرفه برای تزیین بعد از چرخ کردن با پودر کاکائو و زعفران غلیظ دم کرده ، خمیر را رنگی کنید و مقدار زعفران و کاکائو سلیقه ای و بستگی به غلظتشون داره.بعد از رنگی کردن خمیر ، دو ساعت در یخچال قرار دهید استراحت کند.قبل از فرم دادن و بعد از استراحت در یخچال ، حدود نیم ساعت در دمای محیط قرار بدید تا از حالت سفت بودن در بیاد و قابل فرم دادن بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 این شیرینی از خانواده شیرینی مرباییه ماندگاریشم زیاده حتی میتونید از قبل درست کنید و چند ساعت قبل از سرو رومال کنید تا برای نگهداری و و روی هم گذاشتنش دچار مشکل نشید حتماً امتحانش کنید آرد ۲۵۰ گرم پودر شکر یا پودر قند ۸۰ گرم پودر بادام ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد کره ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کره ۲۰۰ گرم آرد ۳پیمانه متغیر تخم مرغ ۲ عدد پودر قند نصف پیمانه عسل یک ق غ وانیل نصف ق م 🌺🌺مواد خرمایی نصف بسته خرما بیسکوییت پودر شده ۱ فنجان پودر کاکایو ۱ ق غ پودر نارگیل ۱ فنجان پودر دارچین ۱ ق م روغن مایع ۳ ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍡🍪 اینم یک کلیپ برای کسانی که قالب شیرینی در دسترس ندارن 👌 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد لازم نارگیل چرب............ ۱۵۰گرم شکر ...................۳۰۰گرم‌ روغن مایع.................۸۰گرم سفیده تخم‌مرغ...... ۱۲۵گرم وانیل .............نوک‌ق چ خ آبلیمو......... ۱ق چ خ زرشک‌ یک مشت گردونگینی خرد شد ۱۰۰گرم طرز تهیه پودر نارگیل روغن مایع شکر سفیده تخم مرغ رو باهم داخل قابلمه ی میریزیم وبا لیسک هم می‌زنیم روی شعله خیلی کم میگذاریم . مرحله داغ زدن رو انجام میدیم ینی مواد رودائم به آرامی هم می‌زنیم تا شکر خوب حل بش مواد به ته قابلمه نچسبه فقط دراین مرحله مواظب باشید که ازمواد قافل نشید چون اگه حواستون نباش سفید میپزه دیگه به درد نمیخوره مهمترین نکته در داغ زدن مواد دالاس ونارگیلی درست داغ زدنش هست . اینکار حدودا ۱۰الی ۱۲دقیقه طول می‌کشه شایدم بیشتر دراخر انگشتتون رو داخل مواد دالاس فرو میبرید اگه توانایی نگهداشتن انگشت داخل مواد رو‌نداشتین یعنی مواد آماده ست دراین مرحله آبلیمو و وانیل رو به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ازروی شعله برش میداریم میزاریم نیم ساعت روی کابینت بمونه وخوب خنک بش . زرشک و گردو‌رو به مواد دالاس اضافه میکنیم دوباره هم می‌زنیم تا خوب مخلوط بشن . درون قیف یکبار مصرف میریزیم . داخل پیاله های یزدی که کپسول گزاشتیم میریزیم . داخل فری که ازقبل روشن کرده بودم قرارمیدیم . بمدت ۲۰دقیقه بادمای ۱۸۰درجه بعد از تمام شدن زمان ذکر شده گریل بالا رو روشن میکنیم تا روی شیرینی هامون طلایی بشن. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرمفیل یا بهتره بگم کرم همه کاره🤤😍 برای تزئین کیک ، کاپ کیک و فیلینگ و بین انواع نان ، پیراشکی و شیرینی کاربرد داره🤌 مواد لازم:زرده تخم مرغ ۲ عدد،شکر نصف پیمانه،نشاسته ذرت ۲ ق غ،شیر یک و نیم پیمانه،کره ۲۵ گرم،وانیل نصف ق چ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4 قاشق غذاخوری نوتلا 1 دسی لیتر آرد نوتلا برای پر کردن آن ها (می توان آن ها را حذف کرد) فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. یک سینی را با کاغذ پخت بپوشانید. مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرینی به دست آید. 4-6 توپ را شکل دهید و در مرکز هر کدام یک سوراخ ایجاد کنید. شیرینی ها را حدود 10 دقیقه بپزید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با دستور خوشمزه ترین شیرینی 1 تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 قاشق چای خوری روغن 1 لیوان شیر 1 لیوان به علاوه 1 قاشق غذاخوری کامل آرد وانیل بکینگ پودر 2 قاشق سوپ خوری کاکائو شکلات تلخ طرز تهیه: تخم مرغ و شکر مخلوط می شوند ، روغن و شیر به آن افزوده و مخلوط می شوند. مواد خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به نصف فنجان تقسیم کنید. شکلات تلخ را به درون فنجان قرار دهید . فنجان ها را درون قابلمه بریزید و به نصف فنجان ها آب جوش اضافه کنید. آن را روی حرارت قرار دهید ، وقتی جوش آمد ، درب آن بسته شده و پایین آن کاهش می یابد. من از پارچه تمیز استفاده کردم تا از ریختن آب از درب جلوگیری کرده و کیک ها را خیس کنم. 10 دقیقه آن را بررسی کنید. دقیقاً 13 دقیقه آن را نگه داشتم و از اجاق گاز در آوردم ، اگر مایع بیشتری می خواهید می توانید 1-2 دقیقه زودتر آن را بیرون بیاورید اگر می خواهید قوام بیشتری داشته باشد و پخته تر شود ، می توانید حدود 15 دقیقه بپزید پودر قند روی آن پاشیده و گرم سرو می شود 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی🍒🧇 به به ی شیرینی مربایی خوشمزه و خونگی با طرز تهیه ساده😍😋 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ارد…..۲پیمانه تخم مرغ…..۱عدد شکر…..۱/۲ پیمانه روغن…..۱/۲ پیمانه بکین پودر…..۱/۲ قاشق چای خوری وانیل شکلات تخته ای تخم مرغ،شکر،روغن و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.بعد بکین پودر را به ارد اضافه کنید.در سه مرحله بریزد.دقت کنید،ارد زیادی باعث سفت شدن شیرینی هاتون میشه.حدود یک ساعت استراحت بدیذ.بعد خمیر را به قطر ۲ میل باز کنید با کاتر ۶ در ۶ برش بزنید.روی خمیر را با چاقو یا شیار زن خط بندازید و مثل کلیپ رول کنید.داخل سینی کاغذ روغنی بندازید.شیرینی ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید،بزارید کامل خنک بشه.شکلات را اب کنید یک طرف شیرینی را داخلش بزنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢✍ 125 گرم کره نرم (دمای محیط) نصف فنجان چ روغن مایع 1 عدد تخم مرغ 4 ق غ آب 3ق غ سرکه 1 ق م شکر 1 ق م نمک 2/5-3 لیوان آرد مواد رویه 1 عدد زرده تخم مرغ 1 ق چ شیره انگور کنجد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
هدایت شده از لقمه 🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ویفر یه خوراکی جدید درست کن😋 ویفر شکر🍚 وانیل پنیر خامه ای شکلات تخته ای🍫 روغن مایع ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔 ‎‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 🍊آرد یک پیمانه آرد سمولینا یک پیمانه 🍊روغن مایع یک دوم پیمانه ماست يک دوم پیمانه 🍊شکر یک دوم پیمانه پودر نارگیل یک دوم پیمانه وانیل مقداری 🍊بکینگ پودر دوقاشق چایخوری تخم مرغ سه عدد 🍊رنده پوست یک عدد پرتقال مواد شهد: 🍊دو پیمانه آب یا آب پرتقال دو پیمانه شکر 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆 ‎