20.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی
مواد لازم
◗ ۱۰۰ گرم نارگیل چرب
◗ ۱۸۰ گرم خاک قند
◗ ۷۰ گرم روغن مایع
◗ ۸۰ گرم سفیده تخم مرغ
◗ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
توفر 180درجه به مدت 30 دقیقه
طرز تهیه کاملا داخل کلیپ گفته شده حتما ببینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_بادامی
آرد سفید قنادی۲۵۰ گرم
پودر بادام۵۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۸۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک۱ پنس
آرد و پودر بادام و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره و پودر قند را با همزن حدود سه الی چهار دقیقه مخلوط میکنیم.
تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.
آرد را در ۲ مرحله اضافه میکنیم.
خمیر را روی یه کاغذ روغنی ورز داده و با کاتر پلاستیکی طرح دار قالب مبزنیم.
بر روی شیرنیها یک عدد بادام قرار داده و سپس این شیرینیها در فر با درجه ۱۷۰ سانتی گراد و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار میدهیم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_سه_آرد
شیرینی سه آرد یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی با ماندگاری بالا ، تازه با هر طعمی هم میتونید درستش کنید😍👌
موادلازم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
آرد نخودچی. ۷۰گرم
آرد سفید. ۱۷۰گرم
روغن جامد( یا صاف قنادی). ۱۵۰گرم
پودر قند الک شده. ۱۰۰گرم
زعفران غلیظ ، پودر هل ، پودر زنجبیل و پودر کاکائو به مقدار دلخواه (حتی پودر انواع مغزیجات هم میتونید استفاده کنید)
هر سه آرد حتما الک بشن
از آرد برنج مرغوب استفاده کنید
اگه خمیرتون خیلی شل بود مجازید کمی آرد سفید اضافه کنید
خمیر نیاز به ورز زیاد نداره ، خمیر خیلی لطیفه
بهتره این خمیر ۳ تا ۶ ساعت تو دمای محیط استراحت کنه
اگه احساس کردید خمیرتون پودری شده ، در حد یک قاشق غ روغن مایع کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری بشه
بعد از پخت شیرینی ها تا دو ساعت اصلااا بهشون دست نزنید
فر اگه خیلی داغ باشه شیرینی ترک میخوره و سفت میشه
مدت زمان پخت : ۱۵ دقیقه
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه
فر گازی : ۱۷۰ درجه
دمای توستر : ۱۵۰ درجه
المنت پایین
🌸 نکته مهم : عزیزان همه ی آرد رو یکجا به مواد اضافه نکنید چون نوع آردها باهم تفاوت داره و ممکنه خمیر سفت بشه پس در حدی بزنید که خمیر لطیفی به شما بده
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نون_چرخی عید
موادلازم
آرد سفید. ۲۰۰گرم
آرد برنج. ۱۰۰گرم
روغن جامد( یا روغن صاف). ۱۵۰گرم
پودر قند. ۸۰گرم
ماست. ۶۰گرم
گلاب. ۱۰ تا ۱۵ گرم
پودر هل یا عرق هل. ۱ ق چ
زرده تخم مرغ. یک عدد
بیکینگ پودر. ۲ گرم( نصف ق چ )
اگه قالب مخصوص دارید چه بهتر اگه ندارید ، از قالب فشاری نون چرخی استفاده کنید .
❌اگه میخواید مقداری از خمیرتون رو زعفرانی کنید بهتره توی این خمیر پودر هل استفاده نکنید و عرق هل بزنید ، چون پودر هل رنگ زعفران رو تیره میکنه.
❌آرد برنج و پودر قند حتما از الک حریر رد بشه
❌ماست بهتره کم آب باشه
✅این خمیر بخاطر داشتن آرد برنج حتماااا باید استراحت داشته باشه در جای خنک یا یخچال. من ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دادم
✅خمیر این شیرینی اصلا نیاز به ورز نداره ، فقط با لیسک یا سرانگشتان خمیر رو مخلوط کنید این خمیر بشدت لطیفه
✅اگه با انگشتان دست مخلوط کردید خمیر خیلی به دست میچسبه نگران نباشید باید همینطور باشه اگه آرد بیشتری اضافه کنید شیرینی خشک میشه.
✅خمیر این شیرینی به دست تمیز نمیچسبه
❌بعد از استراحت خمیر جمع میشه و سفت میشه پس آرد اضافی به خورد خمیر ندین.
❌خمیر موقع کاتر زدن گرم میشه و به قالب میچسبه ، قبل از کاتر زدن قالب رو داخل آرد بزنید ، اگه خمیر گرم شد در حد دو سه دقیقه داخل فریزر بزارید مجدد بیرون بیارید قالب بزنید.
✅سینی شیرینی رو قبل از قرار دادن داخل فر بیست دقیقه داخل یخچال بزارید
دمای فر برقی : ۱۶۰ درجه حرارت پایین
دمای فر گازی : ۱۷۰ درجه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_عید
طعم شکلاتی، بافت نرم و ماندگاری طولانی از ویژگیهای این شیرینی های خوشمزه ست که برای عید میتونید درستش کنید
البته اسم اصلیش کوکی کرینکله و اگه برای کافی شاپ سفارش میزنید یه گزینه ی عالیه👌🏻
#شیرینی_ترکدار
آرد ۱ لیوان
پودرکاکائو ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودرقند ۲/۳ لیوان یا نصف لیوان شکر دانه ریز
روغن مایع ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم کره همدمای محیط
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.
پودرقند و روغن رو ۲-۳ دقیقه خم بزنید تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه و یک دقیقه هم بزنید. در آخر مواد خشک رو که قبلا الک کردید بریزید و با دور کند مخلوط کنید، خمیر سفت و چسبناکی به دست میاد.
روی خمیر رو بپوشونید و تو یخچال ۲ ساعت بهش استراحت بدید. بعد به اندازه گردو از خمیر بردارید گردش کنید و یه کوچولو سرشو تخت کنید و تو پودرقند بغلتونید. تو سینی که نیاز به چرب شدن نداره با کمی فاصله از هم بچینید و تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۱۲ دقیقه بزارید بپزه.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلورانتین_بادام
موادلازم کراست (خمیر )
۱-کره. ۷۰ گرم
(جایگزین کره فقط از کره نیوزلندی که بطور فله در لوازم قنادیها موجود است تهیه کنید. واز مارگارین استفاده نکنید )
۲-نمک ۱/۸ ق چ خوری
۳-تخم مرغ همزده. ۲۸ گرم (یک عددتخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا زرده
سفیده یکدست شود وبعد ۲۸ گرم وزن کنید )
۴-بیکینگ پودر ۱/۴ ق چایخوری
۵-پودر شکر. ۵۵گرم
۶-آرد.قنادی ۱۴۰ گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم همه سوپر مارکتها
دارند)
موادرویه
۱-شکر ۵۵گرم
۲-کره ۴۵ گرم
۳-عسل. ۴۰ گرم
۴-خامه صبحانه ۴۵ گرم
۵-پرک بادام. ۱۰۰گرم
(در صورت تمایل پرک بادام را کمی تفت بدید تا بوی خامیش گرفته شود وبعد استفاده کنید )
۶-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
دمای فر
کلا پخت این اسلایس نیم ساعت است
فررا از نیم ساعت قبل روی ۱۸۰ در چه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. ۱۰ دقیقه تا خمیر نیم پخت شود
بعد حرارت را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قراردهید. موادرویه را روی خمیر
بطور یکنواخت پخش کنید و ۲۰ دقیقه قراردهید تا کاملا بپزد واز فر سریعا
خارج کنید. اجازه دهید تا کاملا خنک شود
تغییررنگ در رویه بعداز پخت کامل نداریم فقط،از کناره ها کمی طلایی میشود
سایز قالب؛
قالب مستطیل استاندارد ۱۵×۲۵ سانتیمتر میباشد
کف قالب رو خیییییییلی کم چرب کنید و داخلش کاغذ روغنی مرغوب یا
فویل آلومنیومی (ضخيم نباشه ) بيندازيد وروش رو خييييييلی کم چرب کنید وخمیررا داخلش پهن کنید
در صورت تمایل اگر کاغذ روغنی مرغوب ندارید میتونید از فویل آلومنیومی استفاده کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی
بیسکوییت پتی بور یک بسته
شیرعسلی دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
پودر کاکائو یک ق م
پودر نارگیل یک ق غ
پودر پسته یک ق غ
بیسکوییت پتی بور را آسیاب کنید، شیر عسلی را بهش اضافه کنید و خوب بهم بزنید
حالا مواد را به چهار قسمت تقسیم کرده و بهش زعفران، پودر پسته، پودر نارگیل وپودر کاکائو بزنید و مانند کلیپ کار را انجام دهید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_مشهدی
آرد ۲۰۰گرم
کره من مخلوط جامد و صاف زدم ۱۲۰گرم
شیر ۲۵گرم
زرده ۱عدد
وانیل ۱ق چ
پودر قند ۵۰گرم
(اگه رسپی و دوبرابر کردید هپون ۱زرده کافیه)
مارمالادو شکلات و بریلو برای تزیین نیازه
ابتدا روغن و پودر قند و حدود ۵دیقه با همزن بزنید تا حجیم بشه
بعد زرده و وانیل و شیرو اضافه و حدود ۱دیقه مخلوط کنید
حالا ارد الک شده رو اضافه کنید و با سر انگشتاتون خوب خمیرو جمع کنید اگه خمیر چسبنده بود حدود ۱تا ۲قاشق ارد اضافه کنید
این خمیرو میتونید داخل یخچال استراحت بدید و یا همون لحظه با وردنه پهن و کاتر بزنید و داخل سینی فر بچینید بزارید داخل فر ۱۸۰ درجه از قبل گرمشده بمدت ۱۰تا ۱۵ دیقه
🚫بدون فر
شعله پخش کنو بزارید روی گاز با شعله کم تا گرم شه
شیرینی هارو توی تابه بچینید اگه دوطرفه اس نیاز ب دمکنی نداره و فقط واشرشو در بیارید اگه تابه معمولیه حتما دمکنی بزارید و ۱۵ دیقه زمان بدید زیرش طلایی شد کافیه شعله رو خاموش و بزارید خنک بشه
شیرینی ها که خنک شد مابینش مارمالاد بزنید و جفت کنید و در اخر با شکلات یا نارگیل و پسته تزیین کنید و وسط حفره رو با بریلو پرکنید
🚫حتما ۱شب استراحت بدید بعد سرو کنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گاناش_توت_فرنگی 🍓
دیلی کوکی های مهربون این صورتیه خوشمزهرو از دست ندید که بینظیره
کیک اسفنجی پایه هم آموزشش توی کانال هست
بریم سراغ رسپی:
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
شکر ۳۵ گرم
شکلات سفید ۴۹۰ گرم
کره ۵۰ گرم هم دمای محیط
تمام مراحل در فیلم توضیح داده شده
.از توت فرنگی تازه هم میشه استفاده کرد
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆