فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلمپه_پسته
آرد سفید : ۳۰۰ گرم
روغن نیمه جامد : ۱۰۰ گرم
پسته پودر شده : ۵۰ گرم
شیر حدوداً : ۱ لیوان
رنگ سبز خوراکی : ۲-۳ قطره
خرما : ۲۵۰ گرم
پودر پسته : به میزان دلخواه
پودر دارچین
میخک
هل
ابتدا ارد و پودر پسته و روغن نیمه جامد را باهم مخلوط کنید وشیر را کم کم اضافه کنید
تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
داخل نایلون در دمای محیط بیست دقیقه استراحت میدیم
و بعد مانند کلیپ بهش شکل می دیم و از گلوله های خرما وسطش قرار میدیم
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#بیسکوییت_گردویی
آموزش بیسکوییت گردویی سه سوته بدون نیاز ب فر
با مواد در دسترس و بدون نیاز به ابزار خاص هم میشه بهترین شیرینی ها رو پخت این بیسکوییت خودشه
مواد لازم بیسکوییت گردویی
کره 100گرم یک قالب
پودر قند 90گرم (3چهارم پیمانه)
پودر هل ۱ق چ
تخم مرغ 1عدد
آرد 250گرم (2پیمانه)
بکینگ پودر نصف ق چ
گردو خردشده نصف پیمانه
در ابتدا کره و پودر قند رو حدودا ۴-۵ دقیقه بزنید.
تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر و در آخر پودر گردو رو اضافه و با نوک انگشت خمیر رو جمع میکنیم
خمیر رو داخل نایلون و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم
بعد اونو به ضخامت چهار سانت بصورت یکسان پهن کنید
کاتر دلخواه بزنید و بچینید داخل تابه روی شعله پخش کن از قبل گرم شده
10دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره
دمای پخت فر گازی ۱۷۰
و فر برقی۱۵۰
به مدت ۱۰ دقیقه
بیش از حد حرارت نبینه چون خود شیرینی تردِ حرارت زیاد باعث سفت شدن اون میشه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی_شکلاتی
۳۷۵ گرم آرد نخودچی
۳۷۵ گرم آرد سفید
۴۵۰ گرم خاک قند
۳۷۵ گرم روغن صاف ۵۰
زعفران دل خواه
وانیل نصف قاشق چایخوری
هل نصف قاشق چایخوری
رسپی کارگاهی 👇
۱کیلو نیم آرد
۱کیلو نیم آرد نخودچی
۱کیلو ۸۰۰ گرم خاک قند
۱کیلو نیم روغن صاف ۵۰
زعفران یا رنگ زرد دلخواه
رسپی شکلات بنماری
100 گرم شکلات تخته ای برند ما
10 گرم روغن مایع
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_تر
نکات خمیر هزارلا:
برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین
خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنید و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه
دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه
یه بسته خمیر هزارلا
شیر:یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر
آرد:۱ق،غ
شکر:یک سوم لیوان
کره:۱ق،چ
وانیل:نصف ق،چ
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی_پسته_کنجد
موادلازم
۱_آرد نخودچی الک شده ۸۰ گرم (من از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم شما میتونید از آرد نخودچی ساده استفاده کنید ).
۲_روغن جامد اصیل یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (البته از هر روغن جامدی میتوانید استفاده کنید به شرطی که کاملا جامد باشد ونیمه جامد نباشد ، روغن نیمه جامد خمیررو شل میکند . (من از روغن جامد اصیل استفاده کردم )
👈👈روغن جامد اصیل یا هر برند دیگری رو حتما به روش بن ماری ذوب کنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود سپس ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید تا کاملا جامد شود و بعد وزن کنید وبه دمای محیط،برسانید و استفاده کنید .
۳_پودر پسته یا پودر گردو و پودر بادام زمینی ........ ۱۰۰ گرم (فقط مراقب باشید در هنگام پودر کردن به روغن نیفتند )
۴_کنجد تفت داده شده (بوداده شده) ۳۰ گرم
۵_پودر هل یک قاشق چایخوری سرپر
۶_پودر قند الک شده ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇👇👇
فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
👈👈بعداز پخت کامل به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید
اجازه دهید یک یا دو ساعت در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود و خودش را بگیرد بعد میتوانید در ظرف سرو بچینید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_گردو_شکلات
مواد مورد نیاز:
* کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
* آرد دو لیوان
* پودر قند نصف لیوان
* وانیل نوک قاشق چایخوری
* زرده تخم مرغ یک عدد(سفیده برای اطراف شیرینی)
*گردو یا فندق ریز خرد شده برای اطراف شیرینی
برای روی شیرینی: شکلات بن ماری شده یا شکلات صبحانه یا ژله بریلو یا هر کرمی که دوست داشتین
طرز تهیه :
کره هم دما با محیط پودرقند وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم ممکنه برای شما یک و نیم لیوان آرد کافی باشه پس آرد رو کم کم اضافه کنین. یه خمیر نرم و لطیف به دست میاد
روی خمیر رو میپوشونیم و نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم.
از خمیر اندازه گردو برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم بعد کمی پهن میکنیم و کناره های شیرینی رو اول به سفیده تخم مرغ و بعد مغز دلخواه میزنیم و میچینیم تو سینی فر و وسط شیرینی ها رو با انگشت یا قاشق کوچیک کمی گود میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
شما نسبت به حرارت فرتون بعد ۱۵ دقیقه چک کنین.
بعد از پخت منتظر میمونیم خنک بشه بعد وسطش رو با کرم دلخواه پر میکنیم من شکلات بنماری شده استفاده کردم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نخودچی رنگارنگ😍
مواد لازم:
آرد نخودچی:۱۰۰گرم
روغن جامد:۳۰گرم
کره:۳۰گرم
شکلات:رنگای دلخواه
پودر قند:۳۰گرم(۱/۳پیمانه)
پودر هل،دارچین و زنجبیل:به مقدار لازم
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی سنتی بادامی
موادلازم:
تخم مرغ 1 عدد
روغن جامد 200 گرم
ارد 250 گرم
ارد بادام 125 گرم
پودر شکر 90 گرم
شیر 35 گرم
پودر هل نصف قاشق چ خ
درجه فر 180 مدت زمان 12 دقیقه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید😍
مواد لازم:
کره 125 گرم
40 گرم شکر پودری
تخم مرغ کامل 1 عدد
200 گرم آرد
15 گرم کاکائو
1 ق چ بیکینگ پودر
یک ق غ نشاسته ذرت
200 گرم شکلات ذوب شده
به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی یا همون #آب_دندون
آرد برنج ۴لیوان دسته دار (یک کاسه آبگوشت خوری پر)
روغن جامددو لیوان
پودر قند یک لیوان و نیم
آرد نصف لیوان
هل یک ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ۱عدد
تخم خُرفه کمی
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی گل ویژه عید
نکته:
دمای فرگازی۱۵۰از قبل گرم شده به مدت۱۵تا۲۰دقیقه بزارید
موادلازم:
کره یا مارگارین۲۰۰گرم
پودر قند۵۵گرم معادل ۱/۲لیوان
آرد ۱۹۰گرم معادل ۱لیوان و۳/۴لیوان و۱ق ع خ
نشاسته ذرت۶۵گرم معادل ۳/۴لیوان
وانیل ۱ق چ خ
زعفران دم کرده به دلخواه
مارمالاد
لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی لیتر معادل۴/۵لیوان فرانسویه
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #شیرینی ارزون و شیک و مجلسی😍😋
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خرمایی🍪
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دارچین_کارامل
🍪 @shirinipazoon 🍪
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لگیمات_خلیجی
آرد دو لیوان
ماست همزده یا خامه ای یک لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
پودر هل یه قاشق مرباخوری
مایه خمیر فوری یک ق غ
نشاسته دوقاشق غ
زعفرون دمکرده به میزان دلخواه
خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه
یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد
برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه
مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اُسکار
📌آرد ۲۷۰ گرم
📌روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم
(من جامد اصیل زدم ،شما اگه میخوای از کره استفاده کنی بهتر دوغ کره رو بگیری)
📌زرده ی تخم مرغ ۳ عدد درشت
📌پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
📌پودر هل ½ ق چ
📌وانیل کمی
📌گردو ۱۵۰ گرم خورد شده
📌سفیده تخم مرغ ۲ عدد
آرد+هل و مخلوط و الک کنید
روغن یا کره +زرده + پودر قند+وانیل و مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه .حالا مخلوط آردو هل رو توو چند مرحله اضافه کنید .(قشنگا اگه از کره استفاده میکنی شاید خمیر در انتها یکم چسبندگی داشته باشه شما بیشتر از میزان آرد اضافه نکنید بره توو یخچال درست میشه)
۱ ساعت استراحت بدید توو یخچال
حالا از خمیر گلوله درست کنید
من ده گرمی اندازه کردم
اول توی سفیده بعدم توو گردو یا مغز دلخواه بزنید
توو فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ برقی به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بپزید .
دلبرا به اندازه ی خمیر توو دست من توجه کنید
بیش از حد گلوله بزرگ درست نکنید
چون تایم پخت تغییر میکنه .
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆