eitaa logo
شیرینی پزون
4هزار دنبال‌کننده
956 عکس
7.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد سفید : ۳۰۰ گرم روغن نیمه جامد : ۱۰۰ گرم پسته پودر شده : ۵۰ گرم شیر حدوداً : ۱ لیوان رنگ سبز خوراکی : ۲-۳ قطره خرما : ۲۵۰ گرم پودر پسته : به میزان دلخواه پودر دارچین میخک هل ابتدا ارد و پودر پسته و روغن نیمه جامد را باهم مخلوط کنید وشیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد داخل نایلون در دمای محیط بیست دقیقه استراحت می‌دیم و بعد مانند کلیپ بهش شکل می دیم و از گلوله های خرما وسطش قرار میدیم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه میزاریم بپزه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#بیسکوییت_گردویی آموزش بیسکوییت گردویی سه سوته بدون نیاز ب فر با مواد در دسترس و بدون نیاز به ابزار خاص هم میشه بهترین شیرینی ها رو پخت این بیسکوییت خودشه مواد لازم بیسکوییت گردویی کره 100گرم یک قالب پودر قند 90گرم (3چهارم پیمانه) پودر هل ۱ق چ تخم مرغ 1عدد آرد 250گرم (2پیمانه) بکینگ پودر نصف ق چ گردو خردشده نصف پیمانه در ابتدا کره و پودر قند رو حدودا ۴-۵ دقیقه بزنید. تخم مرغ و پودر هل رو اضافه میکنیم و یک دقیقه بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر و در آخر پودر گردو رو اضافه و با نوک انگشت خمیر رو جمع میکنیم خمیر رو داخل نایلون و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد اونو به ضخامت چهار سانت بصورت یکسان پهن کنید کاتر دلخواه بزنید و بچینید داخل تابه روی شعله پخش کن از قبل گرم شده 10دقیقه زمان بدید تا زیر شیرینی ها کمی رنگ بگیره دمای پخت فر گازی ۱۷۰ و فر برقی۱۵۰ به مدت ۱۰ دقیقه بیش از حد حرارت نبینه چون خود شیرینی تردِ حرارت زیاد باعث سفت شدن اون میشه #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد لازم: مواد لازم برای کیک: کره پاستوریزه۲۵۰ گرم پودر قند۲۰۰ گرم تخم مرغ۵ عدد آرد سفید۲۳۰ گرم بکینگ پودر۱/۲ ق چ شیر۵۰ گرم کرم لوتوس۸۰ گرم بیسکوییت لوتوس۲۵ گرم پودر وانیل۱ ق چ مواد لازم برای باترکریم: کره پاستوریزه ۲۵۰ گرم شیر عسلی۲۰۰ گرم کره لوتوس۱/۴ پیمانه بیسکوییت لوتوس ۱عدد 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۷۵ گرم آرد نخودچی ۳۷۵ گرم آرد سفید ۴۵۰ گرم خاک قند ۳۷۵ گرم روغن صاف ۵۰ زعفران دل خواه وانیل نصف قاشق چایخوری هل نصف قاشق چایخوری رسپی کارگاهی 👇 ۱کیلو نیم آرد ۱کیلو نیم آرد نخودچی ۱کیلو ۸۰۰ گرم خاک قند ۱کیلو نیم روغن صاف ۵۰ زعفران یا رنگ زرد دلخواه رسپی شکلات بنماری 100 گرم شکلات تخته ای برند ما 10 گرم روغن مایع 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
مواد برای چیز کیک شعریه هشت اسلایس بزرگ: رشته شعریه دو بسته کره صد گرم شیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه دو قاشق غذا خوری کلاب دو قاشق غذاخوری پودر هل یک قاشق مربا خوری پودر دارچین یک قاشق غذا خوری زغفرون دم کرده غلیظ دو قاشق غذا خوری مواد لازم برای لایه پنیری: پنیر خامه ایی ۳۵۰ گرم (یک بسته ) خامه صبحانه دویست گرم پودر قند سه قاشق غذا خوری شیر عسلی نصف قوطی پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری آب نصف لیوان شیر یک چهارم لیوان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات خمیر هزارلا: ‌ برای اینکه خمیر هزارلاتون خوب پف کنه یه ردیف نازک هر ۴ طرفشو ببرین ‌ خمیرو تو دمای محیط یخ زدایی نکنید و چند ساعت قبل بذارین تو یخچال بمونه تا یخش باز شه ‌ دمای مورد نیاز فر گازی:۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه فر برقی و سولاردوم:۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ‌ فرو حتما ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شه یه بسته خمیر هزارلا شیر:یک و نیم لیوان نشاسته ذرت:۱ ق،غ سرپر آرد:۱ق،غ شکر:یک سوم لیوان کره:۱ق،چ وانیل:نصف ق،چ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم ۱_آرد نخودچی الک شده ۸۰ گرم (من از آرد نخودچی دو آتیشه استفاده کردم شما میتونید از آرد نخودچی ساده استفاده کنید ). ۲_روغن جامد اصیل یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (البته از هر روغن جامدی میتوانید استفاده کنید به شرطی که کاملا جامد باشد ونیمه جامد نباشد ، روغن نیمه جامد خمیررو شل میکند . (من از روغن جامد اصیل استفاده کردم ) 👈👈روغن جامد اصیل یا هر برند دیگری رو حتما به روش بن ماری ذوب کنید واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شود سپس ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید تا کاملا جامد شود و بعد وزن کنید وبه دمای محیط،برسانید و استفاده کنید . ۳_پودر پسته یا پودر گردو و پودر بادام زمینی ........ ۱۰۰ گرم (فقط مراقب باشید در هنگام پودر کردن به روغن نیفتند ) ۴_کنجد تفت داده شده (بوداده شده) ۳۰ گرم ۵_پودر هل یک قاشق چایخوری سرپر ۶_پودر قند الک شده ۵۰ گرم دمای فر 👇👇👇👇 فررا از نیم ساعت قبل روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت تقریبی ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 👈👈بعداز پخت کامل به هیچ عنوان نباید بهش دست بزنید اجازه دهید یک یا دو ساعت در دمای محیط بماند و کاملا خنک شود و خودش را بگیرد بعد میتوانید در ظرف سرو بچینید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_گردو_شکلات مواد مورد نیاز: * کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم * آرد دو لیوان * پودر قند نصف لیوان * وانیل نوک قاشق چایخوری * زرده تخم مرغ یک عدد(سفیده برای اطراف شیرینی) *گردو یا فندق ریز خرد شده برای اطراف شیرینی برای روی شیرینی: شکلات بن ماری شده یا شکلات صبحانه یا ژله بریلو یا هر کرمی که دوست داشتین طرز تهیه : کره هم دما با محیط پودرقند وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و کم کم آرد رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم ممکنه برای شما یک و نیم لیوان آرد کافی باشه پس آرد رو کم کم اضافه کنین. یه خمیر نرم و لطیف به دست میاد روی خمیر رو میپوشونیم و نیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم. از خمیر اندازه گردو برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم بعد کمی پهن میکنیم و کناره های شیرینی رو اول به سفیده تخم مرغ و بعد مغز دلخواه میزنیم و میچینیم تو سینی فر و وسط شیرینی ها رو با انگشت یا قاشق کوچیک کمی گود میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شما نسبت به حرارت فرتون بعد ۱۵ دقیقه چک کنین. بعد از پخت منتظر میمونیم خنک بشه بعد وسطش رو با کرم دلخواه پر میکنیم من شکلات بنماری شده استفاده کردم #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رنگارنگ😍 مواد لازم: آرد نخودچی:۱۰۰گرم روغن جامد:۳۰گرم کره:۳۰گرم شکلات:رنگای دلخواه پودر قند:۳۰گرم(۱/۳پیمانه) پودر هل،دارچین و زنجبیل:به مقدار لازم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنتی بادامی موادلازم: تخم مرغ 1 عدد روغن جامد 200 گرم ارد 250 گرم ارد بادام 125 گرم پودر شکر 90 گرم شیر 35 گرم پودر هل نصف قاشق چ خ درجه فر 180 مدت زمان 12 دقیقه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 مواد لازم: کره 125 گرم 40 گرم شکر پودری تخم مرغ کامل 1 عدد 200 گرم آرد 15 گرم کاکائو 1 ق چ بیکینگ پودر یک ق غ نشاسته ذرت 200 گرم شکلات ذوب شده به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی یا همون آرد برنج ۴لیوان دسته دار (یک کاسه آبگوشت خوری پر) روغن جامددو لیوان پودر قند یک لیوان و نیم آرد نصف لیوان هل یک ق غ وانیل کمی تخم مرغ ۱عدد تخم خُرفه کمی 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل ویژه عید نکته: دمای فرگازی۱۵۰از قبل گرم شده به مدت۱۵تا۲۰دقیقه بزارید موادلازم: کره یا مارگارین۲۰۰گرم پودر قند۵۵گرم معادل ۱/۲لیوان آرد ۱۹۰گرم معادل ۱لیوان و۳/۴لیوان و۱ق ع خ نشاسته ذرت۶۵گرم معادل ۳/۴لیوان وانیل ۱ق چ خ زعفران دم کرده به دلخواه مارمالاد لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی لیتر معادل۴/۵لیوان فرانسویه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد دو لیوان ماست همزده یا خامه ای یک لیوان گلاب سه چهارم لیوان روغن یک چهارم لیوان پودر هل یه قاشق مرباخوری مایه خمیر فوری یک ق غ نشاسته دوقاشق غ زعفرون دمکرده به میزان دلخواه خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آرد ۲۷۰ گرم 📌روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم (من جامد اصیل زدم ،شما اگه میخوای از کره استفاده کنی بهتر دوغ کره رو بگیری) 📌زرده ی تخم مرغ ۳ عدد درشت 📌پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم 📌پودر هل ½ ق چ 📌وانیل کمی 📌گردو ۱۵۰ گرم خورد شده 📌سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد+هل و مخلوط و الک کنید روغن یا کره +زرده + پودر قند+وانیل و مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه .حالا مخلوط آردو هل رو توو چند مرحله اضافه کنید .(قشنگا اگه از کره استفاده میکنی شاید خمیر در انتها یکم چسبندگی داشته باشه شما بیشتر از میزان آرد اضافه نکنید بره توو یخچال درست میشه) ۱ ساعت استراحت بدید توو یخچال حالا از خمیر گلوله درست کنید من ده گرمی اندازه کردم اول توی سفیده بعدم توو گردو یا مغز دلخواه بزنید توو فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ برقی به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بپزید . دلبرا به اندازه ی خمیر توو دست من توجه کنید بیش از حد گلوله بزرگ درست نکنید چون تایم پخت تغییر میکنه . ‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید یک شیرینی،هم با فر، هم بدون فر😋🍪 طرز تهیه : آرد و شیر خشک قنادی رو الک کنید ، کره به دمای محیط رسیده + زرده تخم مرغ + پودر شکر + وانیل رو بهش اضافه کنید و یکم با نوک انگشتاتون ورز بدین تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.خمیرو بین دو تا نایلون به قطر چند میل باز کنید و با کاتر گرد یا مستطیل کاتر بزنید ، روی کاغذ روغنی یا سینی فرتون بزارین .. واسه هواپز دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه واسه فر دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه این شیرینی رو توی ماهی تابه هم میشه درست کرد ، به اینصورت ک کف ماهی تابه کاغذ روغنی بزارین ، شیرینی هارو بچینین روش ، با شعله ملایم و روی شعله پخش کن و با دم کنی به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزیدشون (وسطاش حتما چک کنین ) واسه رویه شیرینی ؛ کره آب شده + شیرعسلی و مغزهایی ک دارین رو با هم مخلوط کنید و با قاشق کوچیک روی شیرینی ها بزارین و مجدد به مدت ۳ دقیقه دمای ۱۷۰ درجه داخل فر یا هواپز بزارین. #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید شيرينى گردو كاراملى🍪 مواد لازم : آرد ٢٥٠ گرم_كره ١٥٠ گرم شكر قهوه اى ١٠٠ گرم_زرده تخم مرغ ٢ عدد پودر گردو ٥٠ گرم وانيل ١ بسته شكرى دكتر اتكر يا ١/٢ ق چ وانيل ايرانى طرز تهیه : كره و شكر رو با دور تند همزن ميزنيم تا كرمى رنگ بشه بعد زرده و وانيل رو اضافه و اخر سر پودر گردو ٢/٣ آرد رو اضافه و با دور كند همزن دو سه دور ميزنيم باقى آرد رو كم كم اضافه و خمير رو جمع ميكنيم و يك ساعت داخل يخچال استراحت ميديم.بقيه مطابق ويديو…. شكر قهوه اى اگه سفت باشه و يا درشت دانه بهتره اول اسياب كنينخمير رو حتما ١ ساعت داخل يخچال استراحت بديد اندازه كاتر : قطر ٥/٥ سانت و ٢/٥ سانت فر برقى ١٥٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه فر گازى ١٦٥ درجه به مدت ١٥_٢٠ دقيقه #آشپزی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆