eitaa logo
شیرینی پزون
4.2هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
8.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم(1 لیوان)،کره یا روغن جامد: ۹۰ گرم، پودر قند : 75 گرم(نصف لیوان)، هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری، شکلات های طعم دار هر رنگ : ۱۰۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون فر 🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد نخود دولیوان پر(۲۵۰ گرم) پودرقند ۳/۴ لیوان(۱۲۵ گرم) روغن نیمه جامد یا صاف قنادی ۳/۴لیوان(۱۲۵ گرم) پودر هل ۱ق م آرد سفید قنادی ۳ق غ ۳قاشق از آرد نخودچی کم کنید و ۳قاشق آرد سفید اضافه کنیدالک کنید و پودر قند را الک کنیدبهش اضافه کنید پودر هل را اضافه کنید و روغن را به روش بن ماری آب کنید تاکمی گرم شه ولی داغ نشه شروع کنیدبهه مخلوط کردن ورز دادن تازمانی که خمیر جمع شه.این خمیرزمانی جمع می‌شه که وقتی داخل دست فشرده کنید ترک برنداره این خمیر نیاز به استراحت نداردولی برای اینکه بهترقالب بخوردبهتره که ۱۰ دقیقه داخل یخچال بذارید خمیر را به قطر ۱سانت بازکنید قالب بزنید پخت روی گاز شعله پخش کن را روی گاز بگذارید تا کمی گرم شودبعد شعله را کم کنیدتابه را روی حرارت بگذاریدبه مدت بیست دقیقه زمانی که زیرشیرینی ها طلایی شد کافیه تا زمانی که شیرینی هاسرد نشه به هیج عنوان بهش دست نزنید که نرم میشه پخت در فر فر رو از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنیدروی دمای ۱۷۰ درجه بگذارید شیرینی ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فربگذاریداگر دراین مدت زیرشیرینی طلایی شد پخت کامله.به شیرینی ها تا سرد شدن دست نزنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پادرازی 💟ترفندهای و اینجاست 👇 با ما حرفه ای شو 👩‍🍳 @tarfandbano *┄┅═✧❁🥘❁✧═┅┄* 
لینک آشپزیمون👇👇🥳🤗 https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 به جمع ۲۰۰۰ نفری از هنرمند و بپیوندید🤗🥳🧑‍🍳 هرچی سوال آشپزی داری رو میتونی توی این گروه مطرح کنی😊