eitaa logo
شیرینی پزون
4هزار دنبال‌کننده
953 عکس
7.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_آلمانی 🍪 @shirinipazoon 🍪 آرد سه لیوان و نیم عسل چهارقاشق غ خ بکینگ پودر یک قاشق چایخوری تخم مرغ فقط زرده دو عدد پودر قند یک لیوان روغن صاف قنادی یک لیوان #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_خانگی 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#اسلایس_یخچالی 🍪 @shirinipazoon 🍪 شیرینی خوشمزه بدون فر 👌 با مواد ساده این #دسرهای خوشمزه را راحت درست کنید 😍💯 #شیرینی #شیرینی_عید #شیرینی_خانگی #شیرینی_یخچال 👈 شیرینی پزون 👉 #کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 پرکاربرد برای انواع شیرینی مربایی و ... آموزش بریلو خانگی مربوط به پست کیک مرمری👆👆بریلو سفید بهش رنگ اضافه نکنید😐❌❗️❗️❗️❗️❗️ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 فر نداری کیک و شیرینی درست کنی؟ 🥺 خب اینکه غصه نداره😍 دست_ساز درست کن خودت😍😍👍 این آموزش کاربردی را از دست ندید تو این آموزش یاد میگیرید چطور با فر دست سازتون هر کیک و شیرینی که دوس داشتید بپزید. حتی پیتزا 😁و نون خامه ایی و ...👍😃 به نکاتی که تو فیلم گفتم خیلی دقت کنید. دوستون دارم😘 😍😍🌹🌹🌹______ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
51.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه خمیر ۵ مدل یا درست کنید🤪 🍪 @shirinipazoon 🍪 این شیرینی های خوشمزه توی مهمونی ها و تولدحسابی میچسبه نوش جان🤤 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان آب پرتغال ۱۵۰ گرم یا ۲/۳ لیوان روغن مایع ۸۰ گرم یا نصف لیوان آرد ۲۰۰ گرم یا یک و نیم لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نوک ق م منظور از لیوان یعنی همان لیوان فرانسوی که هم اندازه پیمانه شیرینی پزی است منظور از ۲/۳ لیوان یعنی یک لیوان را ۳قسمت کنیم و‌دو‌قسمت را پر کنیم دما فر ۱۸۰ مدت ۲۰ دقیقه است قالب پای سیب و کپسول آن را اسلاید آخر کامل نشون دادم که راحت تهیه کنید این مقدار حدودا ده تا دونه کیک داد درست کنید که فوق العاده خوشمزه است برای بچه ها عالیه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم : پتی بور ۱ بسته پودر کاکائو ۲ ق غ پودر قند ۲ ق غ شیر نصف پ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ یک عدد شکر نصف لیوان روغن یک سوم لیوان آرد حدودا۵لیوان خمیرمایه یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری اب ولرم یک لیوان ماست یک لیوان زردچوبه یک قاشق مرباخوری همه موادروباهم مخلوط کرده تایک خمیرنرم ولطیف بدست بیاد خمیررویکساعت استراحت میدیم وبعدبه چونهای مساوی تقسیم میکنیم وهرچونه روروی آبکش فشارمیدیم تاطرح بیفته وداخل روغن داغ سرخ میکنیم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 شکر ۱ پیمانه آب ۱ لیوان گلاب ۴ قاشق غذا خوری زعفران ۴ قاشق غذا خوری پسته ‌ و پودر نارگیل خمیر هزار لا کاپو ۲ عدد کره ۱۰ گرم برای پخت شیرینی زبان، فر رو‌از قبل گرم کنید و بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنین برای پخت این شیرینی همونطوری که توی ویدیو توضیح دادم اول دما رو از پایین بدین و ۱۰ دقیقه هم شعله بالا یا گریل رو روشن کنین 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
﷽‌ زندگی کوتاهه، شیرینش کن ..... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇 @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
با طعم 🍪 @shirinipazoon 🍪 پنجاه گرم كره نرم را با يك چهارم پيمانه روغن مايع و يك چهارم پيمانه پودر قند در ظرفي ريخته و خوب هم ميزنيم ،نصف ق چ وانيل و يكعدد تخم مرغ كوچك را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ،سه ق غ سر پر پودر هات چاكلت را با يك ق چ بكينگ پودر به مواد مون اضافه و باز هم ميزنيم ،حالا نوبته ارد هستش ،كم كم ارد روي موادمون الك ميكنيم تا خمير بدست نچسبه !(حدود دو پيمونه ارد دم دست بزاريد )خمير رو تو دست شكل داده و تو سيني فر چيده تو حرارت ١٧٠ حدود پانزده دقيقه ميپزيم ،بعد از حدود دو سه دقيقه روي شيريني اروم اروم شهد خنك ميريزيم ،و منتظر ميمونيم تا شهد جذب شيريني بشه ! (رسپي شهد :كمي بيشتر از نصف ليوان اب ،نصف ليوان شكر رو ميجوشونيم و در پايان كمي ابليموي تازه اضافه ميكنيم ) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: خرما 40عدد بیسکویت پتی بور 2بسته کره150گرم شکلات تلخ مقداری مغز دلخواه برای تزیین روش تهیه: هسته خرما را درآورده و خرما را روی حرارت یادر ماکرو گرم کرده وبا کره آب شده ورز میدهیم .بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم .در حالی که گرم هست مخلوط را در ظرف مستطیل شکل پهن میکنیم و به شکل لوزی برش میزنیم.شکلات آب شده را روی آن میریزیم وروی برشها را با مغز دلخواه تزیین میکنیم.یک ساعت در یخچال بماند ،بعد برشها را جدا کرده و در ظرف میچینیم.حتما قبل از اینکه داخل یخچال برود برش میزنیم ،وقتی داخل یخچال میرود سفت شده و برش زدن آن سخت است .این شیرینی در ظرف دردار داخل یخچال نگهداری شود. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: -200 گرم شکر- 50 گرم شکر قهوه ای - پوست 2 عدد لیمو بزرگ - 2 برابر زرده تخم مرغ (دمای اتاق) - 2 برابر تخم مرغ (اتاق) دما) -225 گرم کره بدون نمک (ذوب شده و سرد شده) -آب 2 عدد لیموترش بزرگ -260 گرم آرد ساده -1/2 قاشق چایخوری نمک -1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر برای مایه کیک: -200 گرم پودر قند -2-3 قاشق غذاخوری آبلیمو - پوست یک لیمو (اختیاری) روش: -فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. -در یک کاسه بزرگ شکر را اضافه کنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
🍪 @shirinipazoon 🍪 _هویج نیم کیلو پختہ و میکس شده _آب پرتقال ترجیحا طبیعے نصف لیوان _آرد قنادے 3 ق غ _نشاستہ ذرت 1 ق غ _شکر نصف پیمانہ _بیسکویت پتے بور یا هر بیسکویتے کہ دوسدارین _آب نصف لیوان _رنده پوست پرتقال 1 ق چ آب، آرد، نشاستہ ذرت، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال باهم مخلوط کرده و سپس پوره هویج اضافہ کرده و روی حرارت بزارید و حسابے مخلوط و هم زده و تا غلیظ شود مثل فرنے بعد تو هر قالبے کہ دوسدارین اول سلفون بکشبد بعد مواد فرنے و داغ بریزید و یک ردیف بیسکویت و دوباره فرنی و بیسکویت تا موادتون تموم شه فقط لایه اخر باید فرنی باشه.بعد بزارین یخچال چهار پنج ساعت بعدشم برگردونید به ارومی و روشو تزئین کنید خیلے خیلے خوشمزس مزش مثل شیرینے تر پرتقالے میمونه واسہ خامہ ام خدمتون عرض کنم کہ خامه شیرین شده کالہ استفاده کردم واقعا ازش راضے ام فوق العادست. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ : ۳ عدد وانیل : نوک قاشق چای خوری شکر : یک لیوان روغن مایع : نصف لیوان ماست کم چرب : دو سوم لیوان آرد گندم یا شیرینی پزی : یک و نیم لیوان بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری پودر کاکائو : نصف لیوان پودر کاکائو و روغن برای چرب کردن قالب : به مقدار لازم سایز قالب : ۲۰ مواد لازم 🥣 : خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای : ۲۰۰ گرم ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه شکلات رو ب روش بن‌ماری ذوب کرده و نصف یا یک سوم از قالب سیلیکونی رو پر می‌کنیم. ب مدت پانزده الی بیست دقیقه داخل یخچال می‌گذاریم تا ببنده. توی این فاصله یک لیوان آرد نخودچی رو الک کرده و روی حرارت ملایم‌ به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم ب صورت مرتب تفت میدیم. یک بار دیگه الک ‌کرده و بهش کره رو اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت میدیم. اگر گلوله گلوله شد چند ق روغن مایع و یا مقدار کمی کره دیگه اضافه میکنیم. شعله رو خاموش کرده و رنگ خوراکی سبز رو اضافه می‌کنیم و اجازه میدیم‌کمی از داغی بیفته ولی سرد نشه. قالب رو پر کرده و ب مدت چند ساعت میذاریم داخل یخچال تا ببنده... 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 خوشمزه ترین و با ماندگاری بالا و کمترین هزینه تو ۲۰دیقه به راحتی درست کنید😍 مواد لازم: کره هم دمای محیط : ۱۲۰گرم آرد قنادی : ۱و‌نیم پیمانه(۲۰۰گرم) زرده تخم مرغ:۲عدد پودر قند:نصف پیمانه (۶۰گرم) بکینگ پودر:۱ق م سر صاف پودر هل:۱ق چ وانیل:نصف ق چ کره و پودر قند و با همزن می زنیم حجیم و کرم رنگ بشه بعد زرده ها و پودر هل و وانیل و‌ مخلوط میکنیم حالا بکینگ پودر و آرد الک شده رو‌کم کم اضافه میکنیم و خمیر و با انگشت ها جمع میکنیم (خمیر نیازی به ورز دادن و استراحت نداره) برای خمیر گیری آردو به یکباره اضافه نکنید چون بستگی ب جنس آرد ممکنه آرد کمتر تر بخواد از خمیر اندازه های حدود ده گرمی برمیداریم و شکل میدیم و داخل کنجد میغلطوتیم‌ و داخل تابه که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله از هم میزاریم و روی شعله پخش کن داغ میزاریم واشر تابه رژیمی برمیداریم اکر تابه معمولی بود دم کنی بزارید بمدت ۱۵الی ۲۰دیقه میپره،وقتی ‌پخت نیازی ب پخت اضافی نداره خشک میشه ، تا شیرینی ها داغ و نرم هستن بهشون دست نزنید 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیری 🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: 1 لیتر شیر 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد نصف ق چ وانیل 3 قاشق غذاخوری نارگیل برای غلتاندن: 1 لیوان پودر نارگیل طرز تهیه: 💫شکر ، آرد و شیر را داخل قابلمه بریزیم و آن را روی حرارت میذاریم. چند دقیقه روی اجاق گاز نگه داریم تا جوش بیاید و اجاق گاز را خاموش کنید. 💫وانیل و نارگیل را به مخلوطی که از اجاق گاز برداشته ایم اضافه کنیم و دوباره خوب مخلوط کنیم ، به این ترتیب پودینگ ما آماده است. 💫از طرف دیگر ،سریع ، لیوان های خود را با آب سرد خیس کرده و پودینگ را اضافه کنیم. (بیایید از صاف بودن لیوان اطمینان حاصل کنیم ، در غیر این صورت ممکن است پودینگ از آن خارج نشود.) 💫بگذارید حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت کند ، اجازه دهید هوا از کنار لیوان خارج شود ، آن را داخل نارگیل ریخته و در اندازه های دلخواه برش زده و شکل دهید.‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نارگیلی 🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم برای شربت نصف لیوان شکر نصف لیوان آب یک ق غ زعفران دم کرده مواد لازم برای کیک: آرد قنادی: دو لیوان شکر: نصف لیوان روغن مایع: یک دوم لیوان ماست يک دوم لیوان بکینگ پودر دو و نیم ق چ وانیل کمی تخم مرغ سه عدد مواد لازم برلی رویه نارگیلی: پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه روغن مایع: یک دوم پیمانه سفیده تخم مرغ: حدود چهار عدد پودر قند: یک و یک دوم پیمانه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم برای خمیر: 350 گرم آرد (چند منظوره) شکر 50 گرم یک ق چ نمک یک و نیم قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک فوری 1 عدد تخم مرغ بزرگ 160 گرم شیر ولرم کره (در دمای اتاق) 50 گرم 👈🏻برای فیلینگ پسته ای 150 گرم پسته ریز خرد شده پودر قند 50 گرم کره ذوب شده 70 گرم 👈🏻برای گلیز روی رول ها 100 گرم پودر قند 5 گرم گلاب 25 گرم خامه یا شیر 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆