6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کدو تنبل 🎃
از این راحت تر و ساده تر نمیشه بدون نیاز به همزن برقی و ...
مواد لازم :
پوره کدو ۱ لیوان
آرد قنادی ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن نصف لیوان
شکر ۳/۴ لیوان بستگی به میزان شیرینی کدو داره
پودر دارچین و بکینگپودر ۱ ق چ
پودر هل نوک ق چ
کشمش(دلخواه)
پ.ن
درفر ۱۸۰درجه بمدت ۴۵دقیقه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لگیمات_خلیجی
آرد دو لیوان
ماست همزده یا خامه ای یک لیوان
گلاب سه چهارم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
پودر هل یه قاشق مرباخوری
مایه خمیر فوری یک ق غ
نشاسته دوقاشق غ
زعفرون دمکرده به میزان دلخواه
خمیر نیاید رقیق یا غلیظ باشه عین فیلم که بهتون نشون دادم باشه
یکی دوساعت استراحت بدین حجم خمیر بیشتر شه یا به اصطلاح عمل بیاد
برای اینکه لگیمات خمیر نباشه باید روغن اول داغ داغ بشه بعد شعله رو کم کنید تا حسابی مغز پخت شه
مدام با قاشق زیر و رو کنید دو طرف شیرینی بپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
32.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بیسکوییت
✍مواد لازم 🛒
کره: ۱۲۵ گرم
پودر قند:۱۲۰ گرم
روغن مایع: ۱۳۰ گرم
تخم مرغ:۱عدد
وانیل:۱/۴ ق چ
زعفران غلیظ کمی برای رنگ شیرینی
آرد: ۴۰۰ تا ۴۵۰گرم
✍نکته هاش🔅
🔻واسه من حدود ۲۰ گرم آرد اضافه موند.
🔻روی خمیر رو با نایلون بپوشونید و در یخچال نیم ساعت استراحت بدید این استراحت خیلی مهمه چون خمیر رو آماده میکنه.
♨️در فر ۱۸۰ مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه پخت کنید.
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#باقلوا فنجانی
✍مواد لازم
خمیر باقلوا :دو ورق
آجیل خرد شده :نصف لیوان
کره :۵۰ گرم
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نوک قاشق غذاخوری
برای شربت
شیر: نصف لیوان
شکر: سه چهارم لیوان
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم (تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم (حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودر کاکائو ۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
🔸کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه. مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائو اضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست، دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی #های_بای
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
15.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تارت_کدو_حلوایی
#شیرینی #شیرینی_عید
#شیرینی_خانگی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_موکا
👈با این مقدار مواداولیه وبا این سایز ۳۳تا شیرینی میدهد ☘️
👈عطر و طعم فوق العاده خوبی دارد درصورت تمایل سیو کنید تا در اولین فرصت درستش
کنید این شیرینی رو میتوانید درست کنید وبا
بسته بندی مناسب فریز کنید (در ظرف دردار
یک لایه شیرینی یک لایه کاغذ روغنی قراردهید
و…….وبعددر ظرف رو بذارید چندین دور محافظ غذا دور ظرف بپیچید تا هوا داخلش
نرود و فریز کنید ۳ تا ۴ ماه در فریزر ماندگاری
دارد )
موادلازم 👇👇
۱-شکر قهوه ای ۱۰۰گرم
(شکر قهوه ای طعم کاراملی به شیرینی میدهد وبخاطر رطوبتی که دارد
ماندگاری شیرینی رو بالا میبرد بافتش رو نرمتر میکند )
۲-آرد قنادی ۲۰۰گرم ( از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
۳-بیگینگ پودر ۱/۴ ق چ خوری
۴-روغن مایع ۳۰گرم
۵-کره ۱۲۰ گرم (ًکره رااز ۴۵ دقیقه قبل در خارج ازیخچال قراردهید تا
کاملا به دمای محیط برسدو نرم شود )
۶-تخم مرغ. یک عدد با احتساب پوست ۵۰ گرم
۷-نسگافه گلد یک ق س خوری استاندارد شیرینی پزی
۸-آبجوش یک ق س خوری
(از قبل نسکافه و آبجوش را باهم مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شود )
۹-پودر کاکائو۱۲ گرم (از پودر کاکائو هلندی فرمند استفاده کردم )
۱۰-شکلات چیپسی مقاوم به حرارت ۵۰ گرم
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید طبقه وسط. حدودا ۱۲ تا ۱۵
دقیقه (لطفا از بیش از حد قراردادن شیرینی در فر جدا خودداری کنید. چون رطوبتش رو از دست میدهد وشیرینی بعداز پخت خشک میشود )
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بادامی
مواد لازم :
به میزان مساوی پودر قند و پودر بادام
من ۱ونیم لیوان پودر بادام: ۱۶۵ گرم
و ۱ لیوان پر پودر قند زدم: ۱۶۵ گرم
گلاب ۲-۳ ق
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_زنجبیلی
این شیرینی بافت بسیار خوبی داره وهمچنین عطروطعم زنجبیل در این شیرینی بسیارخوشاینده پیشنهاد میکنم در اولین فرصت درستش کنید
موادلازم 👇👇
۱-کره ۱۲۵ گرم
(از کره شکلی استفاده کردم شما میتوانید از هر برندی مثل. دامداران ،پاک و……استفاده کنید و از ۱۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید
جایگزین ، کره نیوزلندی است که بصورت فله در لوازم قنادی ها
موجود است )
۲-آرد قنادی. ۲۵۰ گرم (از آرد نول ترخینه استفاده کردم )
(برای من ۲۵۰ گرم آرد برد ولی همیشه یادتتون باشه آرد باید کم کم و به تدریج و بااحتیاط اضافه شود تا مواد حالت خمیری و انسجام
را بگیرد و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
که بدست نچسبد )
۳-تخم مرغ یک عدد با احتساب پوست ۶۰گرم
۴-وانیل ۱/۸ ق چ خوری
۵-پودر قند یا پودر شکر ۱۵۰ گرم
۶-نشاسته ذرت. ۲۵ گرم
۷-زنجبیل یک ق م خوری. (ًاز پودر زنجبیل مرغوب و با کیفیت استفاده کنید
تا طعمش عالی،بشه )
موادلازم برای رومال 👇👇
زرده یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
نمک ۱/۸ ق چ خوری
همه موادرا باهم مخلوط کنید ورومال کنید
کنجد مقداری
دمای فر 👇👇
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید
طبقه وسط. به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه(لطفا از بیش از حد قراردادن
شیرینی در فر جدا خودداری کنید )
👈درزمان کاتر زدن خمیر باید خنک و یخچالی باشد
👈درزمان کاترزدن مرتب کاتررا به آرد آغشته کنید آرد اضافی را بگیرید
و کاتر بزنید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
#شیرینی_عید
موادلازم :
آرد : ۱/۵ پیمانه
کره مارگارین : ۱۱۰ گرم
پودر قند : ۵۰ گرم ( تقریبا ۱/۲ پیمانه )
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
پودر هل : ۱ قچ
بکینگ پودر : ۱/۲ قچ
نمک : ۱ پنس
زعفران دم شده : ۱ قغ
.
کره هم دمای محیط رو با پودر قند یا پودر شکر با همزن دستی هم بزنید تا سبک و روشن بشه . یدونه زرده تخم مرغ که رگهی سفیدش رو جدا کردید به همراه پودر هل ، بکنیکپودر و نمک اضافه و مخلوط کنید .
۱/۵ پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا به شکل خمیر جمع بشه و به دست نچسبه . به اندازه یه گردو از خمیر رو کف دستتون پهن کنید ، داخلش ۱ یا ۲ تا پسته بذاریدو قلقلی کنید . توپک هارو کف سینی فر یا تابه مورد نظرتون که نیازی به چرب کردن هم نداره بچینید و با چنگال روی شیرینی خط بندازید و پودر پسته بریزید .
برای مدل دوم هم تمام مراحل درست کردن خمیر رو مجدد تکرار کنید فقط قبل از اضافه کردن آرد ۱ قاشق زعفران دم شده اضافه کنید
برای پختن این شیرینی روی گاز در تابه رو دم کنی بزارید ، شعله پخش کن رو ۱۵ دقیقه داغ کنید و تابه رو روی شعله پخش کن باحرارت ملایم ۲۰ دقیقه قرار بدید.
فر رو از قبل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید داخل فر گازی با دمای ۱۷۰ درجه و داخل فر برقی با دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدید
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆
34.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدگوگه
#شیرینی_ماه_رمضان
مدگوگه یا همون خرمای سنتی عراق روخوردی؟!
مدگوگه به عراقی یعنی چیزی که کوبیده شده باشه این خرما هم سالهای قبل با هاون میکوبیدنش.
خرمای دیری رو جنوبیا میدونن چقدر خوشمزس ولی با این ترکیب صد برابر خوشمزه تر میشه
به جای دیری میتونین از خرمای زاهدی هم استفاده کنید ولی رسپی اصل دیریِ...
برای یک کیلو خرما ۲ لیوان کنجد بو داده اضافه کنین ، اگر بخواین گردو بزنید نصف لیوان از کنجد رو بردارین و به جاش گردو بزنین !
#آشپزی
👈 شیرینی پزون 👉
#کاملترین_کانال_آموزش_پخت_شیرینی_در_ایتا
👇🍪👇🍪👇🍪👇
@shirinipazoon
👆🍪👆🍪👆🍪 👆