eitaa logo
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
17.1هزار دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
39.5هزار ویدیو
233 فایل
#بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ #خوشمزه ها گوارای وجودتون😍 🎈🎂🍰🍧 کپی آموزش وفیلم های کانال ممنوع ،باذکر منبع بلا مانع است. بدون ذکر منبع حرام🔥🔥 تعرفه تبلیغات😎🤗👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613328Cabd56e4eba
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه تون زیبا و شاد 🍁🍂 💗✨آخرهفته تون زیبا 🍁✨امروز از خدا 🌷✨ برای تک تک تون 💗✨اینگونه آرزو کردم 🍁✨روزتون پراز خوبی 🌷✨لحظه هاتون پراز آرامش 💗✨نگاهتون پراز مهربانی 🍁✨دوستی هاتون پرازصداقت 🌷✨رزق و روزی تون پراز برکت و 💗✨زندگیتون پراز محبت باشه 🌷✨تقدیمتون عزیزانم ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز داریم ،بدون فر ،جز شیرینی های خشک عید هست ✅مواد لازم🖊🖊🖊 ارد سفید ۱۴۰ گرم معادل یک لیوان دسته کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم تقریبا نصف کمتر لیوان تخم مرغ ۲۵ گرم معادل نصف تخم مرغ وانیل یک چهارم ق چ به دلخواه رنگ خوراکی یا رنگ غذا مایع یا زعفران غلیظ یا یک ق م پودر کاکائو ✅این مقدار برای ۱۲ عدد رزت هست ✅اگه شکوفه بزنید ۲۵ عدد میشه ✅ابتدا کره با پودرقند ۵ دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ داخل یک ظرف کوچک بشکنید با چنگال هم بزنید نصفش به مواد اضافه کنید ،بهمرا وانیل ،وبه دلخواه رنگ غذا اضافه کنید،چند دقیقه هم بزنید ،بعد ارد الک شده اضافه کنید با لیسک هم بزنید توی قیف با ماسوره بریزید،کف تابه یا سینی فر کاغذ پوستی بزارید ،رزت یا شکوفه بزنید 🌸🌸 ✅برای داخل فر دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای فر برقی دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه برای تابه با شعله پخش کن روی حرارت ملایم ۱۵ دقیقه ✅از ماسوره 2d یا m1 استفاده کنید ✅وزن یک تخم مرغ متوسط ۶۰ گرم هست ،ما به نصفش احتیاج داریم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیدونم اسمش سوهان یا پولکی 😍این ترکیب نه سفت دندون شکنه ،نه چسبنده هست که لای دندون گیر کنه ،ترده ترده ،تو دهن اب میشه ✅مواد لازم شکر یک لیوان کنجد یک لیوان کره یک ق غ ✅شکر روی حرارت ملایم بزارید تا نسوزه پولکی تلخ نشه ✅با قاشق اصلا هم نزنید چون دیرتر ذوب میشه ،یا شکرک میزنه ✅میتونید پولکی کاکا ئو درست کنید وقتی کنجد ریختید یک ق پودر کاکائو یا قهوه بریزید بهتر تو تابه تک دسته باشه تا راحتر تکون بدین من نداشتم میتونید با طعم گل محمدی ،هل ،خلال پسته پودر نارگیل درست کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 کره ( ۲ قاشق غذا خوری ) سینه مرغ ( ۷۰۰ گرم ) نمک ( نصف قاشق چای خوری ) فلفل ( نصف قاشق چای خوری ) پونه کوهی ( نصف قاشق چای خوری ) ریحان ( نصف قاشق چای خوری ) کره ( ۲ قاشق غذا خوری ) سیر ( ۴ حبه ) آرد ( ۳ قاشق غذا خوری ) شیر ( ۲ پیمانه ) نمک ( نصف قاشق چای خوری ) پونه کوهی ( نصف قاشق چای خوری ) ریحان ( نصف قاشق چای خوری ) پنیر پارمسان ( نصف پیمانه ) جعفری خرد شده ( ۱/۴ پیمانه ) پنیر پارمسان ( ۱/۴ پیمانه ) . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم یه رسپی راحت و بدون پخت و فوق العاده خوشمزه رو ببینیم اونم با ۳ تا قلم مواد مواد لازم: جودوسر پرک درشت ۱پیمانه(۱۰قاشق غذاخوری معادل ۸۴گرم) خرما ۱۰ عدد ارده ۱/۴پیمانه (۴قاشق غذاخوری) معادل ۳۰ گرم کنجد برای تزیین۱۰ گرم ❌جودوسر پرک و یکم رو گازتفت بدید تا بوی خامیش گرفته ❌کالری هر یه عدد۶۰ تاست فوق العاده خوشمزه و راحت😍🌹 امیدوارم که دوست داشته باشید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم‌می خواھَد آرام صدایت کنم: "ﺍﻟﻠّﻬُﻤ ﯾاﺷاﻫِﺪَ کُلِّ ﻧَﺠْﻮۍ" وبگویمـ طُ خودِ خودِ آرامشی ومن بیـقرارِ بیقـرارツ ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ژله توت فرنگی یک بسته بستنی ذوب شده و کاملا به دمای محیط رسیده ۲ لیوان شیر عسلی ۱۵۰ گرم تقریبا ۱ استکان پودر شیر خشک قنادی ۱ استکان پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری که باید با کمی آب گرم بن ماری بشه آب ۱/۵ لیوان ولرم توت فرنگی ۲۰۰ گرم ژله توت فرنگی رو با آب ولرم حل کنین و بعد با توت فرنگی داخل ظرف مورد نظر قرار بدین و دو ساعت بزارین داخل یخچال. برای مواد روی ژله شیر عسلی،پودر ژلاتین،بستنی روب شده به دمای محیط رسیده و پودر شیر خشک قنادی رو داخل مخلوط کن خوب مخلوط کنین.بعد روی ژله بسته سده بریزین و دو ساعت دیگه بزارین تو یخچال.نوش جان☺️ اگر دوست داشتی لایک و کامنت بزار مهربون❤️❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم یه رسپی راحت و بدون پخت و فوق العاده خوشمزه رو ببینیم اونم با ۳ تا قلم مواد مواد لازم: جودوسر پرک درشت ۱پیمانه(۱۰قاشق غذاخوری معادل ۸۴گرم) خرما ۱۰ عدد ارده ۱/۴پیمانه (۴قاشق غذاخوری) معادل ۳۰ گرم کنجد برای تزیین۱۰ گرم ❌جودوسر پرک و یکم رو گازتفت بدید تا بوی خامیش گرفته ❌کالری هر یه عدد۶۰ تاست فوق العاده خوشمزه و راحت😍🌹 امیدوارم که دوست داشته باشید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سالاد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 شیر۲ونیم لیوان پودرکرم کارامل۱بسته نسکافه فوری ۱بسته معادل۲ق غ شکر۲ق غ پودرژلاتین۲ق غ آب سردنیم لیوان برای حل کردن ژلاتین خامه صبحانه۱۰۰گرم پودرکاکائو۱ق غ بیسکویتت پتی بور ۱۵عدد . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍑 🍹 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 1 بسته ماکارونی فرمی 2تا3 عدد سیب زمینی آبپز خرد شده 6تا7 ورق کالباس خرد شده (من گیاهی ریختم) 10 عدد خیارشور خرد شده (من نریختم) 100 گرم نخود فرنگی 2 عدد هویج متوسط آب پز وخرد شده (من از یک قوطی سبزیجات استفاده کردم) 3تا4 قاشق غذاخوری ماست سس مایونز 2تا3 قاشق غذاخوری (به میزان لازم) نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم آبلیمو تازه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری توی کلیپ ترکیب مواد مشخصه، اول سس ماکارونی رو آماده کنید. توی یک ظرف سس مایونز (کم چرب ریختم) ماست، نمک وفلفل، پودر آویشن و آبلیمو رو بریزید وهم بزنید.ابتدا سس سالاد رو روی ماکارونی که از قبل پخته وآبکشی کردیم وسیب زمینی آبپز میریزیم وخوب مخلوط میکنیم بعد مابقی مواد را اضافه کنید وهم بزنید بعد سالاد رو بزارید در یخچال تا چند ساعتی بمونه وبعد آمادس برای سرو نوش جان. ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد بامیه: 2 فنجان ارد 4 فنجان آب 2 قاشق غذاخوری شکر 4 گرم کره 4 عدد تخم مرغ نصف ق چایخوری وانیل مواد شهد شکر 2 لیوان 4 فنجان آب 1 قاشق چایخوری آب لیمو 3 دقیقه بجوشانید و خاموش کنید. 🍪🥜✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سفیده تخم مرغ را با شکر و بادام مخلوط کنید! 200 گرم بادام شکر 125 گرم 125 گرم عسل سفیده تخم مرغ 1 عدد سفیده تخم مرغ رو بزنید تا پفکی بشه شکر و عسل گلوکز یه قاشق بهش اضافه کنید و زود بادام‌رو اضافه کنید 🍪🥜✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 🍟چالش غذا🍟
💥شب ها ✨در خانه خدا 💥را بکوب! ✨و دلت را به او بسپار 💥تنها جایی است ✨که " ساعت کاری " ندارد 💥و ورود برای عموم ازاد است ⭐️شبتون گرم از نگاه خدا⭐️ ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
هدایت شده از سلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌸 🌷صبح آدینه تون بخیر🌷 💐 الهی روزتون 🌸 پر از خیر و برکت و 💐 پر از امید و شادی 🌸 دلاتون بی کینه و غم 💐 تنتون سالم 🌸 براتون روز خوبی 💐 رو از خدا میخواهم 🌸 الهی آمین ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ترد و پوک که خیلی سریع و ساده درس میشه . . «» . . بافت شیرینی ها کاملا ترد ترد ترد و پوک هست و اصلا خمیری یا خشک بیسکوییتی نیست علت ترک خردن روی شیرینی حل نشدن کامل شکر موقع همزدن هست که شما هم باید خیلی شکر رو حل نکنید تا روی شیرینی ترک بخوره . . مواد لازم: آرد ===یک و نیم پیمانه===۲۰۰گرم تخم مرغ===یک عدد شکر===۱/۳ پیمانه===۸۰گرم روغن مایع===۱/۳ پیمانه===۷۵گرم بکینگ پودر===۱ق چ وانیل ===۱/۲ ق چ . . تابه رو خیلی کم چرب کنید حدود ۱۵-۲۰ دقیقه طول میکشه تا بپزد زیر شیرینی طلایی بشه کمی کافیه . . پخت در فر: دمای ۱۷۰ حدود ۱۵-۲۰ دقیقه . حتما بذارید خنک بشن و بعد جدا کنید . . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ❗️مقدار بادام زمینی و نوع مغزیجات اختیاری هست ۷۰۰ گرم بادام زمینی برشته شده ۵ الی ۶ ق.غ عسل ۴۰۰ گرم شکلات تخته ای طرز تهیه : بادام زمینی ها رو روی حرارت پایین تفت بدین تا کمی تغییر رنگ بده و برشته شه و با غذا ساز آسیاب کنید 🌸 عسل و اضافه کرده و ورز بدین خمیر منسجمی حاصل میشه 🌸 بین دو تا کاغذ روغنی یا کاغذ روغنی و سلفون به اندازه ی قالب مورد نظرتون با وردنه به ضخامت دلخواه پهن کنید 🌸 شکلات و به روش بن ماری ذوب کنید و نصفشو روی خمیر بادام زمینی ریخته و یکساعت داخل یخچال قرار داده و تا سفت بشه 🌸 بعد یکساعت از یخچال خارج کرده و روی کاغذ روغنی برگردانده و طرف دیگه رو با کاغذ روغنی داخل قالب بذارید 🌸 و نصف مابقی شکلات و روی بادام زمینی ریخته و با شکلات شیری و خلال دندون تزیین کنید 🌸 و دوباره یکساعت داخل یخچال قرار بدین به اندازه ی دلخواه برش بزنید نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با روغن مایع و بدون تخم مرغ😍 طرز تهیه شیرینی مربایی روغن مایع نصف لیوان شیر ولرم یک سوم لیوان شکر یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر یک ق چ آرد قنادی یک و نیم لیوان نشاسته ذرت سه ق غ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره همدمای محیط۷۵گرم پودر قند۵۰گرم تخم مرغ۱عدد وانیل۱/۴ق چ آرد۱۵۰گرم بکینگ پودر۱/۴ق چ کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های ۱۲گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت ۳۰دقیقه و ۱۷۰درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید ⭕️⭕️⭕️مواد میانی تخم مرغ درشت۱عدد کره آب شده۲۵گرم آرد۳۰گرم شکر۵۰گرم وانیل کمی پودر هل۱ق چ گردو ۵۰تا۷۰گرم شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦