eitaa logo
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
17.1هزار دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
39.5هزار ویدیو
233 فایل
#بِسْــــــمِ‌اللَّهِ‌الرَّحْمَـنِ‌الرَّحِيــمِ #خوشمزه ها گوارای وجودتون😍 🎈🎂🍰🍧 کپی آموزش وفیلم های کانال ممنوع ،باذکر منبع بلا مانع است. بدون ذکر منبع حرام🔥🔥 تعرفه تبلیغات😎🤗👇 https://eitaa.com/joinchat/3202613328Cabd56e4eba
مشاهده در ایتا
دانلود
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
هدایت شده از 🍟چالش غذا🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️در این شب دل انگیز خدا 🌸برایتان یک حس قشنگ ⭐️یک شادی بی دلیل 🌸یک نفس عطر خدا ⭐️یک بغل یاد دوست 🌸و دنیا دنیا آرزوی خوب دارم ⭐️شبـ🌙ـتون ستاره بارون ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
هدایت شده از 🍟چالش غذا🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖💫تقدیم با بهترین آرزوها 🤍💫آخر هفته تون عاااالی 💖💫ان شــــاءالله 🤍💫در پنجشنبه 💖💫حـــال خــوب 🤍💫دلخوشی فراوان 💖💫رزق و برکت بسیار 🤍💫موفقیت پی درپی و 💖💫نگاه مهربان خدا 🤍💫نـصـیـبـتـون بـشـه 💖💫پنجشنبه تون زیبا 🤍💫و در پــنــاه خــدا ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
(مکزیکی) 🍲 😋 🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید. دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
_سالاد . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
🍰 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
شکلاتی برای 18 عدد کوکی شکلات تلخ 100 گرم کره 60 گرم آرد 65 گرم کاکائو 10 گرم بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کمی نمک تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم 1. شکلات و کره را در ذوب کنید ، تا دردمای اتاق خنک شود. 2. آرد الک شده ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. 3. تخم مرغ و شکر را جداگانه بزنید. مخلوطی از شکلات ذوب شده و کره را اضافه کنید ، هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را در دو مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. 4.روی ظرف خمیر با سلفون محکم کرده و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. 5. خمیر را به شکل گلوله های 20 گرمی درآورید ، روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید ، با فاصله از یکدیگر ، کمی روی کوکیها رو فشار دهید. 6. به مدت 12-14 دقیقه در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید ، کوکی ها پس از پخت نرم هستند ، پس از سرد شدن ، پوسته آن کمی سفت می شود ، وسط آن نرم می ماند. اگر مرکز نرمتری می خواهید ، 10-12 دقیقه آن را بپزید ،اگر یک مرکز متراکم تر خواستید 14دقیقه بپزید. نوش جان . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# پیتزا_ بقچه ای . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 🫔 تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲ لیوان و کمی برای ورز دادن ماست شیرین دو سوم لیوان روغن مایع ۵ ق غ بکینگ پودر ۲ق م وانیل یک چهارم ق م شکر ۱لیوان آب نصف لیوان گلاب و زعفران دم کرده و عرق هل به میزان دلخواه آبلیمو ن ق م . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای شربت بار: آب... دو لیوان شکر... چهارلیوان جوهر لیمو... نصف قاشق چایخوری گلوکز... دو قاشق چایخوری هل... دو عدد زعفران غلیظ... به مقدار لازم (اگر این مقدار مواد زیاد هست براتون نصف کنید) مواد لازم برای بامیه: آب... یک‌لیوان آرد... یک لیوان کره... سی گرم تخم مرغ... دو عدد وانیل... نصف قاشق چایخوری شربت بار... دو قاشق غذاخوری بهتره از قیف پارچه ای استفاده کنید ولی اگر نداره از دو لایه قیف پلاستیکی با ماسوره شکوفه بزرگ استفاده کنید. . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
کیک براونی(خیس) . مواد لازم : شکر یک و نیم لیوان روغن یک و نیم لیوان آرد 2 لیوان شیر یک و نیم تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو سه تا چهار قاشق غذاخوری . طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه اس . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
_سالاد . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد: دو لیوان شکر: یک لیوان تخم مرغ: دو عدد ماست یک لیوان بکینگ پودر: دو ق چ وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری . اول از همه تخم مرغ و شکرو وانیل رو باچنگال را به خوبی هم بزنید سپس آردو بکینگ پودر و را با یکدیگر مخلوط نموده و الک کنید به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. حالا ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد بشه. در این مرحله , درون ماهیتابه ای روغن به مقدار لازم بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود.اگر حرارت زیاد باشه قبل پختن سرخ میشه و داخلش خام میمونه سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید من برای تمیز در اومدن کیک هام قالب استیل رو چرب کردم داخل تابه گذاشتم تا داغ بشه بعد از مایه کیک بردارین و داخلش بریزین نباید خیلی بریزین که کیک ضخیم بشه چون ممکنه داخلش خمیر بشه حرارت باید ملایم باشه تا کیکها کامل مغز پخت بشه وقتی کیک رو داخل تابه ریختین وقتی روش حباب زد و روش سفت شد میتونید برگردونین من دستکش پارچه ای دست کردم و به آرومی قالب رو برداشتم و گذاشتم طرف دیگه سرخ بشه . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
. . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
ﺑﺎ ﺗﻮ ﺍﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﻮﺑﺴﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﺑﺎﺗﻮ ﺍﯼ ﻣﺎﻟﮏ ﺭﻭﯾﺎﯾﯽ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﻧﺸﮑﺴﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ﮔﺮﭘﺴﻨﺪﯼ ﺗﻮﺑﻪ ﺩﺍﻣﺖ ﻣﺎﺭﺍ ﺍﺯﭼﻨﯿﻦوﺩﺍﻡ ﻧﺠﺴﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ تقدیم به دوستان گل🌹 ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
هدایت شده از 🍟چالش غذا🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁✨ آدینه تون شاد 💓✨یک اقیانوس عشق 🌷✨یک دریا مهربانی 🍁✨یک آسمان آرامش 💓✨یک دنیا شور و شعف 🌷✨یک روز عـالی 🍁✨هزاران لبخنـد زیبا 💓✨را برای تک تکتون آرزومندم 🌷✨روزتون زیبا و در پناه خداوند 🍁✨تقدیمتون عزیزانم ♥️ ـــ🦋ــ ـℓσveـ ــ ــ ـ . . . . ✌️♥️ 🍁🍁 🦋⃤•[↝@LOOVE_YOU ↜]•♥️⃟💍 ❦ ════ •⊰❣⊱• ════ ❦
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
🍌 مواد لازم : زرده تخم مرغ : 1 عدد ژله موز : 1 بسته موز : 2 عدد پنیر ماسکارپونه(یا خامه ای) : 100 گرم خامه صبحانه : 100 گرم شیر : 1 لیوان نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان بیسکوییت پتی بور : نصف یک بسته وانیل : نوک قاشق چایخوری طرز تهیه : اول پودر ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و میزاریم سرد بشه حالا پودر ژلاتین را با سه چهارم لیوان اب سرد مخلوط کرده و بنماری میکنیم هم میزنیم تا رنگش شفاف بشه.قالب مورد نظر را با کمی روغن مایع چرب کرده نصف ژله رو داخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه یک عدد موز را حلقه حلقه کرده و روی ژله میچینیم و باقی ژله موز را روش میریزیم و دوباره داخل یخچال میزاریم. سپس زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم نشاسته ذرت و شیر داغ را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته میزاریم تا خنک بشه.داخل ظرفی پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه را با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست بشه به مخلوط شیر اضافه کرده و دوباره هم میزنیم ژلاتین بنماری شده را هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یکدست بشه حالا موز نگینی خورد شده را هم اضافه میکنیم قالب را از یخچال در آورده و مواد را روی ژله ی موز که بسته شده میریزیم پر نمیکنیم بعد که بست دو لایه بیسکوییت پتی بور که چهار قسمت کرده میچینیم بقیه مواد را روی بیسکوییت میریزیم بمدت 3 ساعت میزاریم تا ببنده. نکته ها : میتونید موز و بیسکوییت را با هم خورد کنید و قاطی مواد کنید و کل مواد رو داخل قالب روی ژله بریزید ولی من موز و بیسکویت راجدا ریختم.بجای خامه صبحانه میشه از خامه فرم گرفته استفاده کرد.قالبم پلاستیکی بود. . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌
ماکارونی . . . با دستپختت دلبری کن😜👆 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 🌺🍃 jOiN👇👇 @shirinisaraa @shirinisaraa به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉 🍃🌺 ‌