فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انرژی_مثبت
☕️🌱يک فنجان چای تازه دم بنوشيد
يک موسيقی خوب
برای خودتان پخش کنيد
و گذشته و آينده را بگذاريد
به حال خودشان
مهم همان صبح، همان لبخند
همان چای، همان موسيقيست
❣️❣️❣️
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#دسر #پاناکوتا_انبه https://eitaa.com/shirinisaraa/13428 ❣❣❣
#دسر
#پاناکوتا_انبه
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 3 ق غ
شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یک هشتم ق چ
انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک
در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است.
https://eitaa.com/shirinisaraa/13428
❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی چوبی ترکیب موز و بری ها 🍓🍌
برای تهیه باترمیلک 1 قاشق غذا خوری سرکه سفید را در لیوان ریخته روی آن شیر بریزید 15 دقیقه در دمای اتاق بماند پس از این زمان باتر میلک آماده است.
https://eitaa.com/shirinisaraa/-325228
❣️❣️❣️
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#بیسکوییت #شکلات_و_گردو https://eitaa.com/shirinisaraa/-325442 ❣❣❣
#بیسکوییت
#شکلات_و_گردو
سفیده تخم مرغ 4 عدد
پودر شکر 350 گرم
پودر کاکائو 75 گرم
آرد 2 ق س
پودر قهوه 1 ق چ
گردو 125 گرم خرد شده
فر را با حرارت 180 درجه گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید. سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی بزنید تا فرم بگیرد. پودر کاکائو و قهوه را با پودر شکر مخلوط کرده و به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن کامل پودر شکر با سفیده آرد را اضافه کنید و در نهایت گردوی خرد شده را با مواد مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری با فاصله 2 سانتی متر از هم روی کاغذ بریزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته شود. بیسکوییتها را بعد از 5 دقیقه از کاغذ جدا کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در داخل ظرف دردار نگهداری کنید.
https://eitaa.com/shirinisaraa/-325442
❣️❣️❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک هویج🍥
کیک هویج و دارچین فنجانی
به جای شربت افرا از عسل استفاده کنید
https://eitaa.com/shirinisaraa/13442
❣️❣️❣️
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#دسر #فروماژ_آلبالو https://eitaa.com/shirinisaraa/13448 ❣❣❣
#دسر
#فروماژ_آلبالو
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 175 گرم یا سه چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
آب آلبالو یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین 2 ق س
خامه 300 گرم
ابتدا نصف پیمانه از آب آلبالو را به روش بن ماری (روی بخار آب ) حرارت دهید تا گرم شود و پودر ژلاتین را در آن حل کنید. (خیلی داغ نشود) زرده های تخم مرغ را با هم زن بزنید حدود 10 دقیقه با دور تند تا پف کند. سپس شکر و وانیل و در صورت تمایل رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بزنید آبمیوه ای را که پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده اید را به همراه بقیه آبمیوه به زرده ها اضافه کرده و به تدریج خامه را نیز اضافه کرده و فقط کمی هم بزنید تا یک دست شود دسر را از صافی عبور داده و در قالب بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود. قالب را از قبل کمی خیس یا چرب کنید. تکه های خامه حل نشده زمانی به وجود می آید که مخلوط سرد باشد.
https://eitaa.com/shirinisaraa/13448
❣❣❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
کلیپ آموزش تمیزکردن هود👌
https://eitaa.com/shirinisaraa/13456
❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#کوکی #شکلاتی_بدون_آرد https://eitaa.com/shirinisaraa/13459 ❣❣❣
#کوکی
#شکلاتی_بدون_آرد
پودر شکر 1و1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
نمک 1 پنسه
سفیده تخم مرغ 1 تا 2 عدد هم دما با اتاق
عصاره وانیل 1 ق چ
شکلات چیپسی 1/2 پیمانه
در کاسه ای پودر شکر و پودر کاکائو و نمک را الک کرده عصاره وانیل ویک عدد سفیده تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید اگر مخلوط سفت بود سفیده دیگررا هم اضافه کنید شکلات چیپسی را اضافه کنید و با اسکوپ از مواد برداشته در سینی فر که کاغذ انداخته اید با فاصله از هم بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید صبر کنید تا کوکی ها خنک شود بعد از کاغذ جدا کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 روز در دمای اتاق قابل نگهداری است
https://eitaa.com/shirinisaraa/13459
❣️❣️❣️
#ابزار مخصوص ژله تزریقی
https://eitaa.com/shirinisaraa/13463
❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#دسرگیلاسی 🍒 https://eitaa.com/shirinisaraa/13476 ❣❣❣
#دسرگیلاسی🍒
برای مخلوط گیلاسی
گیلاس 2 پیمانه خرد شده
شکر 2 پیمانه
آب 4 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق چ
برای رویه دسر
آرد 3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 3 ق غ
شکر 2 ق غ
دارچین 1 پنسه
نمک 1 پنسه
کره آب شده5 ق غ
این دسر میوه ای رو با میوه های مختلف مثل توت فرنگی و هلو و تمشک و سیب و ... هم میتونید امتحان کنید تا وقتی گرمه با یه اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید
فر را از قبل با دمای 200 درجه روشن کنید. گیلاس و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته به مدت 4 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند آب و نشاسته ذرت را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر بپزید
برای لایه رویی آرد و شکر قهوه ای و شکر و دارچین نمک را با هم مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با دست کامل مخلوط کنید تا به صورت خرده نان در آید.
از ظرفهای مخصوص فر سرامیکی استفاده کنید مخلوط گیلاسی را در ظرفها ریخته روی آن خمیر آماده شده را بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر تا زمانی که خمیر طلایی شود قرار دهید
https://eitaa.com/shirinisaraa/13476
❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#ژله هندوانه https://eitaa.com/shirinisaraa/-327170 ❣❣❣
#ژله_هندوانه
درست کردن این ژله خیلی راحته اول با شکلات آب شده روی دیواره های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بزارید شکلات سفت بشه.و بعد ژله سبز مثل ژله سیب یا طالبی درست کنید و بزارید خوب تو هوای محیط خنک بشه بعد دو سوم لیوانها رو پر کنید و بزارید یخچال ژله ببنده تو این مدت ژله قرمز رنگ درست کنید بزارید تو محیط خنک بشه و بعد یک قاشق خامه یا بستنی داخل یک کاسه ی کوچولو بریزید و کم کم بهش ژله قرمز اضافه کنید و هم بزنید و یک لایه ی نازک روی ژله سبز بریزید بزارید یخچال ببنده و بعد ژله قرمزهای معمولی رو روی این لایه نازک بریزید و بزارید یخچال ببنده در آخر می تونید با توپکهای کوچولو از هندوانه تزیینش کنید. دیگه درد سرهای برگردوندن ژله از قالب رو هم ندارید فقط مراقب باشید . چون اینجوری لیوانها سنگین میشن و ممکنه روی سینی سر بخورن و بیوفتن
https://eitaa.com/shirinisaraa/-327170
❣❣❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم🎥
طرز تهیه مینی چیز کیک یخچالی🍓🍥🍭🍰
#بدون_فر😍
با کرم گاناش و توت فرنگی
برای کراست از مخلوط بیسکوییت پودر شده و کره آب شده استفاده کنید
https://eitaa.com/shirinisaraa/-327311
❣️❣️❣️
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#فیلم 🎥 #فالوده😋 https://eitaa.com/shirinisaraa/-328066 ❣❣❣
رسپی # فالوده
مواد لازم :
رشته فالوده : 1 بسته
شکر : 2 لیوان
آب : 4 لیوان
هل : 4 عدد
گلاب : نصف استکان
طرز تهیه :
ابتدا 2 لیوان شکر رو با 4 لیوان آب روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد و سپس گلاب و هل رو بهش اضافه میکنیم تا شربت مون درست بشه نمیخواد غلیظ بشه و حالا از روی حرارت برداشته و وقتی سرد شد هل ها رو خارج کرده و شربت رو داخل فریزر قرار بدید به مدت 12 ساعت تا یخ بزنه و بعد آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بزارید و وقتی به جوش اومد رشته فالوده رو نصف کنید و داخل آب جوش بریزید و به مدت 7 دقیقه بجوشه سپس با آب سرد آبکشی کنید و وقتی شربت مون کامل یخ زد از فریزر خارج کرده و یک قاشق از شربت و یک قاشق رشته فالوده تون رو با هم مخلوط میکنید و لایه لایه به همین ترتیب و دوباره فریزر قرار بدید تا بسته بشه و سپس آبلیمو و شربت آلبالو و یا بلو کاراسائو رو بهش اضافه کنید .
https://eitaa.com/shirinisaraa/13505
❣❣❣