هدایت شده از تبلیغات پیشروو
☣️میدونی هرچی از گوشیت پاک کردیو میتونی برگردونی؟
⛱یوهو رو دانلود کن و همه ی فایلها و عکسها و شماره ها و فیلمهایی که از رو گوشیت پاک شده رو یادبگیر برگردون✅
📲 دانلود مستقیم 👇👇16e
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
Recovery16.apk
4.13M
♦️عکسهایی که پاک کردی رو دلت براشون تنگ شده؟✨💖
🔰 #هر فایلی رو که پاک کردی یاد بگیر راحت برش گردون 😍16e
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#قرابیه ❣❣❣
#_قرابیه_ژوکر
مواد لازم📝
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم حدودا چهار قاشق غذاخوری
پودر قند یک و نیم پیمانه
رنده ی پوست لیمو
آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد چهار پیمانه ، منظور لیوان دسته دار فرانسوی
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
مواد رومال:
سفیده ی تخم مرغ ۳ عدد
گردوی خرد شده به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
ابتدا همه ی مواد به جز آرد رو داخل ظرف ریخته و خوب هم میزنیم سپس آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم ،البته آرد و بیکیینگ پودر با هم مخلوط و الک شده بود، خمیر نرم و لطیفی بدست میاد ، از خمیر گلوله هایی به اندازه ی گردو برداشته با دست گرد کرده ابتدا داخل سفیده میغلطونیم سپس داخل گردو میزنیم و تو سینی فری که کفش کاغذ روغنی انداخته بودیم با فاصله چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت حدودا بیست دقیقه میذاریم تا روش طلایی بشه البته چک کنین چون دمای فرها متفاوته ، مال من حدودا سی دقیقه طول کشید زیاد هم نمونه که خیلی خشک بشه ، سپس از فر خارج کرده میذاریم خنک که شد از سینی درآورده و سرو میکنیم..
❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#بیسکوییت #های_بای ❣❣❣
#های_بای
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
❣❣❣
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#ترافل_قهوه
شکلات شیری 250 گرم
خامه 75 میلی لیتر
قهوه دم کرده غلیظ 2 ق غ
پودر شکر ۱ ق غ
عصاره وانیل ۱/۲ ق چ
پودر نسکافه 1 ق غ
200 گرم شکلات سفید یا تلخ
پودر کاکائو به میزان لازم
خامه را روی حرارت ملایم داغ کرده قهوه و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید تا به جوش آید از روی حرارت برداشته شکلات شیری و پودر شکر و وانیل را به آن اضافه کنید (به دلخواه میتونید مقدار شکر رو کمتر یا زیادتر ویا کلا حذف کنید)و مخلوط کنید تا ذوب شود به مدت یک تا دو ساعت در یخچال گذاشته سپس به شکل دایره رول کنید و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید چیده شکلات سفید و یا قهوه ای را آب کرده ترایفل ها را با آن کاور کرده و در سینی چیده روی آن پودر کاکائو پاشیده سرو کنید
❣️❣️❣️
نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
#نوشیدنی #شربت_شاه_توت ❣❣❣
#شربت_شاه_توت
✍ مواد لازم :
🔸شاتوت 1 كیلوگرم
🔸آب 1 لیوان
🔸شكر 2 لیوان
👌 طرز تهیه :
شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید.
آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند.
شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود.
هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود.
بعد از اینكه شربت سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشك بریزید و در یخچال نگهداری كنید.
❣❣❣
#شیرینی_عسلی_مغزدار
✍ مواد لازم
🔸آرد برنج ۱ پیمانه
🔸کره ذوب شده ۵۰ گرم
🔸زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
🔸پودر هل نصف قاشق چایخوری
🔸پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
🔸عسل ۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری
🔸مغز پسته یا مغز دلخواه به تعداد شیرینی
👌دستور تهیه :
مواد خشک (آرد، پودرقند، پودرهل) را با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدهید تا خمیر یکدست و نرم شود بعد داخل پلاستیک فریزر بگذارید و مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد کمی از خمیر کف قالب بگذارید یک دانه پسته میان آن بگذارید و مجدد کمی از خمیر بگذارید.
داخل فر گرم با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی شود کفایت می کند بعد از پخت اصلا به آن دست نزنید چون نرم است و له می شود پس از خنک شدن داخل ظرف بچینید.
❣❣❣
#اسموتی_پینا_کولادا
در یک روز گرم تابستان، هیچ چیز به اندازه یک پینا کولادا (Piña colada) به خنک شدن شما کمک نمیکند. وقتی کنار استخر نشسته اید، این اسموتی فوق العاده است تا هم از کاهش آب بدنتان جلوگیری کند و هم گرما را برایتان قابل تحمل تر کند. به علاوه، ویتامین ث موجود در آناناس نیز از پوست شما محافظت میکند و چربی های مفید شیر نارگیل و الکترولیت های آب نارگیل، انرژی مورد نیاز شما برای یک روز پر تحرک و شاد را آماده میکند.
✍ مواد لازم
🔸آناناس نصف ۱ عدد
🔸شیر نارگیل نصف فنجان
🔸آب نارگیل یک فنجان
👌طرز تهیه :
نصف آناناس را خرد کرده و در فریزر بگذارید. شیر نارگیل و آب نارگیل را در مخلوط کن بریزید. سپس آناناس های یخ زده را اضافه کنید تا مایعی یکدست و غلیظ به دست آید. اگر تمایل دارید، یک قاشق غذاخوری عسل به اسموتی اضافه کنید تا کمی شیرین تر شود.
❣❣❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم 🎥
#دیزاین کیک مغزدار😍😋
❣❣❣