#_کیک_فنجونی_بدون_فر
مواد لازم
آرد 8ق غ
شیر 10ق غ
پکینگ پودر یک ق غ سر خالی
وانیل نوک ق غ
شکر 6 ق غ
روغن 6ق غ
تخم مرغ 2عدد
پودر کاکایو 2 ق غ
✍️طرز تهیه:
ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم ،شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانهارا چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم
چندتانکته:
موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه وداخلش گلوله گلوله نمیشه
برای دراوردن کیک ازفنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد باچاقو اطرافشو ازادکنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید
بعد خیلی خیلی راحت درمیاد
❣❣❣
#ژله
بعدا نوشت،طرز تهيه:
يك ليتر شير رو با ٢٥٠ گرم خامه ى صبحانه تركيب ميكنيم و كاملا هم ميزنيم كه يكدست بشه.سه تا چهار قاشق غذاخورى سرپر ژلاتين رو با نصف استكان آب روى حرارت غير مستقيم(بخار آب)قرار ميديم تا كاملا ژلاتين در آب حل بشه
محلول ژلاتين رو به تركيب شير و خامه اضافه ميكنيم و روى حرارت ملايم قرار ميديم تا مايع فقط وفقط گرم بشه
٢٥٠ گرم عسل داخل مايع دسر ميريزيم و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه.شيرينى دسر رو تست ميكنيم كه كم شيرين نباشه و از روى حرارت برميداريم
من مايع رو سه قسمت كردم
يك قسمت سفيد
به قسمت دوم رنگ خوراكى زرد و به قسمت سوم رنگ خوراكى نارنجى اضافه كردم
اول قسمت سفيد رو داخل ظرفها ريختم و سه ربع داخل يخچال گذاشتم بعد قسمت زرد و بعد قسمت نارنجى
و
براى شكلات ها:
شكلات تخته اى سفيد رو داخل يه ظرف فلزى ميزاريم و روى بخار آب قرارميديم و هم ميزنيم تا كاملا ذوب بشه بعد هم با قاشق داخل قالب دلخواهمون ميريزيم و يك ربع داخل فريزر ميزاريم ،براى رنگى شدن شكلاتها بعد از اينكه شكلات سفيد ذوب شد داخلش رنگ خوراكى پودرى ميريزم،خيلى راحت هم از قالب جدا ميشه.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
.
سلام.سلام🙋
.
این بار ,براتون تارت کیک اوردم 😊
تارت کیک آلبالو و گیلاس🍒😍😋🍒
.
مواد لازم:
کره چهل گرم
روغن مایع هشتاد گرم
پودر شکر صدگرم
تخم مرغ دو عدد
وانیل کمی
ماست دو ق غ
آرد صدوچهل گرم
ب پ یک ق چ
آلبالو و گیلاس به مقدار لازم
آرد و ب پ را الک کرده,قالب بیست و سه سانت را چرب کرده و کاغذ انداخته(البته من این بار توی قالب مستطیل درست کردم) .آلبالو و گیلاس هارو هسته میگیریم.فر را با درجه صدو هفتادو پنج گرم میکنیم.
کره و روغن وشکر را زده تا کرم رنگ شود,تخم مرغ ها را دانه دانه همراه وانیل اضافه کرده و بعد ماست را میریزیم.یکدست که شد آرد را کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.تو قالب میریزیم و آابالو و گیلاس هارو روی کیک میچینیم,به مدت سی و پنج دقیقه تو فر میزاریم(کناره های تارت و روش کمی طلایی شه
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده بادکنک آرایی#تولد🎈🎊🎉
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
🍇نکته مهمونی🍇
هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد
توي شكلات مايع فرو كنيد
توي پودر نارگيل بزنيد
پ ن ١: براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد
مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه
پ ن ٢: چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پف پفی هندونه ای😋🍉🍉
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
هدایت شده از نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
زنی که نتونه با عشوه و ناز مردش رو تشنه خودش کنه زن نیست #چغندره🤷♀
حتما بلد نیستی🤭
کاری نداره که اینجا 👇 یه سر بزن🙈
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
http://eitaa.com/joinchat/891224094Cccbd44b167
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
🔴شماهم بیا #سورپرایز داریم براتون😍
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
سلام دوستان
#شيريني_تر_برشي اوردم چه شيرينييييييي...
يعني تو دهن ميذاري آب ميشه😛😛🍰
خيلي بهتر و باكيفيت تر از بيرونيا👌🏻👌🏻
#شیرینی_تر_برشی
تخم مرغ:4عدد
شکر:1/5لیوان
روغن مایع:1لیوان
شیر:1لیوان
ارد:3لیوان
بکینگ پودر:2ق چ
وانیل:نصف ق چ .
تخم مرغ،شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدودا 5_6 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجم بگيره.روغن و شیر رو اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.همزنو میذاریم کنار. ارد و بکینگ پودر رو کم کم رو مواد الک کرد و با لیسک هم میزنیم تا ارد به خورد مواد بره،اگه بعد تموم شدن ارد دیدین هنوز گلوله ی ارد تو مواد هست با دور کند همزن یه دور هم بزنید.خب حالا موادو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.به یکیش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.من برای این مقدار مواد از قالب مربع 25*25 استفاده کردم.(کف قالب کاغذ روغنی بندازید و دیواره رو چرب نکنید)یعنی یکبار قسمت وانیلی(نصف مواد)رو ریختم گذاشتم پخت،بعد شکلاتی(نصف دیگه ی مواد)رو ریختم و گذاشتم بپزه.داخل فر 170 درجه، واسه هر قسمت حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه کافیه،باز خودتون چک کنید.بعد اجازه دادم هردو کیک کاملا خنک بشه.حدودا نیم کیلو خامه رو فرم دادم.اول قسمت وانیلی رو گذاشتم رو سینی و با اب آناناس خوب مرطوبش کردم.نصف خامه رو روش ریختم و با پالت صاف کردم و بعد تیکه ی شکلاتی رو گذاشتم و باز با ابمیوه مرطوب کردم و بقیه ی مقدار خامه رو روش ریختم و با با پالت صاف کردم.هربار پالتو بزنید تو اب جوش سریع با دستمال خشک کنید و بکشید رو خامه تا صاف بشه.قسمت های کناری کیک ممکنه تمیز نباشه یا خامه بیرون زدگی داشته باشه که مهم نیس،اونا برش میخورن.حالا کیکو میذاریم داخل یخچال واسه 4_5ساعت تا خامه سفت شه.بعد این زمان کیکو میاریم بیرون،یه چاقوی کاملا تیز رو میذاریم تو اب جوش خشک میکنیم،اول چهار طرف مربع رو خیلی نازک میبریم تا مربعمون صاف بشه و کثیفی نداشته باشه،تو هربار برش باید چاقو رو بزنید تو اب جوش خشک کنید تا برش های تمیزی داشته باشید،بعد به اندازه های دلخواه برش ميديم.برش هارو رو کپسول کاغذی گذاشته،روش رو با میوه دیزاین کرده و در اخر واسه اینکه میوه ها خراب نشن کمی بریلو بی رنگ روش میریزیم.به همین راحتی🌼🌱
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#ژله_انبه و پودینگ نارگیل🍨
📝طرز تهیه
ژله ی انبه و پودینگ نارگیل
ژله ی انبه رو داخل قالب میریزیم و تکه های انبه رو اضافه میکنیم. بعد از نیم بند شدن پودینگ نارگیل رو اضافه میکنیم و ۵ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#كيك_دبل_چاكلت 🍰🍩
📝مواد لازم :
روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم
شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه
آرد ـ ـ ـ یک پیمانه
شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم
تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد
وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه
♨️طرز تهیه :
اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید. قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بذارید بپزه.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#تارت_توت_فرنگی_با_کرم_پاتیسیر 🍧🍓
📝مواد لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق سوپ خوری
شیر چهار قاشق سوپ خوری
وانیل یک هشتم چایخوری
آرد 200 گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
♨️کره آب شده پنجاه گرم فر را 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.خمیر را به قالبهای تارت بزرگ و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت هم میتوانید از بریلو و یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین نمایید
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزشی
#تزیین_کاپ_کیک_با_ژله_گرد🍰🍭
🎈برای درست کردن ژله گرد از بادکنک یا قالب گرد استفاده کنید
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#دسر_ژله 🍧
✍️مواد لازم :
پودر ژله یک بسته
خامه صبحانه نصف پاکت
شیر نصف لیوان
شکر 5 الی شش قاشق ( بسته ب ذائقه تون میشه بیشترش کنید )
وانیل نوک ق چایخوری
پودر ژلاتین دو ق غذاخوری
تخم شربتی یک قاشق غ خوری
📝طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش ب روش بن ماری درست میکنم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و بعد میزاریم تو یخچال بمونه حالا واسه لایه بعدی خامه رو داخل ظرف روی شعله ملایم میزاریم و هم میزنیم بعد شیر رو ک جدا داخل ظرفی گرمش کردیم ب خامه امون اضافه کرده و شکر و وانیل رو هم اضافه کرده و پودر ژلاتین رو هم ک با نصف لیوان آب درست کرده و ب روش بن ماری صاف میکنیم و ب موادمون اضافه میکنیم حالا تخم شربتی رو که با کمی آبجوش درست کردیم تا لعاب بندازه اضافه کرده و بعد در ظرف مورد نظر میریزیم و بمدت 5 الی 6 ساعت میزاریم داخل یخچال بمونه ✅(( اگه بخوایم موادمون بیشتر باشه باید مقدار خامه و شیر و شکر و پودر ژلاتین رو بیشتر کنیم ))
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#شیرینی_آلمانی یا شیرینی_مشهدی
موادلازم؛
آرد؛300 گرم
پودرقند؛ 50 گرم
کره؛150 گرم
شیر؛ 2ق غ
شربت بار؛2ق غ
وانیل؛ 1/2 ق چ
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
جهت تزیین روی شیرینی ؛پودر پسته ،پودر بادام، مربا ، شکلات آبکرده
کره نرم را بهمراه پودر قند به مدت 3-5 دقیقه باهمزن بزنید و بعد زرده تخم مرغ و شربت بار را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد شیر و وانیل مایع و در آخر سرعت همزن را کم کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا یه خمیر نرم درست بشه؛مقدار آرد ممکنه کم و زیاد بکار بره بسته به شرایط محیطی وقتی خمیر بدست نچسبید کافیه و آرد اضافی نزنید.
خمیر را گرد کرده داخل سلفون پیچیده و یکساعت تا یک شب تا صبح در یخچال استراحت دهید. زمان قالب زدن بهتره خمیر سرد باشه تا راحت خمیر باز بشه،خمیر را بین دو لایه کاغذ و سلفون به قطر نیم سانت باز کنید.قالب زده داخل سینی چیده و وسط نیمی از شیرینیها را هم قالب کوچیکتر بزنید و ده دقیقه سینی را داخل یخچال بگذارید.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه تا زیرش طلایی شه بپزید.
برای تزیین روی شیرینی را عسل رقیق شده با آب بمالید و داخل پودر پسته بزنید و و با شکلات آبکرده تزیین کنید و وسط شیرینی مارمالاد گذاشته.
طرز تهیه شربت بار: یک لیوان شکر و در یک استکان اب حل میکنیم میذاریم رو شعله هم میزنیم تا غلظت بگیره وقتی غلظت گرفت یک قاشق چای خوری میریزین رو دستمال کاغذی اگه جذب نشد امادس ، من خودم همیشه چند تکه هل یا چوب دارچین میندازم که سلیقه
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#شیرینی_کنجدی_انگشتی 🍱
آرد یک لیوان
کره آب شده ۱۰ ق س
پودر قند یا شکر ۳/۴پیمانه
وانیل مقداری
زرده تخم مرغ یک عدد
شیر ۲ ق س
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
کنجد به مقدار لازم
کره و پودر قند رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود بعد وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس شیر. ارد و پودر کاکائو را اضافه کرده تا یک خمیر نرمی بدست آید سپس به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در کنجد میغلطانیم بعد با انگشت وسطشیرینی را سوراخ کرده در فر ۱۶۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه میپزیم.بعد از خنک شدن وسط گودی را با شکلات اب شده پر میکنیم.
این شیرینی خیلی زود خشک میشه و خیلی زود زیرش میسوزه پس حواستون باشه.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#فروماژ_گل_سرخ 🌸🍧
📝مواد اولیه :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 150 گرم
خامه (فرم گرفته) 150 گرم
آب 60 میلی لیتر
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
پودر گل سرخ 2 قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
🍧طرز تهیه :
جهت تهیه فروماژ گل سرخ ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار می دهیم تا ذرات ژلاتین حل شود. تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی زده تا سفید و سبک شوند.
گلاب و پودر گل سرخ را به مواد اضافه کرده و مجددا هم می زنیم. ژلاتین را به مواد افزوده و دوباره به مدت یک دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم. خامه را در ظرف دیگر با همزن زده کمی فرم بگیرد و به مواد اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
قالب مورد نظر را به مدت پنج دقیقه در فریزر قرار داده تا سرد شود. سپس فروماژ گل سرخ را در قالب ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
بعد از گذشت این مدت کف قالب را یک لحظه در آب گرم فرو برده و در ظرف مناسب بر میگردانیم و فروماژ گل سرخ را سرو می کنیم.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#دسر_ترایفل خوشمزه و آسون😋😍
ترایفل ترکیبی از ژله میوه کیک پودر شده خامه یا انواع کرم مثل کرم وانیلی کرم کاسترد پودینگ و و و .... من برای لایه اول ژله گذاشتم وقتی بست میوه گذاشتم دیگه سلیقه ایه هر میوه ای دوست دارید میتونید بزارید بعد روش کیک پودر شده ریختم از هر کیکی میتونید استفاده کنید کیک و با پشت قاشق فشردش کردم بعد خامه فرم گرفته ریختم دوباره کیک پودر شده ریختم و روشم خامه و با بیسکوییت و شکلات و ژله خورد شده تزیین کردم بجای خامه هم از انواع کرم میتونید استفاده کنید.
🔸یه نکته اینکه بهتره این دسر لااقل سه ساعتی تو یخچال باشه .
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
.
سلااام به همراهان با محبت خودم 🌹🌹
صمیمانه بابت همراهیتون تشکر کنم. 😘
شیرینی رزت سیب فوقالعاده نرم و خوش طعمه و میتونین به راحتی برای مهمونی هاتون درستش کنین.
#شیرینی_رزت_سیب🍎
مواد لازم :
تخم مرغ 1عدد.
کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم.
پودر شکر 1/2 پیمانه.
آرد 2 پیمانه.
وانیل 1/4قاشق چای خوری.
بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری.
شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه.
سیب قرمز 2 عدد.
طرز تهیه :
ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین.
کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالبهای مافین چرب شده قرار می دهیم.
دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار میدهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم تا آماده شوند.
امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین،
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️