تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا نرم شود ، می توانید کمی نمک اضافه کنید.
شیر ، روغن نباتی را اضافه کنید ، به آرامی با کفگیر هم بزنید ، سپس آرد را با بیکینگ پودر اضافه کنید.
2/3 از خمیر را در یک ورق پخت قرار دهید ، به 1/3 خمیر کاکائو اضافه کنید و با استفاده از کیسه شیرینی با دقت آن را روی خمیر سفید پخش کنید.
ما یک قاشق یا یک چنگال بر می داریم و از کنار دسته آن را می کشیم تا پایین خمیر را لمس کند ، می توانید آن را در امتداد و روی دیگر بکشید ، یک الگوی بسیار زیبا به نظر می رسد ، من امروز این گزینه را می خواستم))).
ما حدود 15 دقیقه پخت می کنیم ، بالا ، پایین همرفت را روشن می کنیم ، اجاق خود را نگاه می کنیم.
نکته اصلی در اینجا زیاد قرار گرفتن در معرض آن نیست ، در غیر این صورت رول ترک می خورد.
به محض آماده شدن رول ، آن را روی دستمال نخی برگردانید ، کاغذ روغنی را بردارید ، رول را در حالی که گرم است با یک دستمال بپیچید.
به محض خنک شدن رول ، باز کنید ، با خامه چرب کنید و دوباره آن را بپیچید
.
میزاریم داخل یخچال ، بعد از 3 ساعت سرو کنید ♥.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان مغزدار شکلاتی خوشمزه😋
مواد لازم:
یک قالب 26 سانتی متر
مواد خمیر:
• 350 گرم یا 2 لیوان آرد
• 70 گرم یا 1/2 لیوان شکر پودر شده
• کره 80 گرم یا 1/2 لیوان کره
• 2 عدد تخم مرغ
• 15 گرم خمیر مایه فوری
• 8 گرم وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری
• شیر 60 میلی لیتر
• 5 گرم نمک
مواد میانی :
• شکلات 150 گرم
• شیر 60 میلی لیتر
• روغن 60 میلی لیتر
• 8 گرم وانیل شکری
طرز تهیه:
تمام مواد را مخلوط کنید و بعد ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید . خمیر را به مدت یک ساعت بگذارید تا دو برابر شود.
شکلات را با شیر ، کره ، شکر وانیل مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و بزارید تا سرد بشه.
خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کنید و مواد میانی را یک طرف خمیر بکشید و طرف دیگر را برش بزنید مانند فیلم و رول کنید ، بعد داخل قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب بگذارید و روی خمیر را بپوشانید و دوباره بزارید تا دو برابر شود. روی نان را با زرده رومال کنید. بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد.بعد از پخت روی نان را با عسل گرم شده بکشید و کمی کنجد و یا نارگیل بپاشید.
👆✨👆✨👆✨👆
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_پذیرایی_تزیین❤️❤️❤️👆
ایده ی تزئین بشقاب برای پذیرایی از مهمون و یه پذیرایی فوق العاده شیک و با کلاس بچینید من که کلی کیف کردم 👌😍😍😍😍😍😍
┏━━━🍃🌟🍃━━━┓
.
.
.
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
┗━━━🍃🌟🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تزیین_کیک_به شکل سبزه و گل😍😍
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش گل شیپوری با کاغذ کشی
💞خلاقیت_ترفند
┏━━🍃🍂━━┓
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
┗━━🍂🍃━━┛
😍فوروارد کن گلم👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه_هندی خوشمزهه😋
یک لیوان آب
۳عدد تخم مرغ
۵۰ گرم کره
۱ لیوان آرد سفید شیرینی پزی
۱ پنس نمک
۱ ق غ نشاسته
۲ ق غ شکر
۱ ق غ سمولینا ( اگه نداشتین میتونین نزنین)
مواد شربت :
۲ لیوان شکر
۱ لیوان آب
۲ ق غ گلاب
۱/۴ قاشق چای خوری زعفران
۱ قاشق چای خوری آبلیمو
روش تهیه شربت: دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و روی شعله بگذارید تا به جوش آید بعد زعفران ،گلاب و آبلیمو را اضافه کرده شعله را کم میکنیم ۵-۶ دقیقه تا شربت قوام بیابد سپس شربت را کنار بگذارید تا سرد شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
روش تهیه بامیه: یک لیوان آب را باکره و شکر و نمک داخل قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد سپس آرد را کم کم اضافه کنید شروع به هم زدن میکنیدتا بوی خامی آرد از بین بره وقتی خمیرپخته شده از روی حرارت بر می داریم بیشتر از 2-3 دقیقه نباید روی حرارت بمونه .و بگذارید تا مقداری سرد شود.
بعداز خنک شدن(نباید زیاد سرد بشه درحدی که تخم مرغ توش نپزه) تخم مرغ ها و نشاسته و سمولینا( دلبخواهی ) رو اضافه کرده هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد
خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته از ماسوره دندانه دار بامیه استفاده کنیدو داخل روغن داغ بیاندازیدالبته انتهای آن را با چاقو یا قیچی چرب شده جدا کنید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت سرد انداخته وچند لحظه بمونه بعد بیرون کشیده درون آبکش بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
با جعبه های مقوایی میتونید یه باکس زیبا و پرکاربرد درست کنید
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
هدایت شده از پست شیرینی سرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_کاپ_کیک_رد_ولوت_حرفه_ای_و_تکنیک_مخملی_کردن
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکار شرق 👌
✨سایز قالب 35 سانتی متر است.
مواد لازم:👇
تخم مرغ - 2 عدد
شیر - 130 الی 150 میلی لیتر
روغن نباتی -100 میلی لیتر
نمک -1 / 4 ق چ
بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری
آرد - 500-600 گرم
✨نشاسته برای گردگیری روی خمیر
برای پر كردن:👇
گردو - 400 گرم
کره -300 میلی لیتر
برای شربت:👇
شکر - 300 گرم
آب -300 میلی لیتر
آب لیموی طبیعی کمی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
شاهکار شرق 👌
طرز تهیه:👇
ابتدا خمیر را آماده کنید.
تخم مرغ ، شیر ، روغن نباتی ، بکینگ پودر را به ظرف اضافه کنید ، آرد را الک کنید. خمیر سفت را ورز ندهید. اجازه دهید خمیر حدود 30-50 دقیقه استراحت کند.
خمیر رابه قطعات مساوی تقسیم کنید و به صورت یک لایه نازک پهن کنید (با کمک نشاسته آسان خواهد شد)😉🙌
قسمتی از خمیر (نصف) را در قالب قرار دهید ، گردوی خرد شده بپاشید و بقیه خمیرها را بیرون بریزید. باقلوا را به صورت مکعب برش دهید. روی آن را کره ذوب شده چرب کنید و در دمای 180 درجه به مدت 55 دقیقه بذارید.
در حالی که باقلوا داغ است ، بلافاصله شربت داغ بریزید (به محض اینکه باقلوا از فر برداشته شد ، بلافاصله زیر شربت را خاموش کرده و روی آن را بریزید)
آجیل خرد شده را روی آن بریزید (من پسته ریختم).
برای شربت ،به مدت 10 دقیقه، شکر + آب + عصاره لیمو را بجوشانید.
بذارید باقلوا 2 الی 3 ساعت بمونه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سبزه
یک بسته ژله آلورا
خامه صبحانه
رنگ سبز
سرنگ تزریق سایز بزرگ هم لوازم قنادیا دارن هم داروخانه ها
اول پودر ژلتونو با یک لیولن اب جوش رو حرارت کتری خوب حل میکنیم بعد یک لیولن اب سرد خوب هممیزنیم بعد مایع ژلمونو داخل ظرفی که از قبل چرب کردیم یا ی ده دقیقه قبل داخل فریزر گذاشتیم میریزیم و میزاریم خوب ببنده
ی دو سه ساعت زمان میبره
شل نباشه که وا میره خیلیم سفت نباشه که ترک میخوره
بعد رنگ خوراکی به خامه صبحانه اضافه میکنیمو
و شروع به تزریق میکنیم
هممیتونید ی کم از رنگ رو سطح ژلتون بریزید و در جا سوزن ببرید داخل و در بیارید که سبزه هاتون کرکی و نازک میشه و هم هر بار سوزنو فرو میکنید ی ذره فشار بدید خامه رنگی تزریق بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سبزه
شل نباشه که وا میره خیلیم سفت نباشه که ترک میخوره
بعد رنگ خوراکی به خامه صبحانه اضافه میکنیمو
و شروع به تزریق میکنیم
هممیتونید ی کم از رنگ رو سطح ژلتون بریزید و در جا سوزن ببرید داخل و در بیارید که سبزه هاتون کرکی و نازک میشه و هم هر بار سوزنو فرو میکنید ی ذره فشار بدید خامه رنگی تزریق بشه
موقع چک کردن ظرفتون اونو بالا سرتون بگیرید و چککنید کجا ش خالی
اصلا برنگردونید که میریزه بیرون
در اخر من خامه باقی موندرو رو سطح ژله پخش کردم و ی دور تزریق کرکی کردم که پر بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب🍎🍏
.
یک کیک ساده بسیار خوشمزه که فقط یک ساعت از وقتی آرد و بریزید تو ظرف تا زمان سروش زمان میبره🤗
.
مواد لازم:
مواد خشک🤎
آرد ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ سودا ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
سیب ۳ عدد متوسط
مواد خیس💦
تخم مرغ ۳ عدد
ماست خامه ای ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
.
الان وقت روشن کردن فر هست😅
فر رو روشن کنید، دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد🔥
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁••✦
هدایت شده از پست شیرینی سرا
حالا آرد, بیکینگ پودر و بیکینگ سودا (جوش شیرین) رو داخل الک بریزید و در ادامه دارچین و شکر رو بهش اضافه کنید
سیب ها رو پوست بگیرید و نگینی درشت خرد کنید و با این مواد خشک خوب هم بزنید
.
حالا بریم سراغ مواد خیسمون، تخم مرغ ها، ماست خامه ای و روغن و کره رو باهم مخلوط کنید و خوب با همزن ترکیب کنید
الان وقتشه که مواد خیس و خشک رو با هم ترکیب کنید
برای قالب یک تکنیک بهتون یاد بدم که لذتش و ببرید
قالب رو کره بزنید بعد کمی آرد داخلش بزنید اضافه آرد رو خالی کنید و داخل یخچال بزارید
بعد مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید.
این کیک بدون کرم هم خوشمزه میشه اما اگر خواستید میتونید کرم زیر رو برای تاپینگ درست کنید🎂
.
کرم چیز آیسینگ
کره 25 گرم
پنیر خامه ای 55 گرم
پودر قند 1/4 کاپ یا بیشتر
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری مقداری کم که غلظت مناسبی بدست بیاد
.
مواد بالا رو باهم ترکیب کنید تا یک غلظت کرمی حاصل بشه .
کیک رو از فر که بیرون آوردین بزارید خوب خنک بشه و بعد کرم رو روش بریزید و ازش لذت ببرید🤗
.
#کیک #کیک_سیب #کیک_خانگی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه #پاستیل خوشمزه
مواد لازم پاستیل
یک بسته ژله (از هر طعم دوست دارین میشه استفاده کرد)
دو ق غ سر پر پودر ژلاتین
دو سوم لیوان آب سرد
یک ق غ گلوکز
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه قالب ندارین کف ظرف سلفون بکشید لایه نازک مایه پاستیل بریزید وقتی بست برش بدین.
👈وقتی حل شد از روی حرارت برمیداریم یه لایه سفید روش میبنده حتما اون لایه سفید رو بردارین که پاستیل شفاف بشه.
👈بزارید یخچال حدود ۱ ساعت بمونه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از پست شیرینی سرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این ویدئو میخوایم به شما این #بیسکوئیت های خوشمزه رو آموزش بدیم
به۱دونه تخم مرغ ،نصف لیوان شکر،نصف لیوان روغن،۱قاشق چای خوری وانیل اسانس اضافه کنید
هم بزنید تا همه مواد با همدیگه ترکیب و کرم رنگ بشه
۱/۵لیوان آرد،۱قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید
به آرومی شروع به هم زدن کنید
تا جایی هم بزنید که خمیر نرم و یکدستی به این شکل داشته باشید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر عربی مخملی😋
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنام نامت و باتوڪل به
اسم اعظمت میگشایم
دفتر امروز را
باشد ڪہ درپایان روز
مُهر تایید بندگی
زینت دفترم باشد
سلام روزتون پراز
نگاه مهربون خدا🌺
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ دستور این کیک خوشمزه
#کیک_براونی
مواد لازم :👇
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شیر ۱/۵ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۵ ق غ
1 قاشق پوست پرتقال
گردو نصف لیوان خرد شده
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
(ابعاد قالب کمربندی----> دیواره ها 9cm و قطرش 21cm)
..✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه :👇
برای رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که قسمت سفید رنگ پرتقال و رنده نکنید تا باعث تلخیه اون نشه.
اول شکر، شیر، نصف پیمانه روغن مایع و پودرکاکائو را داخل یک کاسه بزرگ بریزید وچند دقیقه با دورتند هم زن هم بزنیدتا همه ی موادخوب با هم مخلوط بشن. مواد چون آبکی هستن به اطراف پخش میشن، من یه دستمال پارچه ای روی کاسه قرار دادم تا اطراف و کثیف نکنم.
یک لیوان از سس شکلاتی را بردارید و کنار بگذارید (برای روی کیک)
تو ظرف دیگه تخم مرغ ها و وانیل را بادورتند هم زن حدود 5 دقیقه هم بزنید
بعد بقیه مواد کاکائویی به جز اون یک لیوان سس و نصف لیوان روغن مایع و پوست پرتقال را به تخم مرغ ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. ابتدا با لیسک هم بزنید سپس بعد ثانیه با دورکند هم زن هم بزنید. آخرسر گردو رو اضافه کنید و کمی با لیسک مخلوط کنید.
بعد قالب و چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده کنید راحتتره یا میتونید آرد بپاشید. تا راحتتر کیک از قالب دربیاد شده بعد مواد و بریزید و چند بار روی زمین ضربه بزنید وتو فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بهش زمان بدید تا کیک بپزه.
یک لیوان از سسی رو که اول برداشته بودید را روی گاز بذارید، هم بزنید تا شکر موجود در سس حل بشه وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد حرارت را خاموش کنید.
(می تونید داخل سس چند تکه شکلات تخته ای نیز اضافه کنیدتا طعم شکلاتی بیشتری بده)
بعد از اینکه کیک پخت اونو از قالب خارج کنید و سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس و تو دو مرحله روی کیک بریزید تا جذب کیک بشه👌بعد داخل یخچال بگذارید و از قالب خارج کنید و برش بدید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🙄
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦