فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳حلوا شیر 👩🍳
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
💕💕💕
به دوستات فوروارد کن 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه عسل و دارچین
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#قرابیه_عسل_و_دارچین
دستور و مواد لازم رو به دقت بخونید عزیزانم مثل همیشه هم به گرم و هم به لیوان و قاشق نوشتم فقط کافیه که علاوه بر کلیپ دستور خونده بشه 🌹. ترجیحا هم با گرم پیش برین ، لیوان همیشه تقریبیه . لیوان ، لیوان دسته دار فرانسه هست .
برای حدودا 50 تا 55 عدد شیرینی
تخم مرغ 2 عدد
شکر 150 گرم (3/4 لیوان)
روغن مایع 180 میلی (3/4 لیوان)
عسل 70 گرم (3 ق غ)
دارچین 1 ق م
آرد سفید حدودا 450 گرم (3 لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل نوک قاشق
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم خوب می زنیم فرقی نداره همزن برقی یا دستی . البته برقی باشه که بهتر . عسل و روغن مایع رو هم اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و الک کردم . میزان آرد تقریبی هست ممکنه برای شما از این کمتر و یا بیشتر استفاده بشه دستور بین 400 تا 500 گرم بود برای من 450 گرم استفاده شد . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . زیاد هم ارد نریزین شیرینی تون رو سفت می کنه .
خمیر رو با دست جمع کردم .
از خمیر گوله هایی برداشتم اندازه و شکلش دست خودتونه برای من هر گوله حدودا 15 گرمی شد توی دستم بیضی شکل کردم .
داخل سینی فر قرار دادم . با چنگال هم خط هایی روش ایجاد کردم .
یک زرده تخم مرغ + 1 ق چ پودر کاکائو ( پودر کاکایو رو با میزان خیلی کم آب مخلوط کردم ) با هم مخلوط و به عنوان رومال زدم .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم با دمای 170 درجه 20 تا 25 دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
بدون فر هم داخل فر دست ساز روی گاز میشه
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
بودینو ایتالیایی😍😍
🌟بافتش تقریبا مثل کارامل بود و طعمش خوشمزهتر از موکا .خودتون تصور کنید چی میشه دیگه.
✍مواد لازم
شیر یک و یکچهارم پیمانه(۳۰۰ میل)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ ۵۰ گرم
شکلات شیری ۵۰ گرم
شکر ۸۵ گرم
زردهتخممرغ ۲ عدد
پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد یک چهارم فنجان
آب جوش یک چهارم فنجان
پودر قهوهفوری دوقاشق غذاخوری
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
🍜طرز تهیه
پودرژلاتینُ رو آب سرد بپاشید و وقتی اسفنجی شد رو بخار کتری بزارید تا کامل شفاف بشه(بنماری)
زردهتخممرغ وشکر با همزن برقی بزنید
شیر،خامه و شکلاتهارو تو شیرجوش رو حرارت ملایم بزارید تا حل بشه.مراقب باشید نجوشهها وقتی یکدست شد،مخلوط زردهتخممرغ و شکر اضافه و تندتند هم بزنید تا کامل مخلوط بشه.وقتی مواد یه کوچولو غلیظ شد،ژلاتین شفافشده رو اضافه و از رو حرارت بردارید.پودر قهوه فوری با آبجوش مخلوط و به مواد اضافه و خوب هم بزنید
مواد که از حرارت افتاد تو قالبتون بریزید و برای شش ساعت تو یخچال بمونه.
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کمی خلاقیت میتونید کیک تولد ساده و خونگی درست کنید .
نیاز به هیچ وسیله مخصوصی نداره یک لایه کیک ساده و خامه فرم گرفته
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#رول_لیدی_فینگر
1
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#رول_لیدی_فینگر
2
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#رول_لیدی_فینگر
3
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#رول_لیدی_فینگر
4
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#رول_لیدی_فینگر
5
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
مواد لازم:
بیسکوویت لیدی فینگر 20 عدد
شیر 500میلی لیتر
آرد 60گرم
شکر 90گرم
وانیل 1ق چ
موز 1 عدد
پودر کاکائو وخلال پسته برای تزیین
ابتدا روی یک سینی یا تخته مستطیل شکل یک لایه نایلون فریزر یا سلفون بکشید وبیسکوویتها رو دونه دونه توی مقداری شیر که تو ظرفی ریختید بغلطونید وکنار هم ردیف بچینید در دو ردیف ده تایی مطابق عکس
بعد روش سلفون کشیده وبه مدل یک ساعت داخل یخچال بزارید .
حالا میریم سراغ درست کردن محلبی که قراره روی بیسکویتها رو پوشش بده .
شیر وشکر وآرد رو مخلوط کنید وبا همزن دستی بزنید تا یکدست شه وروی حرارت بزارید ومدام هم بزنید که ته نگیره وبه غلظت برسه در آخر وانیل رو افزوده واز روی حرارت بردارید .بیسکوویتها رو از یخچال خارج کرده ومایه را بصورت داغ روش بریزید وبه وسیله پالت صاف کنید .موز رو چهار تکه تقسیم کنید وروی لبه بیسکویتها از جهت طول بزارید وبه وسیله سلفون دو طرف رو روی هم بیارید وسلفون رو محکم دورش بپیچید وبزارید سه یا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره .اگه یک شب بهش زمان بدید خوشمزه تر میشه .
بعد سلفون رو باز کرده وروی طرف سرو بزارید وروش پودر کاکائو الک کرده وبا خلال یا پودر پسته تزیین کنید .فوق العاده خوشمزه وطعم بینظیری داره حتما امتحان کنید .
#رول_لیدی_فینگر
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ کیک 😍
تعداد زیادی کرپ درست کنید و لایه لایه با خامه و میوه روی هم بزارید عالی میشه👌
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫امروزتون پراز بهترینها
🌿💫زندگیتان پراز باران برکت
💖💫دلتان پراز نغمه های
🌸💫خـوش زنـدگی
🌿💫وجاده زندگيتان
💖💫پراز شکوفه های
🌸💫سلامتی وتندرستی
🌿💫نگاه خــدا
💕💫همراه لحظه هایتان
🌸💫تقدیمتون عزیزانم
پنج شنبه تون عالی
.
.
.
#ویژگی_ماها🌔🐚✨
⸀🔥˼↝ @viizhegi_maha ↜⸀🔥˼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرطوب ، لطیف و بسیار خوشمزه مختص خامه کشی گرچه میتوان بدون خامه با چای مصرف کرد:
.
ظرف من به قطر 18 سانتی متر است - اگرچه امیدوار بودم بیشتر پف کنه.
مواد لازم:
تخم مرغ - 2 قطعه
شکر - 230 گرم
آرد-200گرم
شیر - 150 میلی لیتر
کره آب شده - 200 گرم
کاکائو - 40 گرم
جوش شیرین - یک قاشق
پودر بیکینگ - یک قاشق
آب جوش - 200 میلی لیتر
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. نصف آرد را بریزید ، مخلوط کنید تا یکدست شود. شیر ، کره را اضافه و مخلوط کنید ، آرد باقی مانده را اضافه کنید. آب جوش را اضافه کنید و دوباره صاف کنید تا یکدست شود. داخل قالب 16-20cm بریزید ، در دمای 160 درجه به مدت 40-50 دقیقه بزارید تو فر. دور تا دور قالب را با فویل بپوشانید تا کاملا پخته شود و علاوه بر این ، کیک را حتی بدون خامه نیز می توانید مصرف کنیدخیلی خوشمزه میشه.
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_شیر
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن جادویی جداکننده کیک از قالب
من خودم از همین روش استفاده میکنم و بخصوص برای قالب های طرح دار عالی جواب میده 👌 همچین یه حس خوبی داره که کیک قشنگ از قالب درمیاد😍
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه
روغن جامد 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
این مواد رو خوب مخلوط کنید و با برس کف قالب بزنید . به همین راحتی
روغن جادویی رو داخل ظرف دردار یا شیشه داخل یخچال یا جای خنک تا مدتها میتونید نگه دارید
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#براونی_موس_شکلات
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
#براونی_موس_شکلات
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
. مواد لازم براونی شکلاتی:
کره 120 گرم
شکلات تلخ 200 گرم
پودر کاکائو الک شده 7 گرم
پودر قهوه یا کافی میکس یک قاشق چایخوری
آب جوش یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر دانه ریز نصف پیمانه معادل 75گرم
آرد 150 گرم
بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مواد لازم موس شکلات:
پودر ژلاتین دو قاشق چایخوری
آب سرد یک چهارم پیمانه سر خالی
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 100 گرم
شکر دانهریز چهار قاشق غذاخوری
خامه صبحانه یک بسته 200 گرمی
شکلات تلخ 100 گرم
شکلات سفید 30 گرم
طرز تهیه براونی شکلاتی:
کف قالب 20 در 30 سانتیمتری را چرب کرده و داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید بطوری که لبه کاغذ از دو طرف بلندتر از قالب باشد. فر را روی حرارت 175 درجه روشن کنید کره، شکلات و پودر کاکائو را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری(حرارت غیرمستقیم و روی بخارآب) و یا در مایکروفر ذوب کنید مواد نباید بجوشد در حدیکه داغ شود کافیست. مواد را هم بزنید تا شکلاتها کاملا آب شود و مایع یکدستی داشته باشید سپس این مواد را کنار بگذارید تا از داغی بیافتد. نسکافه یا پودر قهوه را با آب جوش مخلوط کنید و در مخلوط شکلاتی بریزید و هم بزنید. تخم مرغها و شکر را حدود 8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب پف کرده و رنگش روشن شود در صورت دلخواه کمی وانیل اضافه کنید(یک چهارم قاشق چایخوری) چون مایه براونی شکلات زیادی داره وانیل لازم نداره. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و یک بار الک کنید. مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید(مواد رو در هم فولد کنید یعنی زیر و رو کنید، هم نزنید)
در آخر مخلوط شکلاتی را هم اضافه کرده و فولد کنید تا یکدست شود. مایه براونی را در قالب ریخته و در همه جای قالب یکسان پخش کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد. براونی را زیاده از حد نپزید چون باعث خشکی بافت براونی میشود. بعد از پخت براونی را از فر خارج کرده و روی پنجره فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود سپس موس شکلاتی را روی براونی ریخته و برای 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا خنک شود سپس از قالب خارج کرده و با چاقوی اره ای برش بزنید.
#براونی_موس_شکلات
👈بازم دوست داری کیک وشیرینی
یادبگیری؟؟بیااینجا👇
💕💕💕💕
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #خلاقیت #آموزش 💡
💢تزیین شیشه
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_کیک_یخچالی خوشمزههه😍😋
۳۰۰ گرم بیسکویت(۳ لیوان)
کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)
۳۰۰ میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان)
۱۰۰ گرم شکر( دوسوم لیوان)
۱۵ گرم پودر کاکاعو( ۲ قاشق غذاخوری)
۱۲۵ گرم شکلات
پسته خرد شده
روش
بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:⚜️
☑️آرد شیرینی پزی......۴لیوان
☑️شکر.....۵۰ گرم
☑️مایه خمیر.....۱۰ گرم
☑️وانیل ۱۰گرم
☑️آب ولرم.....نصف لیوان
☑️کره آب شده ۶۰گرم
☑️تخم مرغ ۱عدد
☑️شیر نصف لیوان
.
⚜️طرز تهیهاشم که تو ویدیو واضحه⚜️✳️نکته: زمان استراحت خمیر خیلی مهمه
✳️نکته: فر با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید
⏱️مدت زمان پخت ۲۵_۳۰ دقیقه....
یک ربع اول اصلا در فرو باز نکنید
در آخر ۳دقیقه گریل رو روشن کنید که طلایی بشه♥️
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از پست شیرینی سرا
#ایده دیزاین😍
.
.
.
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🌺🍃 jOiN👇👇
@shirinisaraa
@shirinisaraa
به کدبانوهافرواردکن... .🍃😉
🍃🌺