#كيك_هويچ_گردو
تخم مرغ 4عدد
آرد 3ليوان
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
شكر 1/5ليوان
هويچ 1عدد متوسط رنده شده
گردو خرد شده1ليوان
شير 1ليوان
روغن مايع نصف ليوان
دارچين 1ق م
ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند هم زن بمدت 10دقيقه هم ميزنيم بعد وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد شير و روغن مايع را مخلوط كرده هم زده عد همزن را كنار گزاشته ارد را بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرده و بصورت دوراني توي سه مرحله ب مخلوط اضافه كرده و هم زده بعد هويچ و گردو را مخلوط كرده و قالب را چرب كرده و ارد پاشي ميكنيم و مايع را درون قالب ريخته توي فري كه از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
❣❣❣
#ایده تولد😍
تزیین دکور ومیز
👆👆👆
🍄
⭐️🍄
@shirinisaraa
╲\╭┓
╭ 🍄⭐️
┗╯\╲
#ایده تولد😍
تزیین دکور ومیز
👆👆👆
🍄
⭐️🍄
@shirinisaraa
╲\╭┓
╭ 🍄⭐️
┗╯\╲
#شيريني_سه_آرد
مواد لازم:
▫️آرد سفيد:75 گرم
▫️آرد برنج: 150گرم
▫️آرد نخودچی:150گرم
▫️روغن صاف:200گرم
▫️پودر قند:150گرم
▫️پودر هل:نصف قاشق چايخوری
طرز تهیه:
در ابتدا روغن را با پودر قند با همزن خوب ميزنيم تا پفكی و سفيد شود بعد پودر هل را اضافه مي كنيم و در آخر، مخلوط آردهارا كه الك كرديم اضافه مي كنيم و خوب ورز ميدهيم تا خمير لطيفی بدست بياد.
خمير را با وردنه باز می كنيم و ترك های روی خمير را ميگيريم و كاتر می زنيم.
و روی شيرينی ها را مخلوط زرده و زعفران با فرچه مخصوص ميزنيم و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه قرار می دهيم به مدت ده تا پانزده دقيقه طبقه وسط فر
بعد از اينكه شيرينی ها كمی سرد شد روی شيرينی ها را پودر قند الك می كنيم.
❣❣❣
#_سوهان_عسلی❤🌸
خلال بادام 2/1 پیمانه(150 گرم)
شکر یک پیمانه سرخالی(150 گرم)
عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر(150 گرم)
روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم
❣❣❣
#پاناکوتا🌸
شکلات تلخ به مقدار لازم
۶ق.غ پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.
۳ونیم پ شیر، ۲۰۰گرم خامه ۳/۴پ شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بعد۱/۴ وانیل رو اضافه کنید .شکلات رو بن ماری کنید
مواد رو به سه قسمت کنید .لیوانها بصورت کج توی سینی مافین بچینید یا اگه سینی مورد نظر رو ندارید توی یک ظرف گود برنج خام بریزید و لیوانها رو کج توی برنج فیکس کنید .اول لایه ی سفید رو بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده .وقتی بست لیوان را بچرخانید و اونطرفش لایه شکلاتی رو بریزید،.اونم که بست باز لیوان رو بچرخانید لایه کم رنگ تر رو بریزید و به همین راحتی
❣❣❣
#کرم_کارامل 🍜
کرم کارامل دراژه:3 بسته(2بسته ساده 1بسته شکلاتی)
شیر:3 و نیم لیوان
خامه صبحانه صورتی: 1 بسته
ابتدا 2 بسته کرم ساده رو با دو لیوان و نصف از نصف لیوان شیر سرد روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم کمی که گرم شد و از کناره های ظرف قل زد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنک شد چند قاشق از مواد رو با دوسوم بسته خامه مخلوط کرده تا خامه یکدست بشه بعد به مواد اضافه میکنیم،کرم شکلاتی رو هم با بقیه مواد به همین ترتیب آماده میکنیم.کف قالب مورد نظرمون، کارامل موجود در بسته رو میریزیم و بعد دو سوم از مایع کرم رو در قالب میریزیم. نگران بالا اومدن کارامل ها نباشید که خودش ته نشین میشه.داخل یخچال قرار میدیم.وقتی بست کرم شکلاتی رو ریخته داخل یخچال میزاریم و بعد باز کرم ساده رو. چهار تا پنج ساعت بهش زمان میدیم تا خوب ببنده
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر آسون زمستونی 😍
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#_رنگینک🌸❤
موادلازم
آرد گندم ۱ لیوان
آرد نخود ۱/۲ لیوان
پورد قند ۲ الی ۳ ق س( من از پودر قند استفاده نکردم)
کره ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
هل ساییده ۱/۲ ق چ
خرما و گردو به اندازه لازم
✍️طرزتهیه:
اول آرد گندم رو روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا بوی خامیش بره و رنگش تغییر کنه این فرایند برای من یه ساعت طول کشید..
بعد آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم بعد کره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا کره آب شه یکم تفت بخوره با کره کافیه چون بیشتر اگه تفت بخوره روغن میندازه و از حالت تردی در میاد بعد از روی حرارت برمیداریم و پودر قند و دارچین و هل رو اضافه میکنیم. اول داخل ظرف مورد نظر یه مقدار ازین مواد میریزیم و روش خرماهایی رو که از قبل هسته شو جدا کردیم و داخلش گردو گذاشتیم رو میچینیم و بعد بقیه مواد رو روی خرما ها میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده.
من بصورت تک نفره تو قالب درست کردم
❣❣❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت❣
ساخت #استند عدد تولد یا حروف 😍😍 روش اول
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#اسموتی_شکلات_وموز 🍌🍫
مواد لازم برای4 نفر
شیر 4 فنجان
موز 4 عدد
سس شکلات یا سیروپ 4 قاشق غذا خوری
یخ خردشده 4 فنجان
طرز تهیه:
در مخلوط کن، موز، سس شکلات، شیر و یخ خردشده را ترکیب کنید و تا زمانی که مایع صافی شوند؛ مخلوط کنید. سپس در لیوان های بلند بریزید و سرو کنید.
نوش جان😋
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#_کیک_فنجونی_بدون_فر
مواد لازم
آرد 8ق غ
شیر 10ق غ
پکینگ پودر یک ق غ سر خالی
وانیل نوک ق غ
شکر 6 ق غ
روغن 6ق غ
تخم مرغ 2عدد
پودر کاکایو 2 ق غ
✍️طرز تهیه:
ابتدا آرد و شکر و پکینگ پودر و وانیل و پودر کاکایو را مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم ،شیر و روغن را نیز به مواد اضافه میکنیم و با چنگال میزنیم تا خوب یک دست شود فنجانهارا چرب کنید تا نصفه از مواد پر میکنیم فنجانها را کف قابلمه میگذاریم و قابلمه را تا نصفه فنجانها آب میریزیم بعد از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد شعله گاز را کم میکنیم و در قابلمه را با دم کن روی آن میگذاریم 20دقیقه به همین حالت میماند تا کاپ کیک آماده شود سپس فنجانها را از قابلمه خارج میکنیم
چندتانکته:
موقع اضافه کردن پودر کاکایویی اگه الک کنید راحت بامواد مخلوط میشه وداخلش گلوله گلوله نمیشه
برای دراوردن کیک ازفنجانها اصلا عجله نکنید بزارید کامل خنک بشه بعد باچاقو اطرافشو ازادکنید بعد چاقو رو از کناره ی کیک داخل کنید دورتادور کیک رو ازفنجان کنید
بعد خیلی خیلی راحت درمیاد
❣❣❣
#ژله
بعدا نوشت،طرز تهيه:
يك ليتر شير رو با ٢٥٠ گرم خامه ى صبحانه تركيب ميكنيم و كاملا هم ميزنيم كه يكدست بشه.سه تا چهار قاشق غذاخورى سرپر ژلاتين رو با نصف استكان آب روى حرارت غير مستقيم(بخار آب)قرار ميديم تا كاملا ژلاتين در آب حل بشه
محلول ژلاتين رو به تركيب شير و خامه اضافه ميكنيم و روى حرارت ملايم قرار ميديم تا مايع فقط وفقط گرم بشه
٢٥٠ گرم عسل داخل مايع دسر ميريزيم و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه.شيرينى دسر رو تست ميكنيم كه كم شيرين نباشه و از روى حرارت برميداريم
من مايع رو سه قسمت كردم
يك قسمت سفيد
به قسمت دوم رنگ خوراكى زرد و به قسمت سوم رنگ خوراكى نارنجى اضافه كردم
اول قسمت سفيد رو داخل ظرفها ريختم و سه ربع داخل يخچال گذاشتم بعد قسمت زرد و بعد قسمت نارنجى
و
براى شكلات ها:
شكلات تخته اى سفيد رو داخل يه ظرف فلزى ميزاريم و روى بخار آب قرارميديم و هم ميزنيم تا كاملا ذوب بشه بعد هم با قاشق داخل قالب دلخواهمون ميريزيم و يك ربع داخل فريزر ميزاريم ،براى رنگى شدن شكلاتها بعد از اينكه شكلات سفيد ذوب شد داخلش رنگ خوراكى پودرى ميريزم،خيلى راحت هم از قالب جدا ميشه.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
.
سلام.سلام🙋
.
این بار ,براتون تارت کیک اوردم 😊
تارت کیک آلبالو و گیلاس🍒😍😋🍒
.
مواد لازم:
کره چهل گرم
روغن مایع هشتاد گرم
پودر شکر صدگرم
تخم مرغ دو عدد
وانیل کمی
ماست دو ق غ
آرد صدوچهل گرم
ب پ یک ق چ
آلبالو و گیلاس به مقدار لازم
آرد و ب پ را الک کرده,قالب بیست و سه سانت را چرب کرده و کاغذ انداخته(البته من این بار توی قالب مستطیل درست کردم) .آلبالو و گیلاس هارو هسته میگیریم.فر را با درجه صدو هفتادو پنج گرم میکنیم.
کره و روغن وشکر را زده تا کرم رنگ شود,تخم مرغ ها را دانه دانه همراه وانیل اضافه کرده و بعد ماست را میریزیم.یکدست که شد آرد را کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.تو قالب میریزیم و آابالو و گیلاس هارو روی کیک میچینیم,به مدت سی و پنج دقیقه تو فر میزاریم(کناره های تارت و روش کمی طلایی شه
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده بادکنک آرایی#تولد🎈🎊🎉
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
🍇نکته مهمونی🍇
هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد
توي شكلات مايع فرو كنيد
توي پودر نارگيل بزنيد
پ ن ١: براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد
مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه
پ ن ٢: چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پف پفی هندونه ای😋🍉🍉
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
هدایت شده از نازبانوی باسلیقه(شیرینی سرا)
زنی که نتونه با عشوه و ناز مردش رو تشنه خودش کنه زن نیست #چغندره🤷♀
حتما بلد نیستی🤭
کاری نداره که اینجا 👇 یه سر بزن🙈
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
http://eitaa.com/joinchat/891224094Cccbd44b167
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
🔴شماهم بیا #سورپرایز داریم براتون😍
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
سلام دوستان
#شيريني_تر_برشي اوردم چه شيرينييييييي...
يعني تو دهن ميذاري آب ميشه😛😛🍰
خيلي بهتر و باكيفيت تر از بيرونيا👌🏻👌🏻
#شیرینی_تر_برشی
تخم مرغ:4عدد
شکر:1/5لیوان
روغن مایع:1لیوان
شیر:1لیوان
ارد:3لیوان
بکینگ پودر:2ق چ
وانیل:نصف ق چ .
تخم مرغ،شکر و وانیل رو با دور تند همزن حدودا 5_6 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجم بگيره.روغن و شیر رو اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.همزنو میذاریم کنار. ارد و بکینگ پودر رو کم کم رو مواد الک کرد و با لیسک هم میزنیم تا ارد به خورد مواد بره،اگه بعد تموم شدن ارد دیدین هنوز گلوله ی ارد تو مواد هست با دور کند همزن یه دور هم بزنید.خب حالا موادو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم.به یکیش دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.من برای این مقدار مواد از قالب مربع 25*25 استفاده کردم.(کف قالب کاغذ روغنی بندازید و دیواره رو چرب نکنید)یعنی یکبار قسمت وانیلی(نصف مواد)رو ریختم گذاشتم پخت،بعد شکلاتی(نصف دیگه ی مواد)رو ریختم و گذاشتم بپزه.داخل فر 170 درجه، واسه هر قسمت حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه کافیه،باز خودتون چک کنید.بعد اجازه دادم هردو کیک کاملا خنک بشه.حدودا نیم کیلو خامه رو فرم دادم.اول قسمت وانیلی رو گذاشتم رو سینی و با اب آناناس خوب مرطوبش کردم.نصف خامه رو روش ریختم و با پالت صاف کردم و بعد تیکه ی شکلاتی رو گذاشتم و باز با ابمیوه مرطوب کردم و بقیه ی مقدار خامه رو روش ریختم و با با پالت صاف کردم.هربار پالتو بزنید تو اب جوش سریع با دستمال خشک کنید و بکشید رو خامه تا صاف بشه.قسمت های کناری کیک ممکنه تمیز نباشه یا خامه بیرون زدگی داشته باشه که مهم نیس،اونا برش میخورن.حالا کیکو میذاریم داخل یخچال واسه 4_5ساعت تا خامه سفت شه.بعد این زمان کیکو میاریم بیرون،یه چاقوی کاملا تیز رو میذاریم تو اب جوش خشک میکنیم،اول چهار طرف مربع رو خیلی نازک میبریم تا مربعمون صاف بشه و کثیفی نداشته باشه،تو هربار برش باید چاقو رو بزنید تو اب جوش خشک کنید تا برش های تمیزی داشته باشید،بعد به اندازه های دلخواه برش ميديم.برش هارو رو کپسول کاغذی گذاشته،روش رو با میوه دیزاین کرده و در اخر واسه اینکه میوه ها خراب نشن کمی بریلو بی رنگ روش میریزیم.به همین راحتی🌼🌱
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#ژله_انبه و پودینگ نارگیل🍨
📝طرز تهیه
ژله ی انبه و پودینگ نارگیل
ژله ی انبه رو داخل قالب میریزیم و تکه های انبه رو اضافه میکنیم. بعد از نیم بند شدن پودینگ نارگیل رو اضافه میکنیم و ۵ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
#كيك_دبل_چاكلت 🍰🍩
📝مواد لازم :
روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم
شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه
آرد ـ ـ ـ یک پیمانه
شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم
تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد
وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر
شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه
♨️طرز تهیه :
اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید. قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و در دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بذارید بپزه.
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️
💭
🔮💭
╲\╭┓
╭ 🔮💭
┗╯\
❣❣❣
•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•
لینک کانال مارو به دوستان معرفی کنید👇🏿
@shirinisaraa
♥️