eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براوونی یه بیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه با اون کرم خوشمزه تر وسطش، چه ترکیب محشری میشه 👌😋 🤩👇👇👇 @behh_food @behh_food 😍 مواد لازم برای کیک براونی: 2 عدد تخم مرغ 150 گرم شکلات تلخ 50 گرم کره 40 م ل روغن مایع 150 گرم شکر دانه ریز 100 گرم آرد 35 گرم پودرکاکائو نوک ق چ وانیل 👈شکلات و کره و روغن مایع رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه، کنار میزارم تا خنک بشه. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی زده تا شکر کاملا حل بشه. مخلوط شکلات و کره و روغن رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. آرد و پودرکاکائو رو که الک کردیم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد رو داخل قیف ریخته و دو سوم قالب هامون رو که با کره سرد حسابی چرب کردیم ریخته و کنار میزاریم. مواد لازم برای لایه پنیری: 165 گرم پنیر خامه ای 1ق غ پودرقند 1 عدد تخم مرغ 1ق غ آب لیموترش 1ق غ آرد 👈پنیر و پودرقند رو با هم مخلوط کرده، تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم. آب لیمو ترش رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم.در آخر آرد رو بهش اضافه کرده و مخلوط و یکدست می کنیم. مواد رو داخل قیف ریخته و طبق کلیپ وسط کیک در حد یک قاشق ریخته و قالب ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 25 دقیقه میزاریم. با سیخ چوبی امتحان کرده و سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم خنک بشه و به راحتی از قالب جدا می کنیم. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
😳اتفاق وحشتناک برای خانم آشپز ⚠️ مرگ عجیب خانم آشپز وقتی داشت انلاین برای فالوراش آشپزی میکرد❗️❗️ اگر ناراحتی قلبی داری یا دلشو نداری نبین❌ شرح ماجرا 👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 اخی بیچاره 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور شیرینی برات آوردم هلووو😁سیوش کن که امتحانش کنی 😍 . اگه از اکسپلور پست میبینی حتما یه سر به پیجم بزن 👇🏻 @hatam_cake @hatam_cake . . مواد لازم:کره یا مارگارین 200 گرم حدودا 120 گرم آرد نان فانتزی 80 گرم پودر قند حدودا 80 گرم آرد برنج حدودا 80 گرم آرد کیک 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو . 100 گرم شکلات شیری برای تزیین نکته مهم : آرد نان فانتزی را کم کم بریزید . بیاره اضافه نکنید که سفت بشه. . یک کاسه مارگارین و پودر قند را با دور تند همزن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود . تمام مواد خشک را کم کم اضافه کنید و دوباره هم بزنید. خمیری تهیه کنید که خیلی سفت نباشد و از قیف خارج شود. خمیر را داخل قیف بریزید و روی کاغذ نسوز با ماسوره حصیری طبق کلیپ پایپ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه بمدت 12 دقیقه بپزید. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی نوروزی
با این خمیر هزار مدل شیرینی درست کنید، اونقدر عاااالی و کاربردیه که نگو 🤩 @behh_food @behh_food خمیرش محشره ، شما هر طرح و مدلی که خواستین و با هر طعم و مزه ای که دوست داشتین می تونید کلی شیرینی درست کنید. برای حدود 50 عدد شیرینی: 1 عدد تخم مرغ 100 گرم پودرقند(1/2 پ) 100 م ل روغن(1/2 پ) 250 گرم کره ی همدمای محیط 70 گرم نشاسته ذرت(1/2 پ) 1 پاکت وانیل شکری 500 گرم آرد(حدود 4 پ) 👈کره و روغن و پودر قند رو به هم مخلوط کرده و با دور متوسط همزن میزنیم و چندبار دورگیری می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نشاسته ذرت و 2/3 آرد دستور رو بهش اضافه کرده و با دورکند همزن می زنیم. مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده و با نوک انگشتان در حد جمع شدن خمیر رو ورز میدیم. آرد رو تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. روی هر قسمت رو با نایلون پوشونده و یکی یکی طبق کلیپ شیرینی های متنوعی درست می کنیم. شیرینی 1👈12 توپک درست کنید و مانند کلیپ با چاقو یا قاشق یا هر وسیله ای که دارین لبه ها رو شیار بزنید و وسط هر شیرینی یه حفره ایجاد کنید. شیرینی 2👈12 توپک درست کنید و روی سطح کار غلتونده و به شکل هلال دربیارین. شیرینی 3👈12 توپک درست کنید و وسط اونا رو یکم گود کنید. شیرینی 4👈12 توپک درست کنید و روی صفحه لانه زنبوری بهش شکل بدین یا می تونید کل خمیر رو پهن کنید و با کاتر دلخواه، طرح بندازین. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم. _برای تزئین شیرینی 1 از مربای زردآلو، شیرینی 2 پودرقند الک شده، شیرینی 3 مربای توت فرنگی و شکلات بن ماری شده و شیرینی 4 شکلات سفید و پودرپسته استفاده کردم. نوش جان🥰 _با خلاقیت خودتون می تونید هر تیکه از خمیر رو زعفرانی، نسکافه ای، کاکائویی... کنید. _هر سینی که پخت صبر کنید خنک بشه و بعد سری بعد رو پخت کنید. _چون دمای فر رفته رفته بالاتر میره برای سینی های بعد زمان پخت حدود دو دقیقه کمتر میشه. by:@yoncanin_mutfagi 💝 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منبع پیج @behh_food @behh_food دسر لیوانی لوتوس مواد لازم: 6 تا 8 عدد بيسکوئيت لوتوس 20 گرم کره ذوب شده 100 گرم پنیر خامه ای 30 گرم پودرقند 60 گرم کرم لوتوس 75 گرم خامه 👈بيسکوئيت وکره رو مخلوط کرده و کف لیوان هاتون بریزین. تمام مواد کرم رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی خوب یکدست می کنیم. روی لایه بيسکوئيتی ریخته و حداقل 2 ساعت داخل یخچال میزاریم. با کرم لوتوس بن ماری شده و تکه های بيسکوئيت لوتوس می تونید تزئین کنید. حتماً امتحانش کنید، طعم بهشت میده 😋 _بجای لوتوس می تونید از هر نوع بيسکوئيت دیگه هم استفاده کنید. _بجای کرم لوتوس می تونید از شیرعسلی یا نوتلا هم استفاده کنید اما خب رنگش متفاوته. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی نوروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا یکی از بهترین شیرینی های عید همینه ،هم خیلی راحت آماده میشه و ماندگاری بالایی داره و با اون لایه ی مربایی وسطش طعم محشری داره😍 منبع پیج @behh_food @behh_food مینی کوکی ساندویچی مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 90 گرم پودرقند 1ق غ نشاسته ذرت 100 م ل روغن مایع 250 گرم کره ی همدمای محیط 1 بسته وانیل شکری 1ق چ بکینگ پودر 550 تا 600 گرم آرد قنادی مربای دلخواه و پودرنارگیل 👈کره، پودرقند الک شده، تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، روغن مایع و 2/3 میزان آرد رو با هم مخلوط می کنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه دیگه کافیه و آرد بیشتری بهش اضافه نمی کنیم. از خمیر گلوله های کوچکی جدا کرده و طبق کلیپ داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، چیده و با فشار چنگال سطحش رو شیاری وکمی تخت می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن بین دوتا شیرینی رو با مربا پر کرده طوریکه از لبه ها کمی بزنه بیرون و سپس لبه ها رو داخل پودرنارگیل می غلتونیم. _برای فیلینگ شیرینی ها با مربا بهتره مرباتون رو با بلندر بزنید تا کاملا یکدست بشه. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود به شما عزیزان🌺 اینبار با یه اموزش کاربردی اومدم... دستور کیک اسفنجی تخته ی مناسب. خامه کشی یک. قالب ۳۰/۴۰ دستور. خانگی تخم مرغ ۷عدد زرده و سفیده شکر ۱۳۰گرم‌ طعم دهنده موز ب اندازه آرد ۱۶۰گرم شربت بار یک م خ بکینگ پودر یک ق م خ وانیل خیلی کم نشاسته ذرت یک ق م خ درجه حرارت ف. ۱۷۰ مدت زمان ۳۵ )دستور کارگاهی) زرده سفیده ۶۰. عدد شکر. ۱/۲۰۰ ک گ آرد ۱/۱۰۰ک گ نشاسته ۲۵۰گرک شربت ۲۰۰ گرم اسانس موز یک ق بکینگ پودر یک ق پ وانیل ب اندازه ❌نکات مهم کیک اسفنجی❌ ✅فر قنادی. ۱۷۵ درجه ب مدت ۳۵/۴۰دقیقه ✅سفیده تخم مرغ از قبل بزارید یخچال خنک بشه ✅برای دستورخانگی ۴۰ثانیه شکر و سفیده قاطی بشه ✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید اینم تخته ی اسفنجی وانیلی امید وارم خوشتون بیاد نوش جانتون❤️🙏 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
این آموزش حتی تو پکیج های شیرینی پزی هم قفله، اما بهفود میخواد دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی شو پربارتر کنه 🥰 @behh_food @behh_food نگم که چقدر خوشمزه س و نگم چقدر میتونه میز پذیرایی تون رو شیک و جذاب تر کنه 🤩 تازه هر مدلی و با هر طرح قالبی که خواستین میتونید درست کنید😍 by:@miammion 💝 شیرینی بادامی مواد لازم برای لایه ی اول: 200 گرم پودرقند الک شده 500 گرم آرد قنادی الک شده 200 تا 250 گرم روغن زیتون بی بو(یا مخلوط روغن زیتون و کره ی ذوب شده) 40 گرم پودینگ وانیلی 1/2 ق چ وانیل 👈تمام مواد بجز روغن رو داخل کاسه ای ریخته و روغن رو کم کم بهش اضافه می کنیم و مواد رو بین دو کف دست ماساژ داده تا حالت شنی پیدا کنه و وقتی یه تیکه ازش رو داخل دست فشار میدیم غلظتش شبیه کلیپ باشه.داخل یه قالب مربع 20 به طور یکسان پخش کرده و فشار میدیم تا کاملا منسجم بشه. ارتفاع این لایه حدود 1 ونیم سانت باید باشه. مواد لازم برای لایه دوم: 250 گرم بادام درختی پودر شده 25 گرم پودرقند الک شده 20 گرم روغن زیتون 👈داخل کاسه ای تمام مواد رو با هم مخلوط کرده،دقت کنید غلظت مواد باید شبیه کلیپ باشه. مواد رو داخل یه قالب 20 دیگه به طور یکسان پهن کرده و منسجم می کنیم. ضخامت این لایه باید حدود 8 میل باشه. کاتر دلخواه رو اول داخل قالب اولی و سپس داخل لایه ی بادامی زده و با پرس کردن دو لایه رو بهم می چسبونیم و شیرینی ها رو داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. روی سطح شیرینی رو سفیدی تخم مرغ مالیده و با کمی فشار یه دونه بادام زمینی می چسبونیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه. _بجای روغن زیتون می تونید روغن مایع استفاده کنید. _می تونید داخل موادتون چند قطره اسانس بادام یا یه ق چ پودرهل هم اضافه کنید، عالی میشه. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات غذای خیابانی
🔴استایل به این میگن😍 ✔️اینبار لباس کودکت خاص انتخاب کن ✔️تو مهمونی ها چشم ازش برندارن😎 قیمت مناسب 💸 کیفیت عالی👌👌 تک ولی به قیمت عمده فقط اینجا👇 @sistanni https://eitaa.com/sistanni 😱نمونه هاش ببین وای من‌ که ضعف کردم 😍😍
. 🍪🍨🧁همه می دانیم که همیشه باید سراغ خوشمزه ترین شیرینی ها و دسر ها را از کشور فرانسه گرفت .ماکارون نیز از این قاعده مستثنی نیست اگر  می خواهید شیرینی  عیدتون خاص  وشیک باشه وتو هیچ خونه ای پیدا نشه این دستور را  به هیچ وجه از دست ندهید ماکارون یکی از لاکچری ترین وشکیل ترین والبته خوشمزه ترین شیرینی دنیا ست و نا گفته نماند جز پر  قلق ترین شیرینی دنیا ست این دستور هم ساده  و هم اقتصادی ست و اگر  تمام نکات گفته شده را دقیق رعایت کنید خیلی راحت وآسون می تونید درست کنید Follow:@heavenly_tasty20 ترجمه باعشق 🍪ماکارون بدون بادام 🤔؟؟؟!!!! بله که کار می کند!!!  بدون بادام بلانچ شده، پوسته های ماکارون بسیار موفق تر و همچنین بسیار ارزان تر هستند!  به علاوه، همه آنها موادی هستند که اغلب در کمد خانه هستند 👍🏻 ✅مواد لازم: .52 gr سفیده تخم مرغ برای تقریباً 30 پوسته ماکارون کافی است (1 سینی فر) • 52 گرم پروتئین(لوازم قنادی ها میشه تهیه کرد) • 1 پینچ نمک (وقتی میگن یک پینچ .. یعنی یک قاشق کوچیک اندازه گیری) • شکر 52 گرم • رنگ خوراکی (ژل، خمیر یا پودر) به انتخاب شما • 1 پینچ اسید سیتریک (اختیاری)(خوراکیه) @nicoleszuckerwerk • آرد 54 گرم • پودر قند 52 گرم 🍎مواد را با دقت وزن کنید! ✅ آماده سازی: فر را با دمای 120 درجه گرم کنید. سفیده تخم مرغ، نمک و شکر را به کاسه همزن اضافه کنید و با لیسک روی حمام آب داغ هم بزنید تا شکر حل شود.  سپس در بالاترین سطح غذاساز به مدت 5 دقیقه بزنید.حالا رنگ خوراکی و اسید سیتریک را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.آرد و پودر قند را روی مخلوط سفیده تخم مرغ الک کنید.  همزن غذاساز را با یک همزن صاف با لبه لاستیکی جایگزین کنید و با سرعت کم (ماکاروناژ) مخلوط کنید تا مخلوط کمی غلظت پیدا کند (ویدیو را ببینید).  اگر مواد خیلی جامد باشد، نمی توان روی آن پایپ کرد، اگر مواد خیلی نرم باشد، وقتی روی آن پایپ شود، همه مواد می ریزد، بنابراین، این کار را تحت نظر انجام دهید، بارها و بارها بررسی کنید و تکرار کنید تا مخلوط قوام مناسبی داشته باشد (باید مانند یک نوار از روی خمیر ریخته شود).البته به جای استفاده از همزن مسطح، ماکاروناژ را می توان با دست هم با استفاده از همزن دستی درست کرد.بعد از لوله کشی(قیف) زدن و پایپ کردن  سینی فر را چند بار به‌آرامی روی یک سطح صاف بزنید تا حباب‌های باقی‌مانده در مایه شیرینی ماکارون آزاد شوند. با خلال دندان حباب های روی مواد را به ارامی بگیرید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کاتر و مهر شیرینی پزی