فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی بدون بادام
دستور پست بعدی
.
🍪🍨🧁همه می دانیم که همیشه باید سراغ خوشمزه ترین شیرینی ها و دسر ها را از کشور فرانسه گرفت .ماکارون نیز از این قاعده مستثنی نیست
اگر می خواهید شیرینی عیدتون خاص وشیک باشه وتو هیچ خونه ای پیدا نشه این دستور را به هیچ وجه از دست ندهید ماکارون یکی از لاکچری ترین وشکیل ترین والبته خوشمزه ترین شیرینی دنیا ست و نا گفته نماند جز پر قلق ترین شیرینی دنیا ست این دستور هم ساده و هم اقتصادی ست و اگر تمام نکات گفته شده را دقیق رعایت کنید خیلی راحت وآسون می تونید درست کنید
Follow:@heavenly_tasty20
ترجمه باعشق
🍪ماکارون بدون بادام 🤔؟؟؟!!!!
بله که کار می کند!!! بدون بادام بلانچ شده، پوسته های ماکارون بسیار موفق تر و همچنین بسیار ارزان تر هستند! به علاوه، همه آنها موادی هستند که اغلب در کمد خانه هستند 👍🏻
✅مواد لازم:
.52 gr سفیده تخم مرغ
برای تقریباً 30 پوسته ماکارون کافی است (1 سینی فر)
• 52 گرم پروتئین(لوازم قنادی ها میشه تهیه کرد)
• 1 پینچ نمک (وقتی میگن یک پینچ .. یعنی یک قاشق کوچیک اندازه گیری)
• شکر 52 گرم
• رنگ خوراکی (ژل، خمیر یا پودر) به انتخاب شما
• 1 پینچ اسید سیتریک (اختیاری)(خوراکیه)
@nicoleszuckerwerk
• آرد 54 گرم
• پودر قند 52 گرم
🍎مواد را با دقت وزن کنید!
✅ آماده سازی:
فر را با دمای 120 درجه گرم کنید.
سفیده تخم مرغ، نمک و شکر را به کاسه همزن اضافه کنید و با لیسک روی حمام آب داغ هم بزنید تا شکر حل شود. سپس در بالاترین سطح غذاساز به مدت 5 دقیقه بزنید.حالا رنگ خوراکی و اسید سیتریک را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید.آرد و پودر قند را روی مخلوط سفیده تخم مرغ الک کنید. همزن غذاساز را با یک همزن صاف با لبه لاستیکی جایگزین کنید و با سرعت کم (ماکاروناژ) مخلوط کنید تا مخلوط کمی غلظت پیدا کند (ویدیو را ببینید). اگر مواد خیلی جامد باشد، نمی توان روی آن پایپ کرد، اگر مواد خیلی نرم باشد، وقتی روی آن پایپ شود، همه مواد می ریزد، بنابراین، این کار را تحت نظر انجام دهید، بارها و بارها بررسی کنید و تکرار کنید تا مخلوط قوام مناسبی داشته باشد (باید مانند یک نوار از روی خمیر ریخته شود).البته به جای استفاده از همزن مسطح، ماکاروناژ را می توان با دست هم با استفاده از همزن دستی درست کرد.بعد از لوله کشی(قیف) زدن و پایپ کردن سینی فر را چند بار بهآرامی روی یک سطح صاف بزنید تا حبابهای باقیمانده در مایه شیرینی ماکارون آزاد شوند.
با خلال دندان حباب های روی مواد را به ارامی بگیرید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوروزی
یه خوشمزه ی مقوی و فوری که هم برای عید مناسبه و هم ماه رمضان😍
@behh_food
@behh_food
شکلات خرمایی
مواد لازم:
400 گرم خرما
50 گرم گردو
50 گرم بادام
20 گرم پودرنارگیل
1/2 ق چ دارچین
1ق غ کره بادام زمینی یا ارده
1ق ف آب یا گلاب
👈خرماها رو هسته گرفته و با تمام مواد میکس می کنیم. غلظت مواد باید مثل کلیپ باشه.ازش توپک درست کرده و داخل دست خوب گرد می کنیم و داخل تایپینگ دلخواه میزنیم.
_می تونید دست تون رو با گلاب خیس کنید و توپک ها رو درست کنید،خیلی عالی میشه👌
این شیرینی ها تا چند هفته داخل یخچال ماندگاری داره.
نوش جان🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راحت ترین و بی دردسرترین شیرینی عید قطعا همینه👌
منبع پیج
@behh_food
@behh_food
شیرینی چرخی
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
100 گرم پودرقند
150 م ل روغن مایع
50 گرم نشاسته ذرت
250 گرم کره ی همدمای محیط
1 بسته وانیل شکری
1 بسته بکینگ پودر
550 تا 600 گرم آرد
👈کره، پودرقند الک شده، تخم مرغ، نشاسته ذرت، روغن مایع، وانیل، بکینگ پودر و 2/3 میزان آرد رو داخل کاسه ی همزن با هم مخلوط می کنیم. مابقی آرد رو کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. با سری شیرینی چرخی خمیر رو داخل سینی فر با هر طرح دلخواه پایپ کرده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بده.
بعد از پخت و خنک شدن مدل اول رو با پودرقند تزئین کرده و مدل دوم رو با شکلات بن ماری شده و پودرپسته و پودرنارگیل تزئین می کنیم.
_می تونید به دلخواه یک ق مرباخوری سرخالی پودرهل هم به خمیر اضافه کنید.
نوش جان🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کره ای
دستور پست بعدی
.
🍪از آنجایی که شیرینی های عید بسیار تکراری شده
دوستان عزیز درخواست شیرینی جدید داشتند که من این شیرینی ترد وخوشمزه وجذاب و بسیار شکیل را پیشنهاد می کنم که می تونید از مهماناتون دلبری کنید بسیار راحت وآسونه و با چند مواد در دسترس درست میشه
فقط رنگ بندی ها رو 😍
اگر استقبال خوبی بشه دستورات دیگه ای هم براتون خواهم گذاشت،ببینم چقدر حمایت می کنید.🙂
Follow:@heavenly_tasty20
غذا زبان مشترک تمام ملل است
🍪کوکی های کره ای شکلاتی
مواد لازم
کره 120 گرم
پودر قند 70 گرم
مایع تخم مرغ کامل 20 گرم
آرد کم گلوتن آرد کیک 155 گرم
آرد بادام 25 گرم
بیکینگ پودر 19
شکلات نسوز(مقاوم در برابر حرارت)
طرز تهیه
120 گرم کره نرم شده / 70 گرم پودر قند را با همزن بزنید تا کره پفکی و سفید شود.بعد20 گرم مایع تخم مرغ کامل را اضافه کنید و بعد 155 گرم آرد کم گلوتن / 25 گرم آرد بادام / 19 گرم بکینگ پودر اضافه کنید وخوب مخلوط کنید و یکنواخت هم بزنید تا خمیر یکدستی داشته باشید.خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر مخلوط
3 گرم پودر ماچا (جایگزین رنگ سبز)
5گرم پودر کاکائو
5 گرم پودر قرمز
خمیرا به 4قسمت مساوی تقسیم کنیدو روی 4 رنگ تنظیم کنید
*از نوک تزئینی[ماسوره] (3D-28mm) استفاده کنید،اکسترود(خط کش) به طول 6 سانتی متر
و بعد یک تکه شکلات را در وسط قرار دهید و آن را بپیچید روش کار برای رنگ های دیگر نیز یکسان است.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170
درجه به مدت 18 دقیقه بپزید(دمای فرها
متفاوته دقت کنید )
کوکی ها پس از سرد شدن ترد می شوند.
نوش جانتون
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤚😍👈نکته هایی که واسه زولبیا باید بدونید👇👇
مواد لازم👇
یکلیوان نشاسته گل (۱۲۰گرم)
دو سوم لیوان ماست ۱۴۰گرم
نصف قاشق غذا خوری آرد قنادی(۵گرم)
نوکقاشق غذا خوری جوششیرین یا بیکینگپودر
زعفران دم کرده یا رنگزرد
🛑اگه ماست خامه ای سون استفاده کنید کیفیتش خیلی بهتره و راحت تره،ولی خمیرصفته باید ماست بیشتری بزنید
🛑اگه خمیر صفت بود و کشسانی نداشت ماست اضاف کنید تا شل تر بشه
🛑اگه خمیر شل بود مقدار کم ارد یا پودر نشاسته ذرت بزنید تا یه کم صفت بشه
🛑خمیر زولبیا کلا شله نباید صفت باشه
🛑میتونید به جا زعفران رنگزرد خوراکی بزنید یا کلا حذف کنید
🛑روغن حتما باید داغ باشه وقتی خمیر روریختید سریع از تابه جدا بشه
🛑شربت بار زولبیا از بامیه شل تره و باید گرمباشه داغ نشه
🛑سریع از داخل شربت در بیارید
🛑بعد از اینکه خودش روگرفتداخل روغن سریع بر گردونید که نسوزه
🛑حمایت از پیجما هم یادتون نره🌹🙏
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍شربت زولبیا،بامیه👌نکته ها👇🛑
🛑شربت بار نباید زیاد بجوشه چونباعثمیشه شربت خیلی صفت بشه و وقتی خواستید گرمش کنید واسه شیرینی به هیجوجه به دما جوش نرسه فقط داغ بشه
🛑سعی کنید آبلیمو رو اصلا جایگزین جوهر لیمو نکنید
🛑اگه شربت موقع استفاده خیلی صفت بود میتونید با گلاب روان ترش کنید
حمایت از پیجیادتون نره🙏🌹
مواد لازم👇
۲لیوان ونیم (شکر۵۰۰گرم)
۱ لیوان آب (۲۰۰گرم)
۱ قاشق چایی خوری
سر خالی جوهر لیمو
دو قاشق غذاخوری بادکا همون گلوکز(۱۰۰گرم)
۱ سوم استکان گلاب(۵۰گرم)
زغفران دمکرده به مقدار لازم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیل عید
بخش اول
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیل عید بهش اخر
سلام به عزیزان دل😍
آموزش سوهان نارگیلی
دستور خانگی👇🏻
پودر قند. ۲۰۰گ
روغن صاف ۵۰ 130گ
روغن مایع ۴۰گ
نارگیل چرب ۱۵۰گ
آرد ۱۲۰گ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰گ
دستور کارگاهی 👇
پودر قند ۲کیلو
روغن صاف ۵۰ ۱/۳۰۰ک گ
روغن مایع. ۴۰۰گ
نارگیل چرب ۱/۵۰۰ک گ
آرد ۱/۲۰۰ ک گ
سفیده تخم مرغ ۱ک گ
❌نکات مهم ❌
✅ وانیل و زعفران برای هرکدام دلخواهی هستش
✅برای فر قنادی درجه ۲۵۰ به مدت ۱۰دقیقه
✅برای فر های برقی یا گازی درجه حرارت ۲۳۰ مدت زمان ۱۰ دقیقه
✅لطفا با دقت به مراحل دقت کنید و انجام بدین
اینم دستور سوهان نارگیل
منتظر کامـ.ـنت های زیباتون هستم 🙏❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی پیتزای پسته
دستور پست بعدی
.
🇫🇷فرانسویان در خلاقیت انقلابی به پا کردند
و این بار با کوکی پیتزای پسته
🇫🇷پرچم فرانسویان بالاست
Follow:@heavenly_tasty20
🍪کوکی پیتزای پسته
یک کوکی غول پیکر که لبه های آن ترد و داخل آن نرم است. این کیک پیتزا با طعم پسته پر شده و با چیپس شکلات شیری، با گاناش شکلاتی، پرالین پسته خانگی و پسته بو داده تقویت شده است.
📝 مواد لازم (دایره 20 سانتی متری)
1️⃣ برای خمیر کوکی
* 120 گرم کره نرم شده
* رب پسته 30 گرم(ایران هست)
* 60 گرم بورژوای بلوند(جایگزین شکر قهوه ای روشن در بازار ایران هست)
* 50 گرم شکر سفید
* 1/2 قاشق چایخوری وانیل
*تخم مرغ 1 عدد
* آرد 180 گرم
* 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
* 1 پیمانه نمک خوب
* 45 گرم پسته برشته نمکی (30 عدد در خمیر و 15 عدد روی آن قبل از پختن)
* 100 گرم شکلات چیپسی شیری
2️⃣ برای گاناش شکلاتی
* 80 گرم خامه فرم گرفته
* 50 گرم شکلات شیری
* 60 گرم شکلات تلخ
3️⃣ برای تزیین
* چند قاشق غذاخوری پرالین پسته(ایران هست)
* چند عدد پسته سوخاری (پسته تفت داده شده)
مراحل دستور غذا
برای خمیر کوکی
• کره نرم شده را با رب پسته، شکر (قهوه ای)و شکر سفید خامه بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.• تخم مرغ را در حین هم زدن دور تند (با سرعت)اضافه کنید سپس به سراغ مواد خشک بروید.
• در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روی مواد مایع الک کنید. داخل (کاسه) قرار دهید و با کاردک مخلوط کنید
• پسته های برشته شده را کاملاً ریز خرد کرده و شکلات چیپسی های شیری را برش دهید. داخل خمیر کوکی اضافه کنید و حدود 15 گرم پسته را کنار بگذارید.
• یک دایره شیرینی پزی به قطر 20 سانتی متر را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید سپس با استفاده از کاردک افست خمیر کوکی را پهن کنید.
• 15 گرم پسته باقیمانده را روی سطح شیرینی بپاشید سپس به مدت 18 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
نکته آشپزی: لبه های کوکی باید شروع به رنگ شدن کند، مرکز کوکی باید کمی پف کند اما همچنان بسیار نرم باشد. پس از بیرون آمدن از فر، شیرینی را به توری یا بشقاب سرد دیگری منتقل کنید تا سریعتر خنک شود.
برای گاناش شکلاتی (که باید در حین پخت کوکی درست شود)
• دو نوع شکلات را ریز خرد کنید سپس با خامه بپوشانید.
• همه چیز را در مایکروویو در فواصل 15 ثانیه ذوب کنید و هر بار هم بزنید تا شکلات نسوزد. این می تواند خیلی سریع اتفاق بیفتد زیرا فقط مقدار کمی کرم وجود دارد.
• روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کوکی کاملا خنک شود.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯