فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر یه هنرمند کار درست 👏👏
منبع پیج
pastrychef_am
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چجور جبران کنیم این همه زحمتو😁😁
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر یه هنرمند کار درست 👏👏
منبع پیج
pastrychef_am
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
توضیحات کاسه ایزومالتی در کپشن👇
@cakeyousef
🟡کاسه ایزومالتی یا آبنباتی به دو روش درست میشوند
روش اول :استفاده از آبنبات دست ساز که به خاطر پخت شکر در حرارت بالا کمی کدر شده و شفافیت لازم را ندارد
🟡روش دوم :این روش کیفیت کاری بهتری دارد به شرط اینکه نکات زیر را رعایت کنید.
🔴ایزمالت کریستال را داخل ماکروویو یا روی شعله مستقیم گاز به دمای ۱۶۰ تا۱۷۰ برسانید و حتما برای کنترل دما از دماسنج استفاده کنید.
🔴همیشه سعی کنید در ظرف کوچک و حجم بیشتر از نیاز ایزمالت کریستال را ذوب کنید.
در این ویدئو ۴۰۰ گرم ذوب شده است . چون در این حالت سریع خشک نمیشود و راحتر میتوانید استفاده کنید . اضافه ایزومالت رو مجدد میتوانید ذوب کنید دور ریز ندارد.
🔴برای کاسه آبنباتی یا ایزومالتی از بادکنک استفاده میشود که میتوان داخل بادکنک را با آب پر کرد تا در مقابل حرارت مقاوم تر شود، ولی مشکلی که وجود دارد خالی کردن آب سخت بوده و در تماس با کاسه باعث از بین بردن استقامت میشود و در کاسه های بزرگ هم این کار به شدت سخت تر است ، به همین خاطر بادکنک خالی گزینه بهتری است ولی به شرط اینکه از بادکنک های ضخیم استفاده شود و زمان استفاده آبنبات یا ایزومالت به دمای ۱۲۰ درجه رسیده باشد تا منجر به ترکیدن بادکنک نشود حالا به نظرتون این کاسه بزرگ چه کار بردی داره؟ 👇
#کیک #شکلات_دست_ساز#دکور
#آشپزی
#آشپزی_با_عشق #cakeyousef
#کیک_خامه_ای #cake
#آبنبات
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
با آموزش یه تارت توت فرنگی بسیار جذاب موافقین؟
✅ ورق بزنید و کلیپ تهیه رو ببینید 🥰
تارت توت فرنگی
مواد لازم برای خمیر تارت:
100 گرم کره ی به دمای محیط رسیده
3 ق غ پودرقند
1 عدد تخم مرغ
2 لیوان سرخالی آرد
1پاکت وانیل (5 گرم)
برای کرم داخل تارت :
500میلی لیتر شیر
2 عدد زرده ی تخم مرغ
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته ی ذرت
1 فنجان شکر
1 ق غ کره
1 پاکت وانیل(5 گرم)
100 میلی لیتر خامه صبحانه (نصف پاکت)
طرز تهیه :
کره و وانیل و تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با نوک انگشتان مخلوط می کنیم. آرد رو اضافه کرده و دوباره به همون صورت مخلوط می کنیم. حالا پودر قند رو بهش اضافه کرده و مجدد مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که چسبندگی نداشته باشه. قالب های تارت یا مافین رو چرب کرده، از خمیر گلوله هایی برداشته و داخل قالب ها رو با یه لایه ی نازک از خمیر می پوشونیم و با انگشت همه جای خمیر رو صاف و یکدست می کنیم. حالا با چنگال روی تارت سوراخ هایی ایجاد کرده و قالب ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 قرار میدیم. بعد از پخت اجازه میدیم تارت ها خنک بشه و به راحتی از قالب جدا می کنیم.
برای تهیه کرم، همه ی مواد بجز خامه و کره و وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد. 5 دقیقه هم میزنیم و بعد از روی حرارت برمیداریم. وانیل و کره رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه. وقتی از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم. روی کرم رو با نایلون کاملا کیپ کرده و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره و رویه نبنده. بعد از اون داخل قیف ریخته و تارت ها رو باهاش پر میکنیم. روی تارت ها رو به دلخواه با توت فرنگی و... تزئین می کنیم.
تارت های خوشگل و خوشمزه مون
آماده اس. نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@yemek_kelebegi
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان، طاعات و عبادات تون قبول 🌼
با آموزش یه توپک شکلاتی فوق العاده مقوی و خوشمزه موافقین؟
خیلی راحت و سریع آماده میشه و گزینه ی عالی برای پای سفره ی افطارتون هستش.
اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین ممنونم میشم مهمون همیشگی پیجم باشین و با فالو کردن از من حمایت کنید 💖
@behh_food
✅ورق بزنید و مراحل کار رو ببينيد.
توپک شکلاتی :
مواد لازم :
1 بسته بيسکوئيت پتی بورساده
1 عدد موز رسیده
150 گرم شکلات تلخ یا شیری
طرز تهیه :
بيسکوئيت ها رو داخل غذاساز ریخته و پودر می کنیم. موز رو با چنگال له کرده و بهش اضافه میکنیم. مواد رو خوب با هم مخلوط کرده و حسابی ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. از خمیر گلوله هایی جدا کرده و با دست گرد می کنیم و کنار میزاریم.
شکلات رو به صورت بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آب کرده و 1 ق غ روغن مایع بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا روان بشه. توپک ها رو داخل سس شکلاتی زده و روی سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم و به مدت 1ساعت داخل یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره. بعد روی اونو به دلخواه با شکلات آب شده تزئین می کنیم.
توپک های شکلاتی خوشمزه ی ما به همین راحتی آماده شد، نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@tatlituzluugraslar
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان، شبتون خوش🤚
به عشق شماها پست کردم، حالا ببینم شماها چیکار میکنین😉
اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین ممنونم میشم پیج منو فالو کنید
و از من حمایت کنید 💜
@behh_food
✅ورق بزنید و مراحل تهیه رو ببینید.
بینهایت خوشمزه اس و همه پسند، خب بدون معطلی بریم سر رسپی 👇
کیک با مغز کرمفیل:
تخم مرغ سه عدد
شکر ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۵۵ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
عسل یک ق غ
وانیل نوک ق م
بکینگ پودر یک دوم ق چ
پودر هل نوک ق م
آب جوش ۴ ق غ
کرمفیل ( در طعمهای مختلف تو لوازم قنادیا دارن) من مدل کلاسیک گرفتم ، برای روی کیک
طرز تهیه
سفیده رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره بعد کم کم نصف شکر رو بهش اضافه میکنیم ( نصف ۱۱۰ گرم) تا جایی که دیگه ظرف و برمیگردونیم ، نریزه
عسل، شکر باقیمانده+ آب جوش رو داخل زرده ریخته و با همزن بزنید تا کرم رنگ شه بعد روغن مایع رو بریزید بعد وانیل و هل
بعد آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردین به مواد کم کم اضافه کنید بعد سفیده رو کم کم به صورت دورانی( کمی از آرد کمی از سفیده ، الی آخر) مخلوط کنید .
بعد داخل کپسولا تا دوسوم مواد بریزید بعد داخل قیف کرم فیل بریزید ونوکشو ببرید و روی مواد دایره وار کرم رو بریزید
بعد داخل فر برقی ۱۶۰ با فر گازی ۱۸۰
به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.نوش جان 😋
@masir.ashpazi
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
منبع
@behh_food
رولت شکلات موزی طرح دار:
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
1/4 لیوان روغن (50 میلی لیتر)
1/4 لیوان شیر(50 میلی لیتر)
1 لیوان سرپر آرد(60 گرم)
3 ق غ پودر کاکائو
1/4 لیوان آب گرم
برای لایه میانی :
1 بسته کرم شانتی
1/2 لیوان شیرسرد یا آب
2 عدد موز
(حجم لیوان مودر استفاده 200 میلی لیتر)
طرز تهیه :
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو از هم جدا کرده، نصف شکر رو به زرده ها اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط میکنیم. شیر و روغن رو هم اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. آرد رو هم اضافه کرده و با لیسک یه صورت دورانی هم میزنیم. 4 ق از این مواد رو برای طرح دادن کنار میزاریم. پودرکاکائو رو با چند ق آب داغ مخلوط و حل کرده و به مواد اضافه می کنیم. مابقی شکر رو به سفیده ها اضافه کرده و با همزن خوب هم میزنیم تا حجیم وپفکی بشه. 2 ق از این سفیده ها رو به اون 4 ق موادی که برای طرح دادن کنار گذاشته بودیم اضافه کرده و مابقی رو کم کم به مواد رولت اضافه می کنیم و آروم با لیسک مخلوط می کنیم.موادی رو که برای طرح دادن کنار گذاشته بودیم داخل قیف ریخته و نوکش رو خیلی کم قیچی کرده و کف قالب رولت که از قبل کاغذروغنی پهن کرده ایم، به شکل هلال هلال طرح میدیم (اسلاید 7)،قالب رو 3 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 150 گذاشته و بعد از این مدت بیرون آورده و مواد رولت رو روی اون ریخته و با لیسک صاف میکنیم و مجدد داخل فر به مدت تقریبی 25 دقیقه میزاریم. در این حین، کرم شانتی رو طبق دستور روی جلد آماده میکنیم و کنار میزاریم. رولت رو که خارج کردیم روی یک حوله نازک برگردونده و کاغذ روغنی رو ازش جدا می کنیم. قسمت های چسبنده ی رولت رو همیشه جدا کنید. به کمک همان حوله رول کرده و کنار میزاریم تا از داغی بیوفته.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯