eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
. @behh_food پودینگ بيسکوئيتی شکلاتی مواد لازم : 2 عدد زرده تخم مرغ 1لیتر شیر 2ق غ نشاسته ی ذرت 2ق غ آرد 1لیوان سرخالی شکر 1ق غ کره 200گرم خامه (1پاکت) 1بسته بيسکوئيت پتی بور 1پاکت وانیل (5گرم) 2عدد موز برای لایه شکلاتی : 100 میلی لیتر شیر 100 گرم شکلات خردشده تلخ یا شیری طرز تهیه : شکر، آرد، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی هم میزنیم. کمی از ‌شیر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا کل شیر رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. قابلمه رو روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه می‌کنیم و هم میزنیم. در آخر خامه رو هم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بيسکوئيت ها رو داخل میکسر پودر کرده و کف لیوان ها رو با بيسکوئيت پر می کنیم. موز ها رو حلقه کرده و دور دیواره های لیوان می چینیم. مواد پودینگ رو روی بيسکوئيت ها ریخته و داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره. برای لایه ی شکلاتی، شیر رو گرم کرده و شکلات های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا سس یکدستی حاصل بشه. از روی حرارت برداشته وصبر میکنیم خنک بشه و روی لایه ی پودینگ میریزیم. در نهایت دسرمون رو با بيسکوئيت و پودرپسته و میوه تزیین می کنیم. این دسر بسیار خوشمزه اس و راحت آماده میشه، امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان 😋 Call.back13400.12.05 @semirayergun ترجمه شده توسط : @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفقای جان سلام💖 امشب دستور این مینی مافن های دستگاهی رو براتون میزارم و امیدوارم اگر دستگاهشو دارید ازش بهره ببرید با یک لیوان چای یا قهوه گزینه خیلی خیلی خوبیه. ✅اگه دستگاه رو ندارین میتونید مواد رو داخل قالب دونات بریزین و یا می تونید داخل قالب مافین بریزین که میشه مافین شکلاتی. با یه تیر دو نشون بزنید، پس همین الان لااایک و ذخیره اش کن تا سر فرصت درستش کنید😍 ✅اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین، فالو یادت نره 😉 @behh_food موادلازمش رو باهم مرور می‌کنیم: تخم مرغ دو عدد شکر نصف پ شیر نصف پ روغن مایع یک چهارم پ نوتلا یا هر کرم شکلاتی که طعمشو دوست دارید ۳۵ گرم وانیل به مقدار لازم پودر کاکائو مرغوب یک و نیم ق غ آرد نول یک و نیم پ بیکینگ پودر یک ق چ و دستگاه برقی جهت پخت و صفحه مینی دونات ایتدا تخم مرغو شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار بشه. بهش شیر و روغن مایع رو اضافه کنید. نوتلا رو اندازه بگیرید و بهش اضافه کنید و در نهایت مواد خشک داخل مواد مایع الک میشه و مخلوط میشه. این مواد آماده س تا بریزید داخل قیف و بره تو دستگاهی که صفحه مینی دونات داره دستگاه داغ داغ باشه. حتما چرب بشه. و بعد از ریختن مایع کیک در دستگاه رو ببندید و سه دقیقه بهش تایم بدین.نوش جان 😋 Call.back13400.12.05 @maryam.banaeifar @behh_food @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک حلوا مجلسی 👇
لام مهربونها، آموزش یه حلوای فوق العاده خوش طعم و خوش بافت رو براتون آوردم، حتما سیوش کنيد و در اولین فرصت درستش کنید، مطمئنم خوشتون میاد 🥰 @behh_food ✅ورق بزنید و مراحل کار رو ببینید. حلوا 3 آرد مجلسی: آرد سفید 1 لیوان آرد برنج 1 لیوان آرد نخود نصف لیوان مخلوط روغن (مایع ،کره و در صورت تمایل روغن جامد) یک و یک چهارم لیوان مواد لازم شهد: شکر 2/5 لیوان اب و گلاب باهم ۴ لیوان زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: تمام مواد به جز زعفران را با هم مخلوط کرده و‌روی حرارت متوسط قرار بدید، اولش هم بزنید و بذارید تا شکر حل بشه، همین ‌که شکر حل شد و شروع کرد به جوشیدن زیرشو خاموش کنید ( نباید بجوشه، چون حجم شهد کم میشه و بعدا حلواتون خشک میشه) حالا زعفرون غلیظ دم‌شده رو بهش اضافه کنید و بذارید کنار ( بعد از اینکه از حرارت افتاد حتما در شربت رو بذارید ) آرد سفید را داخل ماهیتابه مناسب ریخته و با حرارت کم تفت می‌دهیم، شاید این مرحله حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان ببره، وقتی بوی ارد بلند شد( اصلا نباید تغییر رنگ داده باشه) ارد برنج رو اضافه کنید و دوباره حدود ده دقیقه ( حرارت کم ) تفت بدید. بعد آرد نخود را میریزیم. و آرد نخود را هم 10 دقیقه دیگر تفت میدیم.فقط مواظب باشید چون ارد نخود خیلی راحت رنگ عوض می کند ( تمام تایم‌ها حدودی هست و کاملا به حجم ارد و حرارت اجاق گاز شما بستگی دارد) ارد رو الک کرده و دوباره به ظرف برگردونید، حالا روغن را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر با روغن تفت می‌دهیم ( پس حواستون باشه برای این مرحله هم تغییر رنگ ارد رو‌نگه دارید و در مرحله قبلی تمام تغییر رنگ اتفاق نیفته ) حرارت رو خیلی خیلی کم کنید و سپس شیره را ریخته همش بزنید تا باز بشه وبعدحرارت رو‌دوباره یکم بیشترش کنید ( بازم باید کم باشه) مرتب هم بزنید تا حلوا جمع شود، گهواره کرده و بعد درون ظرف ریخته وبا سلیقه ی خودتون تزیین کنید. ۱-من برای کیک از رسپی کیک باقلوای مدرن استفاده کردم،که چند پست قبل آموزشش رو گذاشتم. ۲-من با نصف مواد رسپی کیک رو‌درست کردم و هم حلوارو. Call.back13400.12.05 @khordanijat کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک شربتی با محلبی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food کیک شربتی با محلبی مواد لازم : 3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک) 1 لیوان شکر نصف لیوان آب داغ 1/5 لیوان آرد 1 ق چ بکینگ پودر وانیل کمی برای شربت : 3 لیوان آب 3 لیوان شکر برای محلبی : 2/5 لیوان شیر 3ق غ آرد 3 ق غ شکر وانیل کمی طرز تهیه : تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33). برای شربت : شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه. برای محلبی : همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس، نوش جان 😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی پسته ای 👇
خانه شیرینی،کیک،دسر
شیرینی پسته ای 👇
سلام به روی ماه تک تک تون، حالتون چطوره دوستان؟ ان شاء الله تا حالا از تعطیلات عید لذت برده باشین 🥰 ✅ ورق بزنید و مراحل تهیه رو ببینید. شیرینی پسته ای مواد لازم برای 14 عدد شیرینی : 250 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط 130 گرم پودرشکر 100 گرم روغن مایع 2 عدد تخم مرغ یک پاکت وانیل (5 گرم) رنده ی پوست یک عدد لیمو(اختیاری) 500 تا 600 گرم آرد (تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و چسبندگی نداشته باشه) پسته ی خرد شده مارمالاد یا مربا برای بین شیرینی ها طرز تهیه : کره رو با همزن دستی هم زده تا نرم وباز بشه، پودرشکر رو اضافه کرده و مجدد هم میزنیم. روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم میزنیم. بین دوتا تخم مرغ، وانیل و رنده ی پوست لیمو رو هم اضافه می کنیم. آرد رو طی 3 مرحله و در آخر با احتیاط به مواد اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه. پسته های خرد شده رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم. خمیر نیازی به ورز دادن نداره. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و به مدت حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و یه قسمت از اونو داخل فریزر قرار داده، نصف مابقی رو بین دوتا نایلون یا کاغذ روغنی به قطر 3 میل باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. (کاتر رو قبل زدن به خمیر داخل آرد بزنید). شیرینی ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 15 تا 20دقیقه قرار میدیم. برای قسمت روی بيسکوئيت ها، بقیه ی خمیر رو باز کرده و با همان کاتر قالب میزنیم. با سر ماسوره وسط اونا رو حفره ایجاد می‌کنیم. سینی رو حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار داده و بعد خارج کرده و با زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم. اون قسمت از خمیر رو که از اول داخل فریزر گذاشته بودیم، رو روی شیرینی ها رنده میکنیم و به دلخواه فندق یا بادام یا پسته ی خردشده روش می ریزیم. ادامه در کامنت اول پین میشه ✅ Call.back13400.12.05 @un_gateau_presque_parfait ترجمه شده توسط پیج : @behh_food کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تارت شکلات کاراملی 👇