eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک موس 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موس سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood دسر لیمو🍋🍋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری 👇👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 125گرم 💥پودر قند 45گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر مواد دسر 👇👇👇 💥بیسکویت به میزان لازم 💥شیر 175میلی لیتر برای کاور کردن دسر👇👇 💥خامه صبحانه 50میلی لیتر 💥شکلات سفید 80گرم 💥کشک لیمو90گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند. 🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه. 🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه. 🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید. 🍁🍁برای کشک لیمو👇👇 💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل. 💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری 💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه 💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری 💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری (تخم‌مرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید) 🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه @cakekhaneh🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک دوبل چاکلت 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته‌ی مهمش اینجاست💥 نکته مهم ببینید اشتباهی که خیلیا حین ماسوره کاری انجام میدن اینه که خامه شل رو بریلو بهش اضافه میکنند و بدتر میشه با خامه شل نمیشه ماسوره انجام داد میتونین از خامه خشک هم برای ماسوره کاری انجام بدین قبل اینکه ماسوره کاری انجام بدین روی یه صفحه تمرین کنید که دستتون حین ماسوره کاری نلرزه @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن شکلات میدم🍫 اول بفرست برای اون دوستت که می‌دونی توی گاناش مشکل داره☘️ این نکات گاناش رو ندونی گاناشت نابود میشه👇 @danyal_cakee 🔴1: اندازه شکلات و خامه در هر فصلی متفاوت هست و بستگی به گرمی و سردی اون فصل داره در فصل تابستون باید اندازه شکلات و خامه حدودا 3 به 1 باشه حالا با این روش کمی گاناشتون سریع تر میبنده ولی برای اینکه تا اخر گاناش کشی رو انجام بدین بدون اینکه گاناش رو داخل فر قرار بدین و گرم کنید باید از این مقدار استفاده کنید 👇👇 شکلات سکه ای تلخ: 800 گرم خامه صبحانه: 300 گرم 🔴2 دمای شکلات و خامه دمای شکلات 30 درجه س دمای خامه 28 درجه س 🔴3 همزن هر دو مواد خامه رو باید کم کم به شکلات بنماری شده اضافه کنید و به صورت دورانی و آروم همش بزنید تا جایی که کاملا خامه ناپدید بشه دقت بیشتر از اندازه هم بزنید اتفاق هایی که داخل ویدیو گفتم رخ میده!!!!!! برای مثال حالتش عین خامه فرم گرفته میشه 🔴4 به هیچ عنوان از شکلات تخته ای استفاده نکنید چربی بیشتری دارن و گاناشتون سفت نمیشه از شکلات سکه ای تلخ مارک سوربن باراکا استفاده کنید که شکلات های سی بی اس هم میگن. می‌دونی اگه الان فا.لوم نکنی ممکنه گمم کنی و کلی رسپی و آموزش رایگا.نی که تو پیجم گذاشتم از دستت بره؟ پس حتما فا.لو رو بزن😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش اینجاست💥 اگه ایده‌ی دیزاین کم میاری و دلت میخواد یه دیزاین متفاوت و شیک داشته باشی حتما این پ.ست رو سی‌.و کن که بعدا انجامش بدی😍 نکات👇 نکته ای که باید در مورد این تکنیک رعایت کنید اینه که باید سریع بعد خامه کشی انجامش بدین اگه اجازه بدین کیکتون 20 دقیقه بیرون یا یخچال بمونه سطح خامه خشک میشه و با کارت کشیدن به این روش خامه از سطح کیک جدا میشه نکته بعدی اینه که باید 2 تا کاور اخر رو کمی بریلو ساده به خامه اضافه کنید اینو حتما رعایت کنید اگه دوستش داشتی قلب سفیدمو قرمز کن❤️ هرروز تو پی.جم کلی آموزش و رسپی رایگا.ن میذارم فقط کافیه به پیجم سر بزنی تا یه قناد حرفه‌ای بشی😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم روز تعطیل پرماجرای من😍 یه کیک خفن برای مراسم مهمت می‌خوای؟ این آموزش رو از دست نده😍 بهت قول میدم با این کیک چشم همه‌ی مهمونات خیره میشه😍 این کیک رو دوست داری برای کی درست کنی؟ بفرست براش☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا! امروز یه آموزش خفن براتون آوردم: درست کردن کلاه فدورا با فوندانت!👒 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk خسته شدین از کلاه‌های معمولی؟ یه کلاه فدورا با فوندانت درست کن که همه رو شگفت‌زده کنی!😍😉 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk فکر می‌کنی درست کردن کلاه فدورا سخته؟ این ویدیو رو ببین و نظرت رو عوض کن!😉 با یه مقدار فوندانت و نصف ماکت گرد و یه صفحه کیک و یه ذره خلاقیت، یه کلاه فدورا باحال درست کن و ازش لذت ببر!☺️😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
بقیه‌ی رنگ‌ها تو کپشنه💥 اول پ‌ست رو سی‌و کن که موقع کیک درست کردن رنگای تکراری استفاده نکنی و کلی رنگای جذاب داشته باشی😍 ادامه‌ی لیست رنگ‌ها: صورتی + زرد = کرم سفید + آبی تیره = آبی روشن قرمز + سیاه = جگری نارنجی + قهوه ای = حنایی قرمز + سفید = صورتی زرد + سفید = لیمویی زرد + سفید + آبی = ارغوانی قرمز + بنفش = بنفش مایل به صورتی قرمز زیاد + زرد + آبی = خرمایی قرمز کم + زرد + آبی = قهوه ای آبی + سیاه + سفید = طوسی قرمز + صورتی سیر = زرشکی زرد کم + ابی + سفید = فیروزه ای سیاه + زرد = قهوه ای مایل به سبز سبز + مشکی = سبز لجنی مشکی + قرمز + زرد = قهوه ای روشن زرد زیاد + آبی + سفید کم = مغز پسته ای قهوه ای + زرد + سفید = اکلر سفید + قرمز + زرد قهوه ای = رنگ معولی صورت سیاه کم + زرد + آبی = یشمی سبز + قرمز = بلوطی مشکی + نارنجی = شکلاتی بفرست برای کسی که عاشق کیکای رنگیه😍 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهمش این پایینه💥 اول سی‌وش کن که گمش نکنی بعد نکاتو بخون😍 @danyal_cakee @danyal_cakee مواد لازم برای کاور خامه شکلاتی: خامه فرم گرفته: 200 گرم پودر کاکاعو: 1 قاشق غذاخوری سر پر مرسی که قلب سفیدمو قرمز می‌کنی❤️ مواد لازم کاور مخملی شکلات سکه ای سوربن یا کارات: 400 گرم روغن 50 قنادی: 500 گرم روغن 50 و شکلات سکه ای رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم داخل مایکروفر تو 2 الا 3 مرحله این کارو انجام میدیم تا هر دو مواد یکدست اب بشن و کاملا مایع صاف بشه کمی بلندر میزنیم تا گوله ها اب بشن و مایع صاف بشه رنگ پودری دلخواه رو اضافه میکنیم و مجدد بلندر میزنیم که رنگش باز بشه از طوری ریز رد میکنیم و داخل پمپ مخمل پاش میریزیم سریعا پمپ رو وصل میکنیم و از فاصله 50 سانتی کیکمون رو کاور میکنیم اگه کلی از این آموزشای رایگا.ن و رسپی‌های جدید می‌خوام حتما فا.لوم کن که دیگه مجبور نشی بابتش هز.ینه کنی☘️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦 دسر یخی اورئو 🍦 مواد لازم: - ۶۰۰ گرم کوکی‌های اورئو 🍪 - ۱۷۰ گرم کره ذوب شده 🧈 - ۵۰۰ گرم خامه سنگین 🥛 - ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل 🍨 - ۱۵۰ گرم شیر عسلی 🍯 طرز تهیه: 1. خرد کردن کوکی‌ها: ابتدا کوکی‌های اورئو رو ریز خرد کنید. 2. مخلوط کردن با کره: کوکی‌های خرد شده را با کره ذوب شده مخلوط کنید. 3. تهیه لایه اول: نصف مخلوط کوکی و کره را درون یک قالب ریخته و صاف کنید. 4. تهیه خامه: خامه سنگین را با همزن برقی هم بزنید تا سبک و حجیم شود. 5. اضافه کردن وانیل و شیر عسلی: عصاره وانیل و شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 6. افزودن اورئو خرد شده (اختیاری): اگر دوست دارید، تکه‌های خرد شده اورئو را به خامه اضافه کنید. 7. ریختن مواد در قالب: مخلوط خامه را روی لایه اول کوکی‌های خرد شده درون قالب بریزید. 8. تهیه لایه دوم: نصف دیگر مخلوط کوکی‌های خرد شده را روی مواد ریخته و صاف کنید. 9. قرار دادن در فریزر: قالب را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر کاملاً منجمد شود. 🍴 نوش جان! 😋 نکته: این دسر یخی اورئو، انتخابی عالی برای روزهای گرم تابستان است. از هر لقمه آن لذت ببرید! 🌞🍰 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا