فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞😍😉
@maryamgolifood
دسر لیمو🍋🍋
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری 👇👇👇
💥پنیر خامه ای 200گرم
💥پنیر ماسکارپونه 125گرم
💥پودر قند 45گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر
مواد دسر 👇👇👇
💥بیسکویت به میزان لازم
💥شیر 175میلی لیتر
برای کاور کردن دسر👇👇
💥خامه صبحانه 50میلی لیتر
💥شکلات سفید 80گرم
💥کشک لیمو90گرم
نکته ها 👇👇👇
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند.
🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه.
🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه.
🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید.
🍁🍁برای کشک لیمو👇👇
💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل.
💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری
💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه
💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری
(تخممرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید)
🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه.
نوش جان 😍😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با لایک کردنت بهم انرژی بده عزیز دلم 😍😍
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر ماسکارپونه 500گرم
💥کرم فندق 250گرم
💥شکر20گرم
💥وانیل 8گرم
💥خامه 350گرم
💥بیسکویت 300گرم
💥شیر 150میلی لیتر
برای روی دسر
💥خامه 80گرم
💥شکلات سفید 150گرم
💥کرم فندق 50گرم
نکته ها 👇👇👇👇
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه کرم فندق و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا
کرم پنیری یکدستی به شما بده.
🍁🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و ته قالب کمربندی که کاغذ روغنی انداختید بچینید بعد از مواد پنیری روش بریزید. این کار رو سه بار انجام بدید.
🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید وقتی حل شد و کمی از دما افتاد روی دسر بریزید و با کرم فندق طراحی کنید بذارید یخچال تا خودشو بگیره.
🍁🍁بیسکویت ها نباید زیاد توی شیر بمونن
🍁🍁قالب استفاده شده18×28 است.
🍁🍁مواد دسر قبل از ریختن گاناش حتما باید توی یخچال سرد شده باشه.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوروس قلبی شکل 😋😍
@recepi_khas
@recepi_khas
سیو کن بعدا درستش کنی ✅️
البته درست کردنش واقعا چالش برانگیزه و تا حدودی باید قلقش دستتون بیاد
موادلازم
90 گرم آرد کیک
نشاسته ذرت 30 گرم
200 میلی لیتر آب
1 تخم مرغ ( وزن64 گرم )
20 گرم شکر (شکر دانه ریز)
1 پینچ (نمک)
40 گرم کره بدون نمک
1 ق چ اسانس وانیل
طرز تهیه
1. آب و کره و شکر و نمک را بپزید تا بجوشد... سپس آرد را اضافه کنید... حرارت را خاموش کنید... هم بزنید تا به شکل یک گلوله یکدست در بیاید و نچسبد. و حالت گهواره ای پیدا کند
2. مخلوط را چند بار داخل کاسه باز کنید ..تخم مرغ ها را اضافه کنید...هم بزنید تا یکدست شود. در قیف یکبار مصرف بریزید .
3. و مانند ویدئو روی کاغذ روغنی چرب شده پایپ کنید
4. روغن را با دمای 170-180 درجه سانتی گراد گرم کنید... سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
5. وقتی سرخ شد ان را از روغن خارج کنید و اجازه بدهید تنک شود . شکر بپاشید و نوش جان کنید ❤️
نکته 🔴موقع فرم دادن به چوروس ها دستتان را کمی خیس کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«زندگی به تو عشق را یاد میدهد
تجربهها به تو میآموزد که
چه کسی را دوست داشته باش
و موقعیتها به تو یاد میدهد
که چه کسی تو را دوست دارد..!»
بهترین روشی که میتونی یه دسر توت فرنگی بینظیر درست کنی همینه با من همراه باش تا باهم درستش کنیم🍓🙏🏼 مواد لازم برای پایه : سیصد گرم توت فرنگی دوبسته بیسکوئیت پتی بور مواد لازم برای کرم خامه ای : دویست گرم خامه سیصد گرم ماسگارپونه یک بسته وانیل دو قاشق ق غ شکر مواد لازم برای تزئین : صدگرم پودر توت فرنگی😋 دستور تهیه : ابتدا در ظرف مورد نظر توت فرنگی ها را نصف کنید بچیندید کف ظرف بیسکوئیت ها را قرار دهید سپس مواد کرم خامه ای را باهم مخلوط کنید درون کیسه قیفی بریزید و به لایه بعدی اضافه کنید با کارد روی آنها را صاف کنید مجدد یک لایه توت فرنگی خورد شده اضافه کنید ودر لایه آخر کرم خامه ای اضافه کنید و به مدت ۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند سپس از یخچال دربیاورید و با پودر توت فرنگی و توت فرنگی دسر خوشمزه مون رو تزئین کنید و بعد سرو کنید .نوش @ashpazi_saba2 @ashpazi_saba2
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجش شوکه میشید 🫣یک دسر عالی و سالم برای بچه ها 😋
@recepi_khas
@recepi_khas
من انتظار نداشتم که شیر را بشه جوید و خورد بچه ها عاشقش میشن
مواد لازم
250 میلی لیتر شیر را با 60 گرم نشاسته مخلوط کنید و از یک صافی رد کنید ودر قابلمه بریزید.
روی حرارت ملایم بجوشانید، بجوشانید تا غلیظ و پف کند، بگذارید خنک شود و به شکل یک توپ در بیاید، یک تکه کوچک بردارید و به شکل یک توپ کوچک در بیاورید، آن را در بشقاب قرار دهید و با پودر توت فرنگی یا پودر میوه مورد علاقه خود تزیین کنید پودر توت فرنگی
صورتی و لطیف همچنین طعم قوی توت فرنگی خوشمزگی رو چندین برابر میکنه 😋
اگه دوست داشتین کمی شیرین باشه میتونید به دلخواه بهش شکر اضافه کنید
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مراحل ساخت برج های شکلاتی:
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
برای این کارطلق را به صورت لوله های با قطرهای مختلف و مخروطی برای نوک برج پیچوندم.
لبه های نوار را با چسب نواری چسبوندم، سپس شکلات ذوب شده و خنک شده به دمای مناسب را داخل نوار ریختم و برای سفت شدن کامل در یخچال گذاشتم.
بعد از سفت شدن کامل شکلات، چسب نواری را به آرامی جدا کردم و برج های شکلاتی را از قالب بیرون آوردم.
برای صاف کردن لبه های مخروطی، آنها را روی یک سطح گرم قرار دادم و ذوب کردم.
سپس با استفاده از شکلات ذوب شده، تزیینات پودری را به برج ها چسباندم.
✅سایر جزئیات کیک:
⭕️درب و قسمت آجری بالای برج ها را با استفاده از فوندانت و پانج طرح اجر استفاده شده.
⭕️پروانه های کاغذویفرپیپراستفا شده.
⭕️برای حروف روی کیک از استامپ استفاده شده.
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ازین نرم تر ؟ 😍
.
بهش میگن کیک صبحانه به خاطر مواد مغزی که داره ، اما خودمونیم
من برای عصرانه بیشتر میپسندم 😁 با چای دارچین بزنی 🫄😂✋
ذخیره اش کنید حتما تا درست کنید 👇
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ پیمانه ( ۲۰۰ گرم )
آرد ۱ و نیم پیمانه ( ۲۲۰ گرم )
روغن سه چهارم پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
پودر نارگیل ۳ ق.غ ( ۳۰ گرم )
بیکنیگ پودر ۱ ق.چ
وانیل نصف ق.چ
گردو و کشمش به مقدار لازم
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۴۵ بعد از تست صحت پخت میتونید ۱۵ دقیقه دیگه بدید
برای تستر ۱۶۰ به مدت ۴۵ مجدد ۱۵ دقیقه دیگه اگر نپخته بود .
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
لایه اول👇👇
💥پودر ژله توت فرنگی نصف بسته
💥آب 300میلی لیتر
💥شکر 60گرم
لایه دوم و سوم 👇👇
💥پودر ژله آلوئه ورا نصف بسته
💥شیر 400میلی لیتر
💥شکر40گرم
💥رنگ خوراکی سبز چند قطره
نکته ها 👇👇
🍁🍁برای لایه اول پودر ژله رو به همراه آب و شکر بذارید روی حرارت وقتی یکدست شد بریزید توی قالب سیلیکونی مخصوص دونات. بذارید یخچال تا ببنده.
🍁🍁برای لایه دوم و سوم ژله آلوئه ورا رو به همراه شیر و شکر بذارید روی حرارت تا کامل حل بشه بعد به دوقسمت تقسیم کنید.
🍁🍁لایه دوم رو سفید نگه دارید و کمی خنک شد روی ژله ی اول بریزید و بذارید یخچال تا کمی سفت بشه.
🍁🍁باقی مانده ژله رو کمی رنگ خوراکی سبز بزنید و وقتی لایه دوم بست روی ژله استفاده کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
🍁🍁مواد ژله نباید زیاد داغ باشه وقتی از دما افتاد روی لایه ها بریزید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک دوبل چاکلت
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
اولین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه
💝
⭕️پایه چیزکیک:
۲۰۰ گرم :بیسکویت اوریو
۸۰ گرم :کره
⭕️مخلوط شکلات تلخ:
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️مخلوط شکلات سفید:
۱۵۰ گرم:شکلات سفید (ذوب شده)
۴۰۰ گرم:پنیر خامهای
۷۵ گرم:شکر دانه دار
۸ گرم:وانیلی
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۳۰ گرم:نشاسته ذرت
⭕️تزئین:
۷۵گرم:خامه
۷۵ گرم:شکلات تلخ
⭕️مراحل:
✅پایه چیز کیک : بیسکویت اوریو را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب فشار دهید.
✅مخلوط شکلات تلخ: شکلات تلخ را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مخلوط شکلات سفید: شکلات سفید را ذوب کنید. با پنیر خامهای، شکر، وانیل، تخم مرغ و نشاسته ذرت مخلوط کنید.
✅مونتاژ: مخلوط شکلات تلخ را روی خمیر بریزید. سپس مخلوط شکلات سفید را با قیف روی آن بریزید.
✅پخت: به مدت 75-80 دقیقه در فر 125 درجه سانتیگراد بپزید.
✅رویه: خامه را گرم کنید. شکلات تلخ را ذوب کنید و مخلوط کنید. روی چیزکیک بریزید.
✅سرد کردن: به مدت یک شب در یخچال خنک کنید.
✅سرو: برش داده و با تزیین دلخواه سرو کنید.
⭕️⭕️نکات:
💜برای طعم قوی تر شکلات، می توانید از شکلات تلخ با درصد بالاتر کاکائو استفاده کنید.
💜می توانید از قالب کمربندی به جای قالب معمولی استفاده کنید.
💜برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
💜می توانید چیزکیک را با تزیینات دلخواه خود مانند میوه های تازه، آجیل یا سس شکلات تزئین کنید.
قالب۲۲-۲۳
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صحنه از کارگاه قنادی ببینیم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون قند بدون چربی
کاملا موقویی
جوپرک ۱۵پیمانه
دانه چیا ۲پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
کره بادام زمینی ۱ق پر
پروتین ویی👈 ۲پیمانه پر WHEY
بکینگ پودر ثر ق م خ
کشمش ب اندازه
کل مواد میکس کنید قشنگ مخلوط شه
بعد بریزید داخل قالب هاتون
داخل فر ۱۷الی ۱۸ مدت زمان ۱۰/ ۱۵ دقیقه
به دلخواهی خودتون تائزیین کنید
نوش جانتون
❌نکات این کیک ❌
✅شیر حتما باید کم چرب استفاده کنید
✅بکینگ پودر ثر قاشق مربا خوری
✅شما میتونید. برای شیرین کردن این کیک از عسل استفاده کرد
✅تایم فر شما باید امتحان کنید یه دونه تستی بعد بندازید داخل فر
اینم صفر تا صد کیک رژیمی خوشت اومد سیوش کن بفرست برایی دوستات
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام و درود خدمت عزیزان م اینم دستور نان تیتابی 👇
دستور نان تیتاب سفیده ی
11عدد تخم مرغ
شکر 220 گرم
آرد 240گرم
روغن مایع. ۵۰ گرم
شربت 1 ق م خ
بکینگ پودر 1ق م خ
طعم دهنده ب اندازه
دستور کارگاهی 👇
شکر ۳/۴۰۰ ک گ
آرد ۳/۸۰۰ک گ
تخم مرغ ۱۸۰عدد ((همون ۶شونه))
روغن مایع 1/500
پکن 1ق پر
وانیل نصف ق
شربت ب اندازه
اسانس موز ۱در
❌نکات مهم ❌
✅درجه حرارت فر کارگاهی ۲۵۰
✅تایم فر کارگاهی حداقل ۲۵الی ۳۰دقیقه
✅شکر باید حداقل ۲دقیقه بزنه تا کامل حل بشه
✅زرده با سفیده از قبل جدا کنید بزارید یخچال تا خنک بشه
✅حداقل تایم فر ۱۱دقیقه
✅زرده با شکر در حد ۱دقیقه بزنه
اینم نکات مهم امید وارم خوشتون بیاد
ذخیرش کن برایی همکارات بفرس
نوش جان 🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دومین اموزش رایگاان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅ سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک تنوری هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝
✅مواد لازم:
⭕️کیک پایه:
۱۲۵ گرم:کره
۱۵۰ گرم:شکلات تلخ
۱۰۰ گرم:شکر
۷۵ گرم:شکر قهوهای تیره
۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته)
کمی:نمک
۲ عدد:تخم مرغ (متوسط)
۱۰۰ گرم:آرد (آرد گندم)
۱۰ گرم:پودر کاکائو
⭕️مخلوط چیزکیک:
۶۰۰ گرم:پنیر خامهای
۱۲۵ گرم:شکر
۴۵ گرم:نشاسته ذرت
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️لایه میانی:
شکلات کیندر
⭕️گاناش:
۵۰ میلیلیتر:خامه
۱۰۰ گرم:شکلات سفید
⭕️تزئین:
توت فرنگی
فندق شکلات کیندر
✅دستورالعمل:
⭕️کیک پایه:
کره بدون نمک و شکلات تلخ را به روش بن ماری ذوب کنید.
شکر دانهدار، شکر قهوهای تیره، شکر وانیلی و نمک را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به کاسه اضافه کنید. تا جایی که کاملا مخلوط شود، fold کنید.
⭕️پخت کیک پایه:
خمیر را به طور مساوی در قالب بریزید.
براونی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.
⭕️مخلوط چیزکیک:
پنیر خامهای و شکر را در یک کاسه عمیق قرار دهید.
به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.
نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید. خوب مخلوط کنید.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و تا کنید.
⭕️لایهها: شکلات کیندر را روی براونی و سپس مخلوط چیزکیک بریزید.
⭕️پخت چیزکیک: 55-65 دقیقه در 125 درجه بپزید.
گاناش: شکلات سفید را ذوب و روی چیزکیک بریزید.
⭕️خنک کردن: 1 شب در یخچال.
⭕️برش و تزئین: به دلخواه برش و تزئین کنید.
✅نکات:
شکر براونی را به دلخواه تنظیم کنید.
چیزکیک را میتوانید یک روز قبل آماده کنید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯