eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.4هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کیکتو زخمی نکن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام این پستمون یه مرحله دیگه از آموزش های پرکاربرده😍 با این روش هیچ وقت کیکتون زخمی نمیشه ویدیو رو تا اخر نگاه کنید و تمامی مراحل رو مو به مو‌انجام بدین مطمئنم نتیجه ش شگفت زده تون میکنه😍🥰 اندازه روغن جامد ۵۰۰گرم اندازه روغن مایع ۲۵۰گرم برای مصرف کارگاهی این میزان رو دو برابر کنید @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک ایتالیایی
خانه شیرینی،کیک،دسر
کیک ایتالیایی بخش دوم
آموزش کامل کیک ایتالیایی دوستایی عزیزم دستور خانگی و کارگاهی تایپ شده لطفا با دقت بخونید (به نکات مهم کیک هم دقت کنید دستور خانگی 👇 آب جوش ا استکان تخم مرغ. ۷عدد آرد ۲۱۰گرم شکر ۲۵۰گرم پودر کاکائو ۲۵گرم روغن مایع ۴۰گرم بکینگ پودر نصف ق م خ دستور کارگاهی همون قنادی 👇 زرده و سفیده ۶شونه شکر ۶ کیلو روغن مایع ۱کیلو پودر کاکائو ۵۰۰گرم آرد ۵/۵۰۰ ک گرم آب جوش ۱/۸۰۰ک گرم پکن ۲ق پر وانیل ۱ق پر ❌نکات مهم کیک❌ ✅تایم فره خونگی حداقل ۳۵دقیقه ✅درجه حرارت برای فر گازی یا همون توستر ۱۷۰ ✅برای دستور کارگاهی همون درجه و مدت زمانی که تو کلیپ گذاشتیم ✅دوستایی عزیزم تخم مرغ باید از قبل بزارید یخچال خنک شده ✅برای دستور خونگی ۱استکان بیشتر آب نریزید خیلی کم ✅ برای رویی این کیک میتونید هم نوتلا هم سس کیک خیس روش بریزد عالی میشه دوستان گلم کامل طبق این ویدیو انجام بدین عالی میشه خوشت اومد فالو کن بهترین سبک کارو از پیجم تجربه کن ارادتمند شما فرهاد ارغوانی @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسفنجی تخته ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود به شما عزیزان🌺 اینبار با یه اموزش کاربردی اومدم... دستور کیک اسفنجی تخته ی مناسب. خامه کشی یک. قالب ۳۰/۴۰ دستور. خانگی تخم مرغ ۷عدد زرده و سفیده شکر ۱۳۰گرم‌ طعم دهنده موز ب اندازه آرد ۱۶۰گرم شربت بار یک م خ بکینگ پودر یک ق م خ وانیل خیلی کم پودر نشاسته یک ق م خ درجه حرارت ف. ۱۷۰ مدت زمان ۳۵ )دستور کارگاهی) زرده سفیده ۶۰. عدد شکر. ۱/۲۰۰ ک گ آرد ۱/۱۰۰ک گ نشاسته ۲۵۰گرک شربت ۲۰۰ گرم اسانس موز یک ق بکینگ پودر یک ق پ وانیل ب اندازه ❌نکات مهم کیک اسفنجی❌ ✅فر قنادی. 180 درجه ب مدت ۳۵/۴۰دقیقه ✅سفیده تخم مرغ از قبل بزارید یخچال خنک بشه ✅این رسپی باید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید ✌️. ✅برای دستورخانگی ۴۰ثانیه شکر و سفیده قاطی بشه ✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید اینم تخته ی اسفنجی وانیلی امید وارم خوشتون بیاد نوش جانتون❤️🙏 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک هویج گردو 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل اینم از کیک هویج گردو یه کیک عصرانه و بی نظیر 😍 دستور خانگی 👇 تخم مرغ ۵عدد شکر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۱۴۰ گرم هویج ۱۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم دارچین ۱ ق م خ آرد ۳۵۰ گرم بکینگ پودر ۱م خ دستور کارگاهی: تخم مرغ ۲۰عدد شکر ۱ کیلو روغن مایع ۷۰۰ گرم هویج ۷۰۰ گرم آرد ۱/۴۰۰ کیلو گردو به اندازه دارچین ۲ ق پ پکن ۱ق پ وانیل به اندازه ❌نکات مهم کیک❌ ✅برای دستور کارگاهی ۲۰دقیقه دور متوسط بزنه تا کامل پوک بشه ✅برای دستور خونگی ۵دقیقه دور تند ✅بعداز پخت کیک ۴ساعت استراحت بدین تا کامل. سرد بشه ✅درجه حرارت فر قنادی ۱۸۰ ✅درجه حرارت فر گازی یا توستر ۱۷۰ اینم نکات مهم کیک، امید وارم خوشتون بیاد😍 استفاده کنید لذتشو ببرین نوش جان🌹🙏 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از مخزن پست خانه کیک
کاپ کیک کاکتوس
سس براق 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍 اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس دستور کامل 👇 شیر. ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نوتلا ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودرکاکائو ۷۰ گرم ❌نکات مهم ❌ ✅دستور برای کار گاهی ۲برابر ✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت ✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی ✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید اینم از نکات کامل امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏 @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک بانتی 👇
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅💝 چیز کیک بانتی✅ ⭕️پایه چیزکیک : ۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور ۵۰ گرم:بادام (برشته شده) ۱۵۰ گرم:کره ⭕️مخلوط خامه‌ای: ۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه ۱۵۰ گرم:شکلات سفید ۱۲۰ گرم:شکر ۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته) ۵۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳۰ گرم:نارگیل ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۵۰ میلی لیتر:خامه ۱۲۵ گرم:شکلات سفید ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط خامه‌ای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید. ⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید. ⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید. ✅نکات: شکر را به دلخواه تنظیم کنید. می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید. برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. نوش جان! قالب۲۲-۲۳ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این آموزش، یاد میگیری که چطور یه پاپیون فوندانتی خوشگل و شیک برای تزیین کیک و شیرینی هاتون درست کنید🎀🎀 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
کیک براونیز🤎 توضیح کامل در کپشن😍👇🏻 کیک براونی ،علاقمندان زیادی داره ولی اغلب فکر میکنن درست کردنش خیلی سخته پیشنهاد میکنم این رسپی رو امتحان کنی چون هم راحته و هم نتیجه عالیه . یه براونی خوش بافت با پوسته شکری جذاب🥹 مواد لازم: کره : ۱۰۰ گرم روغن مایع : ۴۵ گرم شکر سفید: ۱۶۰ گرم شکر قهوه ای : ۷۵ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل: نصف قاشق چ خوری نمک: یک پینچ بکینگ پودر : ۴ گرم پودر کاکائو: ۵۰ گرم آرد : ۷۰گرم شکلات خرد شده : ۱۰۰ گرم طرز تهیه : کره رو ذوب کن، بعد بزار به دمای محیط برسه،روغن مایع رو اضافه کن و هم بزن شکر سفید و شکر قهوه ای رو اضافه کن و هم بزن. از همزن برقی هم میتونی استفاده کنی . خوب که مخلوط شدن، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کن و انقدر هم بزن تا رنگش روشن بشه و کش بیاد. حالا آرد پ نمک و پودر کاکائو رو و بکینگ پودر رو روی مواد الک کن و به آرومی هم بزن. مخلوط که شد شکلات خرد شده رو اضافه کن و مخلوط کن . کف قالب رو چرب کن و حتما کاغذ روغنی بنداز. مواد رو داخل قالب بریز و توی فری که از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، به مدت ۲۵تا ۳۰ دقیقه بزار . مطمئن باش اگه تام مراحل رو درست پیش بری و فر‌هم خوب گرم شده باشه، براونی پوسته شکری میبنده و بافتش هم عالی میشه نوش جان❤️🌱 ✅کره رو بعد از ذوب شدن حتما بزار به دمای محیط برسه . ✅فر‌رو حتما از بیست دقیقه قبل روشن کن. ✅به جای شکلات خرد شده از چیپس شکلات هم میتونی استفاده کنی . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯